Vind dakdekkers in Heerewaarden

Op zoek naar dakdekkers in Heerewaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heerewaarden

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75135 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Dit bedrijf kwam met een goede prijs en kon meteen aan de slag! Ze hebben met 4 man 3 schoorstenen gerenoveerd, nokpannen vervangen en de boel goed dichtgesmeerd. Deze mannen weten van doorwerken. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de goede communicatie. Hartelijk dank voor het prachtige vakmanschap!
 • Klussenbedrijf De Nacht
  Klussenbedrijf De Nacht
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  PROFES DAKONDERHOUD wie zijn wij Profes is 10 jaar geleden gestart en zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig onderhoudsbedrijf. Wij van profes streven naar perfectie! en luisteren goed naar de wensen van de klant. Zo komt er altijd een oplossing die past in het plaatje van zowel de klant en als die van ons. Met onze scherpe prijzen en garantie op al onze werkzaamheden zijn al u klussen bij ons in goede handen. Onvoorziene werkzaamheden worden altijd eerst met de klant besproken zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wij van Vastgoedonderhoud De Nacht hopen u zo voldoende info te hebben gegeven voor het vertrouwen in ons en onze werkzaamheden! Hier de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn: Dakwerken Renovaties Profes dakonderhoud is onderdeel van Klussenbedrijf de nacht

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ricardo heeft top werk geleverd, naast dakrenovatie heeft hij ook schotten geplaatst om bergruimte te creeren onder het dak. Erg blij mee!
 • SB Montage B.V.
  SB Montage B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Denkt in oplossingen Levert goed werk Komt afspraken na
 • Van Kasteren Dakwerken
  Van Kasteren Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65348 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  van Kasteren dakwerken sinds 1989 ! we hebben geen geheim we gebruiken enkel de beste materialen Wij van van Kasteren dakwerken zijn gespecialiseerd in pannendaken. Bij van Kasteren no-nonsense. Met al meer dan 25 jaar ervaring is geen dak te gek voor ons team. we geven 10 jaar schriftelijke garantie op arbeid en materiaal, dat kan dan ook alleen doordat we duurzame producten gebruiken die we met de nodige aandacht verwerken. Bel of Whatsapp voor een afspraak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goed uitgevoerd. Niets op aan te merken.
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Konden snel komen en offerte uitgeven. Werkzaamheden ook snel gestart. Helaas bleek dat tijdens het uitvoeren vd werkzaamheden er miscommunicatie tussen ons en het klusteam over wat er precies gedaan ging worden en wat er naar onze mening van te voren besproken was. Ook de kleur van de materialen was anders dan van te voren besproken. Er is hard gewerkt en voor zover ik het kan beoordelen lijkt het goed uitgevoerd te zijn, maar van te voren had ik meer duidelijkheid op papier moeten laten zetten, een les voor een volgende keer.
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en snelle service van Jason! Waren op tijd en duidelijk over wat zij uit gingen voeren.Goed en netjes gewerkt!!
 • VIP Dakservice
  VIP Dakservice
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  VIP DAKSERVICE staat voor kwaliteit, vakmanschap, top service, eerlijk prijzen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het was een grote klus die sowieso kostbaar zou worden, dus het was spannend om een vakman te kiezen en daar volledig op te vertrouwen. George en zijn collega's van VIP hebben die zorgen weggenomen en ons het vertrouwen teruggegeven dat er dus wel eerlijke en hardwerkende bouwbedrijven zijn. George communiceert prettig en volledig. Ook in de periode tussen het tekenen van de offerte en de start van de klus. Toen een onderdeel even tegenviel in de prijs, hebben we dat eerlijk en redelijk voor beide kanten opgelost. VIP is bijna een maand lang bij ons bezig geweest, en ik kan eigenlijk niets bedenken dat beter of anders had gemoeten. En qua prijs waren ze zeker niet de duurste. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is elke dag fijn om thuis te komen met dit uitzicht. Kortom: ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
 • Dak en klusbedrijf de lelie
  Dak en klusbedrijf de lelie
  Beoordeling: 4.1 van 54.15179 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  Welkom op ons profiel de lelie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een uitgebreid team dat bestaat uit ervaren vakmensen die alleen voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid gaan. We bieden geheel gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan.  10 Jaar Garantie!  Betrouwbaar & Goed Advies  Scherpste Prijzen  Snelle Service  Rapport voor Verzekering  Gespecialiseerde Vakmannen

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Reparatie is half uitgevoerd, kreeg daarna nooit meer contact. Verder is het dak van onze uitbouw beschadigd door dit bedrijf, loodflap los getrapt en nu daardoor ook lekkage in de uitbouw. Update 2/2/2023 : Inmiddels hebben we toch contact gehad en is het alsnog goed opgelost.
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85131 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Hakan is een goeie gast, vakman en komt z'n afspraken na. 52 m2 dak bituumt en geisoleerd tegen een goede prijs. Beveel Hakan en z'n team aan!
 • SA DAKONDERHOUD
  SA DAKONDERHOUD
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Dakdekker in Heerewaarden

  SA DAKONDERHOUD IS AL MEER DAN 20 JAAR SPECIALIST OP HET GEBIED VAN HELLENDE EN PLATTE DAKEN EN ALLES EROMHEEN EN WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND OM LEKKAGES TE REPAREREN OF HELE DAKEN TE RENOVEREN. SA DAKONDERHOUD WERKT MET DE NIEUWSTE A KLASSE MATERIALEN DIE WORDEN GELEVERD OP DE MARKT. SA DAKONDERHOUD GEEFT OP ALLE WERKZAAMHEDEN DIE WORDEN UITGEVOERD 10 JAAR GARANTIE SA DAKONDERHOUD VERKOOPT GEEN NEE VOOR ELK PROBLEEM HEBBEN WIJ EEN OPLOSSING

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima uitgevoerd

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heerewaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 745 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heerewaarden

Andere vakmensen in Heerewaarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur