Vind Bouwbedrijven in Edam

Op zoek naar Bouwbedrijven in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Edam

 • Szykman Services
  Szykman Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Welkom, we werken met renovatie- en renovatieprojecten: schilderwerken, structurele hervormingen, elektriciteit, sanitair en alle soorten interne en externe hervormingen. we wachten op uw contact. Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt het bedrijf over hooggekwalificeerde professionals. Site: szykmansservice Dank je, SZYKMANs Service

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Excellent work done bij Marcelo and his crew. Very friendly and professional. House looks like new :)
  Kom in contact
 • Konyev Energie-Effect
  Konyev Energie-Effect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Aanemer Andriy Konyev. “Hello my name is Andriy I’m from Italy but born in Ukraine, for the last eight years I have been living in Amsterdam. From 2015 I started working with many construction companies as a worker ,but from 2020 I decided to work for myself. I have my own team: -VCA, BOUWBESLUIT -all kind off jobs. 🔑 language:English,Italiano,Ukraine,Polska,Dutch (10%).

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Diligent and fast execution, good communication
  Kom in contact
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5586 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf die gespecialiseerd zijn in: - complete zolderverbouwingen; - plaatsen van dakkapellen; - aanbouw; - uitbouw; - opbouw; - stuk- en schilderwerk; - keuken monteren; - complete badkamer verbouwingen; - algemene verbouwingen; - en restauratie als onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Wij staan bekend om dat we onze afspraken nakomen, meedenken met de klant, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten. Dit maakt ons ook uw unieke aannemer. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Wij zijn zeer tevreden met de aanbouw van ons huis. Het team was professioneel, werkte snel en efficiënt, en hield zich aan de afgesproken tijdlijn en budget. De kwaliteit van het werk is uitstekend en de communicatie was altijd duidelijk en vriendelijk. We raden ABCS Services ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor bouwprojecten.
  Kom in contact
 • Bouwcontrol Waterland B.V.
  Bouwcontrol Waterland B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Op zoek naar een ervaren aannemer met 30 jaar ervaring in de gehele nieuwbouw,renovatie, verbouwingen, Dan ben ik uw aannemer Geen klus is te moeilijk voor ons! Wij kan ook u gehele bouwproject begeleiden op regiebasis zo dat u geen conflicten heb met u aannemer wekelijks gecontact met opdrachtgever En om de twee weken een bouwbespreking met opdrachtgever en aannemer. facturen van de aannemer worden door mij afgetekend na Controleren van het werk voor u de factuur over maakt. zo betaald u niet te veel vooruit te veel vooruit betalen brengt risico’s met zich mee Wij kunnen u ook helpen met u schilderwerk, electra, loodgieterswerk, keuken voorbereiden, tegelwerk. Noem het maar op, wij hebben het gedaan. Door mijn leeftijd heb ik reeds besloten om geen grote ontwikkelingen en woningbouw meer aan te nemen. We richten ons op kleinere projecten zo als. aanbouw / heiwerk en Fundeering / staalconstructie / dakopbouw / renovatie van u appartement / bouwen van u garage / afbouwen van u Casco huis / badkamers en wc / keukens voorbereiding leidingwerk/ Ook onderhoudwerkzaamheden van uw vastgoed vermogen. Wij hebben alle kennis en gereedschappen in huis En een machinale werkplaats in ons bezit om voor u de houten kozijnen bennen twee weken te leveren en nog veel meer voor al uw voorkomende en specialistische werkzaamheden. Wij hebben ook Minnie graafmachine /dumper’s / knik Minnie shovel . Hiermee kunnen wij ook bijvoorbeeld uw tuin afgraven ter voorbereiding voor de stratenmaker. Ook voor al u graafwerkzaamheden of tuinaanleg.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Afspraken gemaakt om vervolgens niks meer van zich te laten horen. Erg onprofessioneel
  Kom in contact
 • Voka Bouwbedrijf
  Voka Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Voka Bouwbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Voka Bouwbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Currently the work is still in progress. Let's start with communication. It is fast and clear. During the work, some things came up that I wanted to have done and this was no problem. However, the work they do is not normal, everything is done very neatly and meticulously. Every day the workplace is completely tidy, as if no one had been there. I personally really like this. When all the work has been done I will also add photos. Work carried out includes: painting, tiling kitchen and bathroom. installing extra sockets, removing walls and giving them a nice finish, plasterwork and soon wallpaper will also be added. So far everything has been 10 out of 10
  Kom in contact
 • H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.2533 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  HCB Timmerwerken doet meer dan alleen timmerwerk. Door jaren ervaring is HCB inmiddels allround georiënteerd en thuis op veel terreinen. HCB is hierdoor eigenlijk een compleet aanneembedrijf voor kleine en grotere verbouwingen. De afgelopen jaren heeft HCB Timmerwerken ervaring opgedaan met onder andere de volgende werkzaamheden: totale verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, dakwerk, CV installaties en electrawerk. hcb geeft uiteraard ook garantie op de werkzaamheden Dit deden we in kantoorpanden, woningen, appartementen, badkamers, keukens, serre's, uitbouwen en dakkappellen. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om de diversiteit in ons werk te bekijken.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Hans reageerde snel op de klus en kwam langs om te kijken. Hij zag er wel brood in, kon snel beginnen en verzekerde me dat ik niet teleurgesteld zou zijn. En dat klopt. Samen met zijn compagnon ( en ik) hebben we in 3 weken een 60 m2 lege ruimte omgetoverd in een volledige woning. Buitenmuur ( hoekwoning dus veel muur) geisoleerd, binnenwanden incl. deuren geplaatst, elekra aangelegd, buitendeur verplaatst, volledige badkamer gemaakt incl. leidingwerk. Stucadoor en schilder geregeld. En toen bleek dat een van de ramen houtrot had is een groot gedeelte van het kozijn vervangen. Hans is een joviale man, werkt hard, maakt wat geluid en ik heb prettig met hem gewerkt.
  Kom in contact
 • Coltman
  Coltman
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Bouwbedrijf Coltman Met 10 jaar ervaring in bouw en timmerwerken kan ik met trots zeggen dat ik ambachtelijk vakmanschap lever. Ik ben gespecialiseerd in particuliere bouw. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keuken, het verbouwen van een zolder, een volledige renovatie, etc. Bij mij bent u aan het juiste adres Mijn diensten: Constructief werk, zoals ; loodgieters werk | Timmerwerk | Schilderwerk | Installatie en leveren van nieuwe kozijnen, deuren | Inzetten van dubbelglas | Tegelwerk | Stucadoorswerk | Vloerbedekkingen | Sloopwerk | Montagewerk | allround!!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Dylan Coltman heeft moeite met luisteren naar zijn klant. Hij legt dingen snel uit en vertelt dan achteraf dat hij het toch echt uitgelegd had. Dylan hield ons voor dat de klus bij ons twee weken zou duren met twee personen. Uiteindelijk heeft hij zelf rond de 73 uur gewerkt (61 uur on site en daarbij een geschatte 12 uur aan voorbereidingen e.d.), een hulpkracht 19 uur en een dakdekker 16 uur. Volgens mijn schatting heeft hij daarmee rond de 150 tot 200 Euro verdient aan onze klus per uur (exclusief de kosten voor materialen). Ook de constructie die hij heeft toegepast is niet naar behoren.
  Kom in contact
 • HDI Bouwbedrijf
  HDI Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  HDI bouwbedrijf voor al uw bouw en verbouw activiteiten.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Top uitgevoerde klus. Schuur omgetoverd tot een geïsoleerd kantoor aan huis. Super vriendelijk. Heel netjes (relatief weinig rotzooi) gewerkt. Alles netjes afgeplakt en elke avond werd de werkplek weer opgeruimd. Heel tevreden en een aanrader!
  Kom in contact
 • APPEL BOUW
  APPEL BOUW
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Appel Bouw&Renovatie Appel Bouw is al jaren betrouwbare partner in de bouw . Realiseren&Verduurzamen Ieder project kent zijn eigen dynamiek en complexiteit. Of het nu gaat om een lastige constructie, een hoog bouwtempo, ingewikkelde logistiek, of al die problemen tegelijkertijd. Appel Bouw garandeert een volledige beheersing van het proces. Dit kan zomaar betekenen dat uw verbouwing nog breder kan worden uitgevoerd of zomaar ineens haalbaar is. Vraag bij Appel Bouw naar de voorwaarden en mogelijkheden. Wij doen dit graag voor u !!!!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Carl and his partner built two fantastic decks for us. His professionalism was outstanding, always on time and great communication. He provided expert advice throughout, improving the design and materials. The craftsmanship is impeccable, and the project stayed on budget and schedule. We highly recommend him for any home improvement project!
  Kom in contact
 • Driejong Bouw en Vastgoed B.V.
  Driejong Bouw en Vastgoed B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Bouwbedrijf in Edam

  Vanaf 1999 heb ik als ZZP-er onder de naam Montagebedrijf Driebergen met veel plezier als eenmansbedrijf gewerkt in de bouw. In deze periode heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht en heb in bijna alle aspecten van het bouwproces. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan hoe bouwprojecten op een juiste manier aangepakt en opgeleverd dienen te worden. Met bijna 20 jaar ervaring en door de positieve ontwikkelingen in de Nederlandse bouwsector, was het voor mij een logische stap om in 2017 het bouwbedrijf Driejong Bouw en Vastgoed B.V. te starten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aanbouwen, opbouwen, dakterrassen en verbouwingen. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de aankoop, verbouwing en verkoop van appartementen. Wij kijken er dan ook naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Zeer goede ervaring, goede communicatie en komt zijn afspraken na. Als je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer dan kan ik je René van harte aanbevelen.
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt