Vind dakdekkers in Waalre

Op zoek naar dakdekkers in Waalre? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Waalre

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel in contact gekomen met Carlo. Eerlijke man, wilde snel aan de slag gaan maar het weer zat telkens niet mee. Elke keer netjes contact gehad hierover en deze week zijn de dakwerzaamheden goed uitgevoerd. Nieuwe daklatten, folie en werkzaamheden aan de nokvorst netjes uitgevoerd. De mannen werken hard en ruimen naderhand ook weer netjes op. Prijs kwaliteit is goed! Ook wees hij ons op andere kleine gebreken die hij uiteindelijk ook heeft opgepakt, erg fijn! Ik zou hem zeker aanbevelen.
 • Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Dakdekkersbedrijf Le Ruet kan je helpen met je Timmerman, Dakspecialist klus in Rosmalen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Dakdekkersbedrijf Le Ruet om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen -

  Werkzaamheden door Raoul en Illias laten uitvoeren. Super tevreden met de korte termijn waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. En geheel naar wens! Ik kan Le Ruet ten zeerste aanbevelen.
 • Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 3.8 van 53.858 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Beste, Ik ben Maik van Hooff een zelfstandige ondernemer in de Bouw en Timmerwerken. Bij mij kunt u terecht voor het complete plaatje van rumbouw tot afbouw en van metselwerk tot installatie werk. Ik streef altijd naar 100% kwaliteit en vakwerk.

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Goed werk afgeleverd. In drie keer alles netjes en degelijk afgerond. Ik ben hartstikke tevreden.
 • Klusbedrijf van den Broek
  Klusbedrijf van den Broek
  Beoordeling: 4.3 van 54.35116 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den Broek. Mijn collega’s en ik staan voor u klaar, heeft u een klus binnen of buiten huis neem dan gerust contact op. Hopelijk tot snel mvg klusbedrijf van den Broek

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vervanging van deel dakbedekking. Zaterdagavond contact, de volgende dag gedaan. Vriendelijk, snel en vaardig voor een uitermate schappelijke prijs. Top!
 • M. van Schijndel Dakwerken
  M. van Schijndel Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Hallo allemaal, Hierbij in het kort wat over mijzelf Naam: Maikel van schijndel Opleiding en werkervaringen: -14 jaar werk ervaring als dakspecialist - Bbl opleiding niveau 2 en 3 pannendekker afgerond. -Nu al 9 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer -Veel leuke gemotiveerde en hardwerkende werknemers in dienst Werkzaamheden: - Nieuwbouw - Renovatie - Onder dak - Aanbrengen dak platen - Vernieuwen dakgoten - Kleine lekkage - Grote daken - Kleine renovatie - Aanbrengen dakvensters - Aanbrengen dak doorvoeren - Plaatsen van overstek/windveer (vernieuwen) - In/verkoop materialen - Plaatsen steiger Ik hoop jullie hierbij voldoende te hebben geinformeerd. Over wat ik en mijn ploeg jullie te bieden heb. Mocht je nog vragen hebben. Kunnen jullie mij een berichtje sturen via de site. Samen kunnen wij dan bespreken wat jullie wensen zijn en er afspraken over maken. Samen komen wij er wel uit. Met vriendelijke groeten M. van Schijndel Dakwerken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  In mei 2021 met Maikel de eerste contacten gelegd en een offerte voor het vervangen van het dak van ons woonhuis uit 1948 ontvangen. Na meerdere offertes te hebben vergeleken en wat gesprekken te hebben gevoerd met Maikel hebben wij hem de klus gegund. De uitvoering zou afhankelijk van het weer in maart of april worden uitgevoerd, maar uiterlijk eind april worden afgerond. Maikel heeft de klus op tijd geklaard en dit na volle tevredenheid. Er moet gezegd worden dat deze vakman een harde werker en doorzetter is die er niet voor schuwt om van 07.30u tot 22.00u op het dak bezig te zijn mocht er iets tegen zitten. We hebben met Maikel goed kunnen communiceren en samengewerkt mbt de uitvoering gedurende de werkzaamheden. Gisteravond (22-07-2022)is Maikel nog vanuit Waalwijk naar de Betuwe komen rijden om de Pironnen op de nok te monteren, daar deze ivm productie problemen pas afgelopen week geleverd zijn. Maikel, Bedankt voor het prettige contact en geleverde vakwerk👍
 • Üner Klusbedrijf
  Üner Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Dakdekker in Waalre

  Klusbedrijven zijn gespecialiseerd in verschillende klus- en timmerwerkzaamheden. Voor zowel kleine als grotere klussen kun je een klusbedrijf inschakelen. In deze blog behandelen we de verschillende soorten werkzaamheden die werknemers van een klusbedrijf uitvoeren. Daarnaast gaan we ook in op de voordelen die een klusbedrijf heeft ten opzichte van zelf klussen. Werkzaamheden klusbedrijf Als je zelf vrij handig bent, dan is het mogelijk om zelf wat kleine klusjes in en rondom het huis uit te voeren. Toch hebben veel mensen zelf weinig tijd en zin om deze klussen uit te voeren. Met een gerichte zoekopdracht op internet of door wat rond te vragen om je heen komen er vaak al een aantal goede klusbedrijven naar voren. Voor de volgende kleinere werkzaamheden kun je een klusbedrijf inschakelen: • Timmerwerk • Tegels zetten • Vloeren leggen • Schilder- en metselwerk • Dakbedekking en dakkapel plaatsen • Schutting plaatsen Naast deze kleinere werkzaamheden, zijn veel klusbedrijven ook gespecialiseerd in de onderstaande grote klussen: • Kozijnen plaatsen • Nieuwbouw en aanbouw • Badkamers renoveren en aanleggen • Grote renovatie • Keukens plaatsen • Trappen plaatsen • Deuren plaatsen • Restauratie • Verbouwing

  Laatste review:

  Snel, efficiënt en vrolijk en netjes. Behulpzaam en meewerkend. En tot slot alles keurig opgeruimd achtergelaten. Wat wil je nog meer?
 • VanUumKlussen

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Waalre

  Wij zijn een jong en energiek dakdekkersbedrijf. Wij zijn thuis in alle soorten dakbedekking. Van kleine aanbouwen tot grote daken. Gespecialiseerd in reparatie, renovatie, en onderhoud. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte op maat,

 • Allround Klus M. de Wit

  Nieuw op Werkspot

  Dakdekker in Waalre

  Allround Klus M. de Wit kan je helpen met je Schilder, Dakspecialist klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Klus M. de Wit om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Van boven bouw & dakwerken
  Van boven bouw & dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Waalre

  Welkom op het profiel van Van boven bouw & dakwerken! Mijn naam is Wesley van Boven en ben een ervaren dakspecialist. Actief in de regio Eindhoven en omstreken.

  Laatste review:

  Wesley is een vakman dat zijn afspraken goed nakomt en flexibel te werk gaat. Ons dak is goed gerepareerd/vervangen!
 • Klusbedrijf angelo hendriks

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Waalre

  Heeft u een lekkage, overweegt u een renovatie of een nieuwbouw? U maakt een afspraak per telefoon of per e-mail. Wij komen een Gratis en een vrijblijvende offerte bij u uitbrengen. Bij akkoord gaan we alles voorbereiden voor de werkzaamheden. Op de afgesproken dag en tijd gaan we bij u beginnen met de werkzaamheden. Als het werk klaar is komen we het opleveren met u erbij, mocht er iets niet naar wens zijn word het meteen opgelost. Na de oplevering hoeft er natuurlijk pas betaald te worden. Last van een daklekkage? Dak lekkage komt meestal onverwacht en altijd ongelegen Op zo’n moment is er geen tijd te verliezen en wil je snel een vakman die voor jou gaat kijken wat de oorzaak van de lekkage is. een volgelopen dakgoot, losliggende dakpannen, een scheur in het bitume van je platte dak, er zijn veel mogelijk oorzaken maar wij zullen zo snel mogelijk de lekkage opsporen en de daklekkage verhelpen met garantie met of zonder onderhoudsabonnement. Dakgoot Lekkage. In uw dakgoten hoopt zich door de jaren heen heel wat rommel op. Zoals bladeren, takken, mos en vogelpoep.wij geven uw dakgoot ieder jaar een grondige reiniging. We inspecteren dan ook direct op lekkages en slechte soldeernaden en verbindingen. 24 Uur service Wist u dat kleine lekkages in dakgoten en op dak bij het onderhoudscontract inbegrepen zitten? Voor slechts een klein bedrag per jaar komen wij ieder jaar langs voor een dakinspectie.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Waalre, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 573 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Waalre

Andere vakmensen in Waalre

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur