Vind Grondwerkers in Edam

Op zoek naar Grondwerkers in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Edam

 • VBF Betonstaal
  VBF Betonstaal
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Grondwerker in Edam

  VBF is een betonvlechtersbedrijf dat voor zowel aannemers als particulieren werkt, groot of klein, het maakt voor ons geen verschil, wij zetten ons altijd 100% in. Wist u dat VBF al 30 jaar ervaring heeft in de betonbouw,en dat wij voor een hoop aannemers inmiddels een belangrijke speler zijn geworden? Sinds 10 jaar,hebben wij ons gespecialiseerd in funderings herstel in en rond Amsterdam, funderingen voor uitbouw,serre en/of tuinhuis/garage,zwembaden,kelders etc. VBF is een betonvlechtersbedrijf, die de organisatie hoog in het vaandel heeft staan, en daarom ook met zeer gemotiveerde vaklieden werkt, die er alles aan doen om de aannemer of de particulier tevreden te houden, want zo hoort het toch? Kijkt u gerust even rond voor een impressie van ons werk en twijfel niet om vrijblijvend even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, VBF Betonvlechtwerken

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Top bedrijf!!
 • Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Tuinbedrijf "Kwantgarden"
  Beoordeling: 4.8 van 54.85107 reviews
  Grondwerker in Edam

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op het totale restyling van u tuin inclusief grondwerk. Wij hebben alle materieel in eigen beheer dus hoeven geen dure machines te huren. Bij ons is een afspraak een afspraak en u zult nooit en te nimmer voor verrassingskosten komen te staan. Wij komen graag bij u langs om een offerte persoonlijk te motiveren. Met vriendelijke groet, Fred van der Veldt, Kwantgarden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk. Afspraken nagekomen.
 • J.W. de Wildt
  J.W. de Wildt
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Edam

  De Wildt Infratechniek is een groeiend bedrijf in de GWW(grond-weg-waterbouw). Wij zijn gespecialiseerd in de werkzaamheden die wij doen. De Wildt Infratechniek beschikt over vakkundige werknemers en hebben diverse certificaten. Zelf beschikken wij over verschillende machines. Het kracht van het bedrijf is dat wij snel, vakkundig en in overleg met de klant tewerk gaan. Voor deze werkzaamheden bent u op de juiste plek: - sier bestrating. - beschoeiing en vlonder aanleggen. - sloopwerkzaamheden. - complete tuinaanleg. - schutting verwijderen/plaatsen. - grond werkzaamheden. - zand~grond~ grind verkoop. - bomen verwijderen/planten. - riool aanleggen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jesse is een uiterst aardige, meedenkende en precieze werker die (samen met een vriendelijke collega) onze schuur keurig, en met een glimlach, heeft uitgegraven en geëgaliseerd. Al met al een betrouwbare partij.
 • Rick Dijkema
  Rick Dijkema
  Beoordeling: 3.9 van 53.9533 reviews
  Grondwerker in Edam

  -straatwerk -shovel -minigraver -divers grond werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Behalve dat Rick zijn werk afraffelt (zou oprit met 20 cm uitgraven, als ik niet even was komen meten, dan hij slechts de helft afgegraven. Komt bovendien zijn afspraken niet na. Helaas wel al betaald, maar niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Reageert verder ook niet meer op mail of telefoon. Ik zou wel drie keer nadenken om Rick in te huren.
 • Sinan solutions
  Sinan solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Grondwerker in Edam

  Hoveniers .Hogedrukreiniging Graafwerkzaamheden

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Not a good collaboration, we worked with them because of good initial communication and good reviews here. Always ask, if he had done similar projects before, for a large garden, it was not professional and planned at all. What I would think his responsibilities: 1. Plan the work carefully. He never does the planning, and usually leave all decisions to you. 2. Knows his work best - He says he can do everything, but he is not able to. - Pergola - Natural stones - Tells I should check if there is any sewer under the ground. 3. Gives accurate quota, we give them the full design and tell him to give us full quota, and he gives a quota back later to figure out pergola is not written and not mentioned to me. 4. Takes other jobs while working with you. (rather than planning your work) 5. Does not take feedback, in the first criticism, he quits the job, probably to take other jobs. If the work he had done so far turned out to be too bad, I will take him to court.
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Grondwerker in Edam

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Met spoed moest er even een paar kuub grond afgevoerd worden. Jacob heeft deze uitstekend uitgevoerd en alles netjes achtergelaten voor een goede prijs. Ik kan Jakob zeker aanraden!
 • Tuinmeester Kortekaas
  Tuinmeester Kortekaas
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Grondwerker in Edam

  Tuinmeester Kortekaas Daar waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wij zijn onderlegd en beproefd in de aanleg van particulieren- en of zakelijke buitenruimtes. Wij streven naar het best haalbare resultaat door gedegen, gestructureerd en doordacht te werken. Wij hebben ervaring in het verwerken van praktische alle bekende tuinmaterialen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  kwamen keurig stipt op afgesproken tijd, klus exact zoals gevraagd uitgevoerd, tuin afval netjes afgevoerd. voor tuin en hoveniers werkzaamheden ten zeerste aanbevolen.
 • Fvv Service
  Fvv Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Edam

  Ben je op zoek naar een tuinaanleg bedrijf, Sierbestrating, Tuinonderhoud of schuttingen plaatsen? Dan kun je in Landsmeer bij Fvv Service terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sierbestrating, schuttingen plaatsen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vriendelijke mannen die hard werken, mee denken en fijn in communicatie zijn! Eigenlijk de eerste die ik gesproken had en meteen een afspraak gemaakt om binnen 4 dagen de werkzaamheden uit te voeren. Volgens afgesproken tijdstip en snel uitgevoerd.
 • X-Qlusive bouw
  X-Qlusive bouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Edam

  Woning renovatie en verbouwing zijn essentieel om uw huidige woning te vernieuwen en te verbeteren. XQlusive bouw begrijpt het belang van het updaten en moderniseren van uw huis. Als ervaren aannemersbedrijf specialiseren wij ons in het renoveren en verbouwen, aanbouwen en opbouwen van woningen. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw verbouwing dan staat XQlusive bouw voor u klaar met vakmanschap en oog voor detail. Renoveren En Verbouwen Met XQlusive bouw. Het renoveren en verbouwen van uw woning is als het leggen van een puzzel om uw huis te optimaliseren. Als aannemer nemen wij de leiding binnen het renovatie- en verbouwingstraject, coördineren we het geheel en zorgen we ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. XQlusive bouw is essentieel voor een soepele en succesvolle woningrenovatie en huisverbouwing.

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Ik raad dit bedrijf aan :) Snel en probleemloos contact. Alles was op tijd en zoals afgesproken. Het was fijn om samen te werken
 • SADAC Constructer
  SADAC Constructer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Grondwerker in Edam

  SADAC Metselbedrijf bedrijf houdt zich bezig met alle metselwerken, wij doen bouw, verbouwing, sloop, wij doen alles naar wens van de eigenaar, snel veilig en van hoge kwaliteit Instagram, @sadac_metselbedrijf. https://wa.me/message/NA74ZSVUOU3MD1

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  Gisteren contact gehad over de klus en volgende dag uitgevoerd. Precies op tijd en conform afspraak de benodigde materialen en gereedschappen meegenomen. Harde werkers en daardoor was de klus binnen 1 dag afgerond! Bedankt Valeriu, je bent een man van woord!

4.6

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt