Vind Metaal bewerkers in Edam

Op zoek naar Metaal bewerkers in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Edam

 • Robin De Lasser
  Robin De Lasser
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Edam

  Goedendag ik ben Robin en dus lasser. Ik ben al jaren lang werkzaam in vliegtuigonderhoud als lasser en operator van gasturbines en heb daarnaast mijn eigen lasbedrijf. Ik beheers alle las processen en er is geen lasklus mij gek genoeg.

 • MIR Metaalbewerking
  MIR Metaalbewerking
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Edam

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Amsterdam bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij een kleine verbouwing, kit klussen glas zetten, stalen binnen deuren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Heel netjes gemaakt wat ik nodig heb. Ik raad Menno bij iedereen aan!
 • Bouwbedrijf Mark Woltheus
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  Bouwbedrijf Mark Woltheus is je ideale partner als je een Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker nodig hebt in Zaandam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Vloerspecialist, Hovenier, Timmerman, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Gister mijn probleem online gezet, binnen 24 uur stond Mark op de stoep om ons uit de brand te helpen. Snelle communicatie en service top
 • Lasbedrijf Woerden
  Lasbedrijf Woerden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  Hallo Ik ben Mohamed en heb een eenmanszaak(las,metaalbedrijf+poedercoating,spuiten). Als u op zoek bent naar een bedrijf voor u opdracht, of het nou productie of eenmalig is. Wij hebben de skills en kwaliteit om het voor u te realiseren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Erg goede service Communicatie ging erg soepel Eindproduct erg fraai en precies wat ik nodig had. In de toekomst kom ik graag bij je terug en ik kan het iedereen aanraden
 • Yüce BB

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Edam
 • JWS Edam
  JWS Edam
  Beoordeling: 3.8 van 53.8516 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  Welkom bij JWS EDAM

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Er kon snel geschakeld worden. Vrij snel een afspraak gemaakt. Helaas viel te klus duurder uit door andere gebreken, maar dat is niet de fout van JWS. Als het goed is kan de CV nu weer even mee :)
 • B.H.C. Bouwbedrijf en Horeca Consults
  B.H.C. Bouwbedrijf en Horeca Consults
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  BHC Bouwbedrijf ; Nieuwbouw - verbouw - Renovatie. Ontwerp & Realisatie van al uw Woonwensen. Voor al uw afbouw en aanbouw werkzaamheden. badkamers, keukens, inloopkasten, deuren, houten vloeren, tegels, stuc en schilderwerk, elektra- en loodgieterwerk, metselwerk, dakwerk, timmerwerk en interieur. Wij komen voor een kleine,grote klus maar ook voor een piepende deur. Gratis prijsopgave ook voor uw woningaankoop zodat uw weet wat de verbouwings kosten zullen zijn. Samenwerking met leveranciers zoals: ESCO Houten vloeren en tegels. Solar Elektra, CV en Sanitair. Van Keuken Bouwmaterialen. Voor de snelle en juiste leveringen. Nico Kwakman

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De klus is netjes afgemaakt zoals ik het wilde. Als ik wat vroeg werd het gedaan net zolang totdat het helemaal goed was.
 • Greuter Totaalwerken
  Greuter Totaalwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  Greuter totaalwerken, is opgericht door een handje vol vakmannen. Een ieder met ze eigen expertise. Door de goede samenwerking kunnen we altijd tegen een schappelijke prijs de gewenste resultaten afleveren onderstaand een kort overzicht van onze expertises. - Reparatie straatwerk - Geheel opnieuw bestraten van uw tuin, oprit, stoep etc... - Reparatie van riool afvoer - plaatsen van schuttingen - Grond verbetering toepassen - Drainage - reparatie of het op nieuw aan brengen van dakbedekking - plaatsen van scheidingswanden. - aanbrengen van isolatie ( dak, spouwmuur, vloer, kruipruimte etc) - aanbrengen van gipsplaten plafond inclusief de benodigde licht bronnen) - kleine electra werkzaamheden (stopcontact plaatsen, lampen ophangen etc..) - bouw of verbouwen van een schuur of berging - Plaatsen van vlonders of steigers Mocht uw klus er niet tussen staan kunt u altijd even contact opnemen met ons, wij staan u dan graag te woord.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Prima met ons meegedacht, ook over andere zaken die ik tegenkwam in ons 'nieuwe' huis. Netjes gewerkt, mooi muurtje geworden.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  de wieltjes zijn netjes onder de stoelen gelast. Snel gedaan voor een goede prijs.
 • S.B. Werkt
  S.B. Werkt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Metaalbewerker in Edam

  S.B. Werkt is veelzijdig met staal, rvs en aluminium voor bedrijf en particulier. Volwaardige staalconstructie, balkonhekken, laswerk of stukwerk. S.B. werkt maakt er werk van! Kom meer te weten of over onze staalconstructie werken in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Lees verder over onze bijzondere stukwerken van stellingkast tot open laadbak of bekijk de door ons gemaakte trappen en hekwerken.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  kon direkt terecht voor de klus, prima service, mooi bedrijf

4.5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt