Vind Laadpaal installateurs in Edam

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Edam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Edam

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • S.N. Elektrotechniek
  S.N. Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95140 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Graag telefonisch contact opnemen! Wij zijn beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervangen en/of uitbreiden van groepenkastinstallaties & laadpalen. Wij kunnen ook de voorbereidingen voor uw keuken realiseren, doen wij boor en freeswerk ter behoeve van het verplaatsen van uw inbouwinstallatie, lossen we storingen op en geven wij adviezen waar nodig. Wij geven 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast werken wij samen met meerdere vaste partijen. Wij kunnen uw woning laten stucen en uw eventueel ook in contact brengen met een loodgieter & timmerman. - Laadpaal of wallbox auto - Groepenkasten vervangen - 1 fase en 3 fase - Keuken installatie - Badkamer installatie - Elektrisch koken/verwarming - Woning opnieuw bedraden - Tuin verlichting & overkapping - Stopcontacten & schakelaars - Data netwerk en tv - Auto laders - Smart home & led strips - Aardlekstoringen - Kortsluiting - Service, garantie, spoed Ik ben een erkend en gediplomeerd 1e monteur elektricien. Zeer flexibel qua tijd en erg meedenkend. Ik ben een wallbox,alfen,easee gekwalificeerde laadpaal monteur. Ik kom graag langs voor een bezichtiging en maak hierna een duidelijke vrijblijvende offerte. Het werk zal vervolgens vlot uitgevoerd worden. Overigens zijn een paar foto's op whatsapp of de mail vaak al voldoende! Snel en vertrouwd (whatsapp) contact. Duidelijke prijs offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vlugge uitvoering van het werk. Professionele website Divers gereedschap, diverse elektrisch apparatuur, materiaal op voorraad VCA – VOL, NEN-1010, NEN-3140 VP, eerste monteur gediplomeerd 15+ jaar ervaring als elektricien Verzekerd & garantie op producten/werkzaamheden

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Stephan installed new electricity box for 3 phases and car charger. Everything was done even faster than expected, well explained and works perfect. Thank you!
 • ZM Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Edam

  .

 • Soma Installatietechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Edam

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Edam, dan kan Soma Elektrotechniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij keuken installatie installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • JABÉ Elektrotechniek
  JABÉ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Jabé elektrotechniek is al jaren (sinds 2007 ) een begrip op het gebied van Zonne energie . Ruime ervaring in alle soorten (Zonne) installatie en montage materialen. Ook op het gebied van elektrotechniek ,verlichting techniek en kabel detectie een expert. Sinds kort is er ook Jabe Installatie techniek . Zodat we u ook van dienst kunnen zijn met het aanleggen van gas en water . Airco s en warmtepompen . Ben ook F gassen gecertificeerd ! Aanleg van (hout) kachels en rookgas afvoeren , dak branden en ander werkzaam,heden om er rond uw dak. The man te be for the job ! Geen 9 tot 5 mentaliteit maar altijd bereid uw tot dienst te zijn. Graag zien we uw reactie .. Mvg Thomas Beek Jabe-elektrotechniek. Website Jabe-installatietechniek website

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  De klus was heel snel geklaard, misschien te snel waardoor minstens 5 dakpannen kapot gingen. Zonnepanelen leveren met een ander model dan wat ik vroeg (lager model), maar een prijsverlaging geven als we werden geconfronteerd met het feit dat dit niet het model was dat we hadden afgesproken. Op winderige dagen hoor ik een kloppend geluid op mijn dak, wat pas gebeurt nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Ik nam contact op via e-mail (met opname van het geluid) maar ik kreeg geen antwoord. Telefonisch contact opgenomen en antwoord gekregen dat de zonnepanelen op meerdere punten zijn vastgezet en dat dit het dak van het huis moet zijn. Toch vroeg ik hem om te komen kijken omdat het geluid erg luid is en klinkt als metaal dat elkaar raakt, waarop hij antwoordde: "Ik ben de komende maanden druk bezig". Ik verwacht dat hij een afspraak zal maken, maar hij lijkt daar terughoudend in te zijn. Andere installateur bereikt en er zaten inderdaad losse schroeven die de geluiden veroorzaken.
 • Marosh
  Marosh
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Ik ben Marosh vierde jaar Aviation student. Via werkspot neem ik naast mijn studie verschillende klussen aan. Ik voer mijn werk altijd met grote zorg en aandacht uit. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik streef ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Klant tevredenheid is voor mij van groot belang.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat een topervaring! Marosh is kundig, denkt mee en heeft mijn vloer superstrak gelegd. Onwijs blij mee!
 • LDP totaal bouw
  LDP totaal bouw

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Edam

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Volendam of omgeving? LDP totaal bouw kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Thermostaat plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • NEDROM TECH B.V.
  NEDROM TECH B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Voor al jullie elektrotechnische werkzaamheden max. 100km rondom Amsterdam. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende branches zoals particulieren en zakelijke dienstverlening. Hier werken we volgens de NEN1010 en 3140 normen en maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. U mag van ons wervachten dat wij u op het gebied van onderstaande installaties en producten goed kunnen adviseren, leveren en vakkundig installeren. - Aanleg elektrische installaties: huisinstallaties, bedrijfspanden, restaurants, kantoorgebouwen, parkeergarages, enz. enz. - Verlichtingsprojecten: monteren van lichtarmaturen volgens uw lichtplan - Beveiligingsinstallaties: aanleggen en installeren volgens de normen brandmeldinstallaties, CCTV, alarm - Laadpalen en laadinfra voor particulieren en directe zakelike klanten: Vanaf advies, projectering en calculatie t/m realisatie en in gebruik stelling. Referenties: facebook laadpaalinstallatie - Zonnepanelen installaties: aanleg, monteren, aansluiten. Bellen is sneller. Whatsappen is ook mogelijk

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De heer Talha is kundig, geduldig en vasthoudend. Hij is pas tevreden als de opdracht goed uitgevoerd is. Complimenten!. Yahy
 • Motyk Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Edam

  Motyk Klussenbedrijf kan je helpen met je Elektricien klus in Purmerend en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Lamp ophangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Motyk Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • PWK Elektra
  PWK Elektra
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Laadpaal installateur in Edam

  Met ruim 16 jaar ervaring in de elektra branche en daarom ook gespecialiseerd in het uitbreiden, aanpassen en renoveren van al het elektra werk in en rondom uw woning/bedrijfspand. Infrezen van leidingen, dozenboren tot afmontage van alle soorten contactpunten, groepenkasten en montage van alle soorten (buiten)verlichting etc. Voor een schitterend resultaat bent u hier aan het juiste adres. Werkgebied 50km rondom Purmerend

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Keurig werk geleverd, was op tijd, kwam afspraken na en ging pas weg wanneer het goed was.

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Edam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Edam

Andere vakmensen in Edam

Vind vakmensen bij jou in de buurt