Vind loodgieters in Edam

Op zoek naar loodgieters in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Edam

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95224 reviews
  Loodgieter in Edam

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Richard is een hele aardige en behulpzame man. Douche mengkraan was heel snel en professioneel vervangen!
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.95127 reviews
  Loodgieter in Edam

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van verschilende loodgieter en riooleringen bedrijven.ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Het probleem was binnen een uur opgelost na dat het op de site was ge plaatst. Dus zeer snel, maar ook vakkundig en netjes. De prijs was conform de offerte en helemaal in overeenstemming met de gebruikelijke marktprijs, voor zover ik kan overzien. Kortom: aanbevelenswaardig, uitstekende dienstverlening!
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.8 van 54.85105 reviews
  Loodgieter in Edam

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  On time and did the work in the time he estimated for the price he estimated
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35458 reviews
  Loodgieter in Edam

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeker aanrader vriendelijke meneer
 • Nabs technisch installatie
  Nabs technisch installatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75154 reviews
  Loodgieter in Edam

  Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van ketels, boilers en radiatoren. Ik plaats hele installaties in woningen. Loodgieterswerk: badkamers en toiletten. Van ruwbouw tot aan afmonteren. Ik lever netjes werk en voldoe aan de wensen van de klant. Ik probeer ook altijd mee te denken met de klant en waar nodig geef ik mijn advies. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goeie vakman, erg vriendelijk, hulpvaardig en netjes. Afspraak 1x last minute verplaatst, verder goed in afspraken.
 • Klusbedrijf MSZ
  Klusbedrijf MSZ
  Beoordeling: 5 van 555121 reviews
  Loodgieter in Edam

  Klusbedrijf msz Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Een aantal weken geleden heeft Mohammed bij ons een lekkage verholpen. We zijn uiterst tevreden met hem. Hij adviseert van tevoren heel goed, zodat je weet wat je te wachten staat. Hij keek niet alleen naar onze vraag, maar gaf bijvoorbeeld ook aan dat andere onderdelen van onze keuken wastafel ook aan vervanging toe waren. Hij drong er niet op aan om die te vervangen, maar hij adviseerde en liet het besluit aan ons over. De kraan moest bijvoorbeeld vervangen worden, maar hadden we nog geen nieuwe in huis gehaald. Hij was bereid om even te wachten tot we een nieuwe gingen halen. Dus hij is ook echt flexibel. Heel vriendelijk , altijd een grote lach op zijn gezicht. Hij is op tijd. Als laatste, hij meldt het ook als hij denkt dat het meer gaat kosten dan hij gecalculeerd heeft, dus nooit verrassingen achteraf. We zullen ook nog een ander opdracht bij hem uitzetten binnenkort.
 • Flevoinstallatie
  Flevoinstallatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews
  Loodgieter in Edam

  Cv.monteur/loodgieter nodig? Bent u opzoek naar een cv/monteur loodgieter voor uw verbouwing? Een radiator verplaatsen of helemaal weg hebben? Of heeft u ergens een lekkende leiding? Dan bent u bij Flevoinstallatie op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle soorten werkzaamheden die vallen onder Cv Water Gas Riool ventilatie

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snel en vakkundig.
 • MR Multiservice
  MR Multiservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Loodgieter in Edam

  Mrmultiservice vanaf heden block-installatietechniek uw partner in onderhoud verbouw en nieuwbouw al uw elektra werk en loodgieters werk onder 1 dak!! Ook doen wij de installatie van laminaat vloeren!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Behulpzaam, en netjes op tijd!
 • M. van Klaveren
  M. van Klaveren
  Beoordeling: 4.4 van 54.45215 reviews
  Loodgieter in Edam

  40 jaar actief in het onderhoud van woningen, allround vakman regio Amsterdam

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Snel gereageerd op hulpvraag. Goed geholpen met het oplossen van het probleem (verstopte toilet).
 • R Dekker Installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Loodgieter in Edam

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf voor 1 van de volgende klussen, dan kan R Dekker Installatiebedrijf je wellicht verder helpen. -CV-ketel installeren of vervangen -Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -Kraan plaatsen, vervangen of repareren -Gasleiding aanleggen of vervangen -WTW-unit/mechanische ventilatie plaatsen of vervangen -Luchtverwarming (ver)plaatsen of vervangen Stuur mij dan een bericht, zodat ik je kan helpen en je van een offerte kan voorzien.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Reageerde snel en heeft de klus in korte tijd ingepland en uitgevoerd. Erg tevreden mee

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2641 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Edam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt