Vind loodgieters in Heerewaarden

Op zoek naar loodgieters in Heerewaarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Heerewaarden

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95275 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dhr. Beets heeft duidelijk offerte gestuurd, beste en reële prijs van meerdere die een offerte stuurde. heldere en snelle communicatie. De kraan van de wasmachine was snel vervangen en zeker in om even een praatje te maken. altijd gezellig! Een aanrader voor een klus.
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95152 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Snelle, vakkundige en vriendelijke afhandeling.
 • HV Klimaattechniek
  HV Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  HV Klimaattechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Varik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met HV Klimaattechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Facebook account HV Klimaattechniek. BRL100 gecertificeerd.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Henri en z'n collega waren zeer secuur en werkten alles netjes af. Geen haast klus maar rustig aan en beter netjes dan alles af te raffelen.
 • Jorg Van Sonsbeek
  Jorg Van Sonsbeek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  Vloerverwarming conventioneel Cementdekvloeren Egaliseren van vloeren Aanleggen vloerverwarming : - op draadstaalmatten - op eps isolatie - op noppenplaten - infrezen (stofvrij) - op houten ondergrond Installatie word werkend/gevuld opgeleverd Wij verzorgen desgewenst uw totaalpakket betreffende vloerverwarming, van het uitbreken van de bestaande dekvloer-aanleggen vloerverwarming, tot het aanbrengen van een nieuwe dekvloer en tegelwerk. Wij werken met volledige garantie en service.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Alles prima volgens afspraak verlopen. Kwam op tijd. Werkt netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
 • BIA Install
  BIA Install
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  hallo, BIA INSTALL kan u helpen met wat u moet doen, als u uw probleem echt wilt oplossen, kunt u uw contactpersoon opgeven, neem niet alleen contact op voor de prijs, wij bieden geen prijzen, wij bieden diensten

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Alexandru is very professional and executed the job very well.
 • CCA.Install
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Maren-Kessel, dan kan CCA.Install je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Super service gericht en weten precies wat er moet gebeuren. In een mum van tijd vier radiatoren vervangen en alles werkt perfect en super netjes. De prijs is super voor hetgeen wat gedaan is, waar andere meer als het dubbele voor vragen (het leek bijna te mooi om waar te zijn). Echt een aanrader en we gaan nog vaker gebruik maken van deze vakmannen. Ze zijn zeer flexibel en vriendelijk ook daar kunnen veel andere nog wat van leren. Heel erg bedankt en tot snel voor nog andere werkzaamheden.
 • EA loodgieters
  EA loodgieters
  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  EA Loodgieters is je ideale partner als je een loodgieter nodig hebt in Nederland . We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, badkamer plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen, riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Ook zijn wij werkzaam als lekdetectie, hierin sporen wij lekkages op met onze ledetectie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Snelle service
 • RMBS Bouw
  RMBS Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  voor al u werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk en elektra kunt u bij mijn terecht mijn werkgebied is regio Gelderland en Utrecht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Waardeloos contact. Komen kijken en laten vervolgens niks meer horen zelfs na twee berichten erachteraan sturen niet. Asociaal en onbetrouwbaar.
 • Royaal waterdicht
  Royaal waterdicht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75161 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  Royaal waterdicht is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende daken & dakconstructies. Met al ruim 10 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Royaal waterdicht is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte Met vriendelijke groet Royaal waterdicht

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Jan was er volgens afgesproken tijd. 's Morgens de klus op Werkspot en 's middags al op de klus. Jan is middels een ladder het dak op gegaan, heeft foto's gemaakt van wat hij daar aantrof en wat de lekkage kennelijk veroorzaakt heeft. Heeft hierop 2 opties met prijs gegeven om te repareren. De gekozen optie direct uitgevoerd en nogmaals foto's gemaakt om te laten zien wat hij gedaan heeft aan reparatiewerkzaamheden. Duidelijk in zijn communicatie. Dank je wel Jan voor de snelle reactie.
 • Bakker Installaties
  Bakker Installaties
  Beoordeling: 3.8 van 53.85123 reviews
  Loodgieter in Heerewaarden

  Bakker Installaties is een opkomend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen,vervangen of repareren van installaties in het sigment centrale verwarming , gas, en koud/warm water

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Do you feel lucky today? Een blik op de gemiddelde review scores (3,9) zou kunnen suggereren dat de diensten van Maurice Bakker redelijk zijn, maar een diepere duik onthult een verdeeld klantenbestand: mensen zijn ofwel tevreden of zeer ontevreden. Ik behoor tot de laatste categorie: Maurice Bakker communiceert zeer slecht: telefoontjes blijven onbeantwoord (ik adviseer meerdere keren direct achter elkaar te bellen) en reacties op SMS of e-mail zijn traag en onvoldoende. Afspraken worden zelden nagekomen, ook als deze op de dag zelf nog bevestigd zijn. Dit leidt tot onnodige onzekerheid, verstoring van plannen en in mijn geval, maanden vertraging. Maurice Bakker heeft daarnaast een flinke waterschade veroorzaakt. Op dit moment neem ik stappen om het geoffreerde én betaalde werk elders onder te brengen en op dhr Bakker te verhalen. Het is aan te raden om goed na te denken voordat je deze loodgieter inhuurt: “Do I feel lucky today”?

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Heerewaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1859 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Heerewaarden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerewaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt