Vind behangers in Edam

Op zoek naar behangers in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Edam

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75390 reviews
  Behanger in Edam

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goed en snel! Netjes gewerkt. Niks op aan te merken.
  Kom in contact
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Behanger in Edam

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel en netjes behangen, onze zoon is maar wat blij met zijn Spider-Man fotobehang
  Kom in contact
 • Allround Klusbedrijf Nasir
  Allround Klusbedrijf Nasir
  Beoordeling: 4.8 van 54.85217 reviews
  Behanger in Edam

  Beste bezoeker, Bedankt voor uw belangstelling in mijn profielpagina. Mijn naam is Nasir en ik ben sinds 2016 de gelukkige eigenaar van Allround Klusbedrijf Nasir met ervaring in diverse vakgebieden. Na ruim 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt als 1e autotechnicus heb ik in 2016 de knoop doorgehakt en mijn eigen klusbedrijf opgericht. Hieronder een overzicht van mijn vakgebieden: Mijn specialisme is het leggen van houtenvloeren, visgraatvloeren, versaillesvloeren, laminaat en pvcvloeren, het egaliseren van vloeren, het plaatsen van hogeplinten en plakplinten. Ook het schuren en lakken of oliën van houtenvloeren. Daarnaast ook het renoveren van trappen met laminaat en pvc overzettreden. Andere vakgebied waar ik gespecialiseerd in ben is het behangen van wanden met alle soorten en verschillende merken behang zoals arte, ellitis, vescom enzovoort. Van linnenbehang, patroonbehang tot fotobehang en renovliesbehang word naadloos behangen. Zelfs op het plafond! Verder ben ik ook een hele nauwkeurige schilder met oog voor detail. Het schilderen en afwerken van wanden of lakken van kozijnen en deuren doe ik met alle plezier. Het aanbrengen van silicone-kit in uw badkamer en keuken wordt door onze kitter (Owena) professioneel voor u uitgevoerd zonder het gebruikt van vettige zeep sopje. Ook voor het spekglad stucen van wanden en plafonds bent u bij mij op het juiste adres. Mijn overige expertises zijn het plaatsen en isoleren van gipsplaatwanden, plafond verlagen,timmerwerk en Het assembleren van meubels. Tevens kan ik ook uw complete Badkamer-renovatie voor u verzorgen inclusief het verleggen van leidingen/afvoer, tegelzetten en afwerken, uw keuken voorbereiden voor plaatsing + het installeren van de keuken voor uw uitvoeren. Het leveren van hoog kwaliteit voor een eerlijk prijs is voor mij zeer belangrijk. Stapsgewijs wordt uw opdracht gerealiseerd en uitgevoerd. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact op voor al u vragen en meer informatie over onze diensten en tarieven. Met vriendelijke groet, Nasir Instagram: Allround klusbedrijf Nasir

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super goed geholpen en mega goed behangen complimenten!!!
  Kom in contact
 • Aesthetic Interior
  Aesthetic Interior
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Behanger in Edam

  Embark on a journey with us as we bring over 4 years of industry expertise to your doorstep. Specializing in interior and exterior painting, varnishing, wallpapering, and more, "Aesthetic Interior" is your one-stop-shop for top-quality services and unparalleled craftsmanship. Based in Purmerend, our reach extends across the entirety of the Netherlands, ensuring that no project is too far or too complex for our dedicated team. Whether it's painting, wallpapering, or intricate stucco repairs, we pride ourselves on delivering nothing short of perfection.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Communication was perfect from The beginning, clear and very efficient. The work has been done properly and with extreme care. Extremely happy with the results and the cooperation!
  Kom in contact
 • AJ Company
  AJ Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9599 reviews
  Behanger in Edam

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Aleksandr en ik ben de eigenaar van AJ Company. Ik werk inmiddels al 6 jaar als ZZP-er en ik heb ruim 15 jaar ervaring in schilder- en stucwerk, kleine timmerklussen en laminaat leggen. Ook heb ik een schildersopleiding afgerond. Ik vind het belangrijk om mijn werk netjes te doen en ga niet weg voordat de klant tevreden is. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Aleksandr Kobylko AJ Company

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prima, foutje gemaakt, hersteld.
  Kom in contact
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Behanger in Edam

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vriendelijk. Zijn heel tevreden over het eindresultaat. Hebben al een nieuwe klus in de planning staan met Erik.
  Kom in contact
 • Schets en Schroef
  Schets en Schroef

  Nog geen reviews

  Behanger in Edam

  Schets & Schroef is van alle markten thuis: van kleine klusjes zoals het behangen of tegelen van een wand en het monteren van meubels, tot grotere klussen zoals het schilderen van uw huis, het timmeren van een inbouwkast en het leggen van vloeren. Ik weet ook raad met de renovatie van uw schuurtje, buitenschilderwerk en klussen in de tuin. Ook het leeghalen van een goot is voor mij niet te veel gevraagd.

  Kom in contact
 • Interi-Jur
  Interi-Jur
  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review
  Behanger in Edam

  Full service verbouwen....MOOI HUIS PROJECTEN ontwerpen - verbouwen - onderhouden Naast een persoonlijk ontwerp op maat, voeren wij zelf ook de projecten uit . Voor werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren werken wij een vaste pool vakmensen uit de regio Waterland/ Hoorn/ Alkmaar Wij verzorgen kleine verbouwingen of complete renovaties voor particulieren en bedrijven van af de 1e tekening t/m uitvoering en onderhoud. Meer informatie over onze werkzaamheden en uitgevoerde projecten kunt u vinden op de website van Interi-JUR. Wij kunnen geheel vijblijvend een afspraak maken om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. A : Eigentijdse interieur-ontwerpen (2D en 3D) het maken van realistische sfeer-impressies en vastgoed presentaties. B: Divers bouwkundig tekenwerk en advies t.b.v. verbouwen en vergunningen C : Wij verzorgen het gehele verbouw-traject en voeren de werkzaamheden voor u uit. Werkzaamheden die wij zelf niet kunnen uitvoeren worden verzorgd door ons vaste netwerk van aannemers, stukadoors, installateurs etc. D: DE KLUSBUS is onderdeel van MOOI HUIS PROJECTEN. Voor de kleinere klussen Wij voeren opdrachten uit voor: particulieren, horeca / restaurant/ hotelbranche, kantoren en retailbedrijven Door MOOI HUIS PROJECTEN word alles perfekt uitgevoerd en geregeld voor u!

  Kom in contact
 • T. & J. Schildersbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Edam

  Op zoek naar een schilder Dan ben je bij ons aan het juiste adres! T & J Schildersbedrijf Edam Volendam is een gespecialiseerd schildersbedrijf in zowel binnen- als buitenschilderwerk en monumentale schilderprojecten 5 jaar garantie al 15 jaar in het vak.

  Kom in contact
 • Maikel Piqué Schilderwerken
  Maikel Piqué Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Edam

  Huisschilder 39 jaar ervaring met specialisme in ambachtelijk onderhoudsschilderwerk. Opleiding Meesterschilder SVS in de jaren 80, twee jaar docent vakopleiding Streekschool Amsterdam. Schildersondernemer sinds 1989, werkomgeving Noord Holland met Amsterdam als verzorgingsgebied. Heb door de jaren heen verschillende monumentale panden op de Amsterdamse grachten mogen onderhouden, ook in Amsterdam Zuid hebben we verschillende opdrachten mogen uitvoeren. We verwerken en werken samen met de bekende merken zoals Sikkens, Sigma Coatings, trimetal en alle relevante producten die onze opdrachtgevers voorstellen, echter verf is een halffabrikaat de schilder maakt het verschil de kwaliteit. We zijn een betrouwbaar bedrijf met reverenties, geven garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. we streven er naar het onderhoud van uw vastgoed zo aan te pakken dat het met de tijd kostenbesparend werkt. Eventuele klachten worden direct opgepakt en zo snel mogelijk verholpen. Ook streven we er naar een zo duurzaam als mogelijk ons werk uit te voeren, door de gebruikte producten en materialen daar af te stemmen. Waar nodig is geven we ook advies of laten we ons bijstaan door technische adviseurs van onze leveranciers, we doen heel veel om ons product zo goed mogelijk af te leveren. We weten ook dat het niet altijd nodig of mogelijk is om te streven naar een hoge kwaliteit, daar zijn er genoeg reden voor, ook daar kunnen wij uw in bijstaan. We staan voor u klaar, neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Maikel werkt heel erg nauwkeurig. Levert prima werk af en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Altijd een erg goede ervaring met Maikel vandaar dat hij al jaren bij mij komt schilderen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 279 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt