Vind schoonmaakbedrijven in Edam

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Edam

 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.4 van 54.4546 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  In mijn aanvraag staat voor- en achterramen. Hij heeft alleen de achterramen schoongemaakt.
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Dayana Homeservice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  * Een schoonmaak en onderhoudsbedrijf die persoonlijk garant staat voor kwaliteit en afspraken nakomen. Zeer hoog niveau van schoonmaken en schoonhouden van uw bedrijf of woning. Prijzen zijn vanaf €20,- per uur Wij verzorgen ook schilderwerk en keuken installaties

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Stefan geeft een persoonlijke ervaring en doet alles en meer wat je vraagt. Met z’n 3e hebben ze het appartement omgetoverd van een hok naar weer een woonplaats. Ik kan ze absoluut aanraden!
 • ClearFresh VOF
  ClearFresh VOF
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Wij weten als geen ander hoe fijn het is als de dagelijkse, eenmalige of periodieke schoonmaaktaken uit handen worden genomen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bij ClearFresh wordt het gewoon geregeld op het afgesproken tijdstip en altijd passend binnen het budget.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Amazing work
 • YAVA
  YAVA
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Ervaren,dynamisch, en zeer profesioneel schoonmaak bedrijf! Beschikbaar voor uw schoonmaakdiensten.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Communication is great, work done as agreed. Recommended!
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65206 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Bilal heeft keurig werk geleverd met een grote lach op zijn gezicht. Aanrader!
 • Schets en Schroef
  Schets en Schroef

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Schets & Schroef is van alle markten thuis: van kleine klusjes zoals het behangen of tegelen van een wand en het monteren van meubels, tot grotere klussen zoals het schilderen van uw huis, het timmeren van een inbouwkast en het leggen van vloeren. Ik weet ook raad met de renovatie van uw schuurtje, buitenschilderwerk en klussen in de tuin. Ook het leeghalen van een goot is voor mij niet te veel gevraagd.

 • MR Multiservice
  MR Multiservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Mrmultiservice vanaf heden block-installatietechniek uw partner in onderhoud verbouw en nieuwbouw al uw elektra werk en loodgieters werk onder 1 dak!! Ook doen wij de installatie van laminaat vloeren!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Behulpzaam, en netjes op tijd!
 • Tropa Bouwtechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  KVK: 85357677

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Heel fijn direct contact gehad met Tropa Bouwtechniek. Wij hebben een prijs en datum afgesproken. Echter was het op de afgesproken datum niet gelukt waarna Tropa direct de volgende dag zelf nog langs is gegaan. De klant is helemaal blij en daarom wij ook! Daarna nog netjes gecommuniceerd over eventuele extra kosten en voor het werk wat is verricht een hele nette prijs gekregen! Wij zijn ontzettend blij met Tropa en ook een hele vriendelijke man om afspraken mee te maken. Ik raad hun zeker aan voor allerlei werkzaamheden wat zij kunnen uitvoeren!
 • C.S.T.
  C.S.T.
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Edam

  Voor al het timmerwerk in en rond het huis!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Beste mensen, Bij C.S.T Ben je goed terecht. Meten is weten bij Chris. Prima vakman niets op aan te merken. Heeft het daardoor druk dus dien je geduld te hebben. Zie foto vd kast die hij voor ons gemaakt heeft. Prachtig.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 387 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt