Vind Tuinmannen in Edam

Op zoek naar Tuinmannen in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Edam

 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Tuinman in Edam

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • Pannello
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Tuinman in Edam

  Pannello is een startende ondernemer, die zich voornamelijk richt op Noord-Holland als werkgebied.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Kom op korte termijn . Klus snel geklaard.
 • ND Hoveniers
  ND Hoveniers
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Tuinman in Edam

  Eigenaar van ND Hoveniers. Wij kunnen alles voor u betekenen als het om tuinen gaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden Tuin onderhoud, grondwerkzaamheden, schuttingen plaatsen, bestrating, borders aanleggen, gras/kunstgras aanleggen, vlonders aanleggen, overkappingen en beplantingen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima, het is nu lekker licht in huis, ze moesten nodig gesnoeid. Bleek al 4 jaar niet gedaan, ik woon er net een jaar. En het groeit wel weer aan, en dan hopelijk makkelijker bij te houden.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Tuinman in Edam

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer tevreden over de klus die HMO heeft uitgevoerd (voor + achter tuin betegeld + schutting neergezet). Sjouk weet wat hij doet, denkt met je mee en overlegd waar nodig. Geef hem koffie en hij tovert je tuin om naar al jouw wensen. Zeker een aanrader!
 • Barry Laan Agrarische Dienstverlening
  Barry Laan Agrarische Dienstverlening
  Beoordeling: 3.8 van 53.8515 reviews
  Tuinman in Edam

  Wilt u foto’s zien van de werkzaamheden kijk even op de fb pagina Barry laan dienstverlening Wij kunne heel veel werkzamenheden mogenlijk maken Straatwerk Van aan leg tot verwijderen en afvoeren Sloopwerkzaamheden Leveren van zand en grond Uitgraven Schutting zette Beschouwing zette Bomen - heg verwijderen inclusief wortels Omgeving Noord-Holland

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Barry heeft de klus prima uitgevoerd.
 • Hoveniersbedrijf Groene Rust
  Hoveniersbedrijf Groene Rust
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Tuinman in Edam

  Mijn bedrijf bestaat 18 jaar,we zijn gespecialiseerd in :Onderhoud en aanleg van tuinen groot en klein,Knippen van hagen,Snoeien van bomen hiervoor werken wij samen met een gediplomeerde boomklimmer of maken gebruik van een hoogwerker. Een belangrijk doel van ons bedrijf is het proberen van hergebruik van oude materialen (bv. u wil een nieuwe tuin dan kijken we eerst of er nog oude materialen hergebruikt kunnen worden,dit scheelt heel veel in de kosten van de aanleg en is goed voor het milieu jaarlijks wordt er onnodig veel weg gegooid ). Ook proberen wij zo milieu vriendelijk mogelijk te werken het gebruik van gifstoffen en brandstoffen tot het minimum te beperken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super aardige, professionele tuinman. Wij zijn erg tevreden met het werk van Jos. Hij neemt je mee in alles wat hij doet en bedenkt.
 • Robert's diensten
  Robert's diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Edam

  Ik ben parttime werkzaam in de gehandicaptenzorg. Daarnaast ben ik ook veel in de tuin te vinden. Biodiversiteit en duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Tijdens klussen zal ik die onderwerpen niet vergeten. Ik maak gebruik van zoveel mogelijk duurzame producten.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Prettig contact, snelle levering van de dienst
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Tuinman in Edam

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  RRT heeft een stuk tuin ontdaan van groen, en dit afgevoerd. dit was echt een lastig stuk met hardnekkige stekelstruiken. ben tevreden: prima communicatie, klus uitgevoerd zoals afgesproken, vriendelijke werkmannen. zeker aan te bevelen.
 • AVL Tuinonderhoud
  AVL Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Edam

  AVL Tuinonderhoud is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Purmerend en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of onkruid verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Super tevreden, snel, professioneel en aardig. Hij geeft goede advies ook. Echt bedankt 🙏🏼
 • Garms Hovenier
  Garms Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Edam

  Gespecialiseerd aannemers- en hoveniersbedrijf. Uw regionale partner voor werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg, -onderhoud en tuinrenovatie. Denk daarbij niet alleen aan beplanting en bestrating, maar ook aan tuinhuizen, walbeschoeiing, vlonders, schuttingen, boomverzorging en grondverzet. Samen met vaste partners kan ook worden voorzien in hout- en sloopwerk en bouw-gerelateerde aannemerij. Ontzorgen, adviseren en het leveren van maatwerk is onze dagelijkse business. In samenwerking met een vast netwerk van ervaren specialisten maakt dat u voor elke klus - groot of klein - bij ons aan het juiste adres bent.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima! Precies hoe ik het wilde. Ondanks lastige toegang tuin is het perfect verlopen. Genoeg spullen aanwezig en prettig in de omgang. Zeer tevreden.

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 225 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt