Elektriciens in Heerewaarden

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Heerewaarden. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Heerewaarden

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Heerewaarden

 • A.H tech
  A.H tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Han-elektrotechniek is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties , van meterkast installatie tot utiliteitsbouw tot woningbouw, Opleiding : Laagspanning elektromonteur NEN3140 certificaat Bij mij kan je met gerust hart je installatie achter laten want ik lever vakwerk,

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel beschikbaar en uitstekende vakkennis.
  Kom in contact
 • Mio Elektro
  Mio Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Altijd een vrijblijvende bezichtiging en GRATIS offerte Mio Elektro installatietechniek is er voor al uw klussen op elektrotechnisch vlak waaronder: Het installeren van nieuwe Installaties in huizen. Het boren van gaten voor dozen tbv de elektra ,en het slijpen van sleuven voor de leidingen met een diamantzaag (nagenoeg stofvrij) Het vernieuwen van uw groepenkast. Het uitbreiden van extra groepen waaronder een kookgroep. Het aansluiten van uw elektrisch,keramisch of inductie Fornuis. Het ombouwen van de groepenkast van 1 Fase ( 230V) naar 3 Fasen( 400V). Het aanbrengen en/of wijzigen van uw tuinverlichting. Het plaatsen en/of onderhouden van camerasystemen. Data netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden. Dimmers, stopcontacten, lampen aansluiten en/of verleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Super! Fijne communicatie, vakwerk en snel geregeld.
  Kom in contact
 • HV Klimaattechniek
  HV Klimaattechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  HV Klimaattechniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Varik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met HV Klimaattechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Facebook account HV Klimaattechniek. BRL100 gecertificeerd.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Oorspronkelijk was ik van plan zelf de airco op te hangen en dan alleen in bedrijf te stellen, maar nu ik heb gezien hoe Henri alles gedaan heeft, ben ik blij dat ik het aan een échte vakman heb overgelaten! Gewoon goed werk geleverd, en gelijk advies over onderhoud gegeven. Als ik nog een airco wil, huur ik HV Klimaattechniek zeker weer in.
  Kom in contact
 • IVK Install B.V.
  IVK Install B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Klimaat techniek, Airconditioning, Electra

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Snelle service en goede communicatie.
  Kom in contact
 • Kisters Bouw en Montage
  Kisters Bouw en Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Kisters Bouw en Montage, is een ALLROUND ELEKTRICIEN, met jarenlange ervaring in de onder andere de volgende elektrotechnische werkzaamheden; *Vervangen, aanpassen en uitbreiden van een groepenkast. *Aanleg van een perilex aansluiting ten bate van inductie koken. *Aanleg van laadpalen inclusief installatie van Loadbalancing. *Installatie van het elektrodeel van Sauna's, wirlpool's, en zwembaden. *Aanleg van tuinverlichting en tuin elektra. *Aanleg van complete zonnestroom installaties op PLATTE daken. Wij; * werken netjes en veilig volgens alle van toepassing zijnde en geldende normen. * maken duidelijke afspraken vooraf over de prijs en de complete installatie, zodat er nooit verrassingen achteraf zijn. * communiceren duidelijk vooraf wat we voor u kunnen betekenen, zodat u weet wat er gaat gebeuren voordat wij aan het werk gaan. * Zorgen altijd voor volledig tevreden klanten. * Geven 2 jaar garantie op al onze installaties. Met vriendelijke groet, Bart Kisters Kisters Bouw en Montage

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Bart heeft voor ons de meterkast vervangen en de woonunit aangesloten. Hij heeft hierbij goed meegedacht en overlegd over de mogelijke oplossingen en deze keurig en voor een hele nette prijs uitgevoerd. Erg vriendelijk persoon en we kunnen hem zeker aanbevelen.
  Kom in contact
 • Ochten Elektrotechniek
  Ochten Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Heb je een Elektricien nodig in Ochten of omgeving? Ochten Elektrotechniek kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uitstekende service en erg vriendelijk. Hij hielp me en regelde alles wat ik nodig had. Ik zou ze altijd aanraden
  Kom in contact
 • Enego
  Enego
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Enego KvK-nummer 92174086 Ruim twintig jaar ervaring Wij voeren dagelijks elektrische werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het repareren en/of moderniseren van de elektrische installaties in uw woning. Het uitvoeren van kleine en grote complexe elektriciteitswerken. Wij werken vakkundig en volgens de geldende normen op het gebied van elektrische apparatuur. Bij grotere klussen en/of complexere werken komen wij altijd vooraf langs om de situatie te beoordelen en op basis daarvan een goede offerte uit te brengen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op via Werkspot Garantie geven ja Risicoverzekering ja Bezoek om de situatie te beoordelen Ja Rekeningen ja Gediplomeerde elektricien ja Redelijke prijzen ja Wij spreken 3 talen - Nederlands. Engels . Arabisch

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Goeie ervaring. Vriendelijk, punctueel en hebben alles naar tevredenheid opgeleverd.
  Kom in contact
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 555149 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. -Zonnepanelen aanleggen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer netjes en vakkundig onze klus uitgevoerd. Zeker aan te bevelen voor anderen!
  Kom in contact
 • Adrian Elektro
  Adrian Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  - Elektrotechniek - VCA VOL - Werkgebied max tot 50 km vanuit Oss. - Ervaring in Woningbouw (nieuwbouw / renovatie / verbouw of aanbouw) en Utiliteitsbouw. Meterkasten moderniseren - Eerste monteur sterkstroom, diploma behaald in 2002. - Ondernemed en betrouwbaar monteur met realistische verwachtingen. Hoe veilig is je meterkast? Graag kom ik met jou in contact om je te helpen met je probleem of je elektraklus.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Meterkast installatie uitgevoerd tegen goede prijs. Dit is goed gedaan. Helaas het perilex stopcontact niet correct aangesloten (nul en een fase omgewisseld) waardoor de inductieplaat een flinke klap heeft gekregen. Niet door de installateur hersteld, de gemaakte kosten hiervoor niet retour gekregen, wel een grote mond.
  Kom in contact
 • dallie elektrotechniek
  dallie elektrotechniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.45196 reviews
  Elektricien in Heerewaarden

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van oss .

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Kwam snel en heeft de klus netjes geklaard
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Heerewaarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1343 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Heerewaarden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerewaarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt