Vind Interieur ontwerpers in Edam

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Edam

 • Dinja Becker
  Dinja Becker
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  Hi! My name is Dinja Becker, your Dutch interior designer in Amsterdam! With strong project management skills and experience as an interior designer, I offer a comprehensive approach to bringing your dream home to life. Whether you are moving into a new home, renovating, or just want to refresh your interior, I am here to guide you. From the complete design to planning and coordinating all the work, I take the lead so you can enjoy the process worry-free. Together, we will bring your vision to life with a unique result you will be proud of! No stress, no wasted time, just a seamless project and an interior that reflects your personality. Oh, and I speak Dutch and English fluently, so communication will be a breeze!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Heel mooi advies op maat gekregen van Dinja. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met een verrassend advies. Heel erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Harry Meijer
  Harry Meijer
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  Beste geïnteresseerde, Ik wil mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Harry Meijer en woon en werk vanuit het mooie Ilpendam. Al meer dan 25 jaar werk ik als zelfstandige en heb inmiddels van alles ontworpen, gemaakt, gerenoveerd of verfraaid met prachtige resultaten en vooral heel tevreden klanten. Mijn specialisaties zijn: Maatwerk - Ontwerp - Advies - Renovatie / Restyle - Keukens - Badkamers -Meubels en Verfwerken. Ook andere opdrachten van groot tot klein met betrekking op de woning zijn bij mij uiteraard in goede handen. Alle werkzaamheden zullen dan ook met de grootste zorg binnen de bestaande mogelijkheden en met de juiste materialen uitgevoerd worden. Met vriendelijke groet, Harry Meijer

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Fijn contact en goed werk geleverd!
  Kom in contact
 • Alberto Doncato
  Alberto Doncato
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  Ik ben Alberto Doncato, freelance architect en interieurontwerper woonachtig in Amsterdam sinds 2015. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de Nederlandse architecturale omgeving. Ik ben bedreven in interieurontwerp, architectuur, projectmanagement, 2D/3D tekeningen (ook voor vergunningen) en visualisaties. Nog even over mij: ik ben een nieuwsgierige, dynamische ontwerper en zit nooit vast aan de 'easy fix'. ''Ik ben een harde werker, leer snel en wil graag mijn vakkennis uitbreiden. Ik geniet van verschillende aspecten van de architectuurpraktijk, met name: ontwerp, interieurontwerp, technische tekeningen, 3D-modellering en visualisaties.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  I was delighted to work with Alberto! He created a design proposal for my whole apartment at a very good price, and was open to work with what I wanted to keep/incorporate, to offer different price range options for furniture and to adjust the furniture items after discussing the proposal. It was easy to work with him and very happy with the result!
  Kom in contact
 • Interi-Jur
  Interi-Jur
  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review
  Interieur ontwerper in Edam

  Full service verbouwen....MOOI HUIS PROJECTEN ontwerpen - verbouwen - onderhouden Naast een persoonlijk ontwerp op maat, voeren wij zelf ook de projecten uit . Voor werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren werken wij een vaste pool vakmensen uit de regio Waterland/ Hoorn/ Alkmaar Wij verzorgen kleine verbouwingen of complete renovaties voor particulieren en bedrijven van af de 1e tekening t/m uitvoering en onderhoud. Meer informatie over onze werkzaamheden en uitgevoerde projecten kunt u vinden op de website van Interi-JUR. Wij kunnen geheel vijblijvend een afspraak maken om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. A : Eigentijdse interieur-ontwerpen (2D en 3D) het maken van realistische sfeer-impressies en vastgoed presentaties. B: Divers bouwkundig tekenwerk en advies t.b.v. verbouwen en vergunningen C : Wij verzorgen het gehele verbouw-traject en voeren de werkzaamheden voor u uit. Werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren worden verzorgd door ons vaste netwerk van aannemers, stukadoors, installateurs etc. D: DE KLUSBUS is onderdeel van MOOI HUIS PROJECTEN. Voor de kleinere klussen Wij voeren opdrachten uit voor: particulieren, horeca / restaurant/ hotelbranche, kantoren en retailbedrijven Door MOOI HUIS PROJECTEN word alles perfekt uitgevoerd en geregeld voor u!

  Kom in contact
 • Studio MvdS

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Edam
  Kom in contact
 • Deap Bouwvisie
  Deap Bouwvisie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  Kenmerk van Deap Bouwvisie is dat de tekeningen nauwkeurig, gedetailleerd en erg goed uitvoerbaar zijn.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  High-quality deliverable, perfect conversation. Received a great Interior Design and also detailed plans for requesting quotes on werkspot. Would order again.
  Kom in contact
 • Mesa design
  Mesa design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Edam

  Ontwerpen, adviseren, leveren en realiseren. Interieur- en keukenontwerp en licht- en kleuradvies voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand. Even voorstellen: Lisanne Mesa, eigenaar Mesa design. Op 1 januari 2018 ben ik gestart met mijn bedrijf: Mesa design. Na jaren ervaring opgedaan te hebben, ga ik nu mijn kennis gebruiken bij het maken van interieur- en keukenontwerpen en het geven van licht- en kleuradviezen voor de particuliere en zakelijke markt. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij diverse meubelzaken/woonwinkels o.a. Jan van Beek en Design020 (De Kasstoor), binnenhuisarchitect Decoussemaecker Interieurs, keukenzaak Arclinea en Eikelenboom B.V. (importeur en agent van verlichtingsmerken). Van deze werkervaring en mijn opleidingen aan o.a. Hout- en Meubileringscollege Amsterdam kan ik nu goed gebruik maken. Uiteraard is het altijd mogelijk contact met mij op te nemen voor het aanvragen van een offerte of aanvullende informatie. Ik hoop snel kennis met u te maken!

  Kom in contact
 • In de Betouw Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Edam

  Timmerman/aannemer voor al uw klussen rond het huis! Ook voor al uw isolatie werkzaamheden.

  Kom in contact
 • Atmospheric design
  Atmospheric design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  Atmospheric Design is een interieurontwerpstudio opererend vanuit Alkmaar en werkend met klanten in Noord-Holland en de Randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met zowel woon-, horeca- als kantoorinterieurs. Onze full-service pakketten omvatten: 🔹️ Moodboards en schetsen 🔹️ Technische tekeningen en verlichting- en elektriciteitsplannen 🔹️ 3D-modellen en animaties 🔹️ Kleur- en materiaalkeuze 🔹️ Meubel- en verlichtingselectie, interieurstyling en shoplists 🔹️ Werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers De standaardprijs voor ons full-service pakket is 200 euro per kamer exclusief kortingen en exclusief btw. Op projecten met 4 of meer kamers bieden wij een korting van 25%. (Belangrijk om te weten: een ruimte die de functie van woonkamer, eetkamer en keuken combineert, wordt geteld als 3 kamers.)

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Makkelijke en snelle communicatie. Egle heeft de praktische kennis die ik nodig heb en denkt goed mee met mijn ideeën.
  Kom in contact
 • Ned Company
  Ned Company
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Edam

  NED company staat voor InStyle verbouwingen. Wij staan voor kwaliteit. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om een totaalontwerp te verwezenlijken. Geen vaste contracten, elke dag opzegbaar. Overleg wat de werktijden betreft van maandag t/m zondag. Graag zijn wij uw van dienst. Ron van Kampen

  Laatste review:
  We hebben een erg fijne samenwerking gehad met Ned Company. Waarin zij het verschil in maakten was het meedenken in elke situatie en tijdig aangeven van de mogelijke opties. Dit werd goed van te voren besproken met het geven van goede adviezen.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt