Vind hoveniers in Waalre

Op zoek naar hoveniers in Waalre? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Waalre

 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Hovenier in Waalre

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus is keurig uitgevoerd. Houden zich aan hun afspraken. Vriendelijk en duidelijk. En niet duur.
 • DAM Projecten
  DAM Projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Waalre

  AFWEZIG IVM LETSEL. IK HOOP U SNEL WEER VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN. DAM Projecten ! is een compleet hoveniersbedrijf. die gespecialiseerd is in het realiseren van uw droomtuin. U heeft voor alles 1 aanspreekpunt. Na de werkzaamheden werken we voornamelijk met onderhoud 2 of 3 maal per jaar . Ivm goed onderhoud en voeding. Maar ook voor al uw * buitenschilderwerk (stenen). * sfeerconcepten (buiten). * tegel en straatwerk. * klein sloopwerk. * schoonmaakdiensten (kantoren, bouwopleveringen. Kortom om een mooie tuin te creëren van A tot Z neem dan contact op met DAM projecten. Ons motto = " een groener leven , is een beter leven"

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Pieter kwam zoals afgesproken een week na het eerste contact met twee collega's onze volledige tuin onder handen nemen. Hij was snel en vriendelijk in de communicatie en ze zijn vakkundig aan de gang gegaan. Binnen 6 uur waren ze klaar, waar wij zelf dagen of weken over gedaan zouden hebben. Wij zullen Pieter snel weer benaderen voor grote klussen.
 • MvdM Hoveniersbedrijf
  MvdM Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Waalre

  Mike van de Moosdijk, eigenaar van MvdM Hoveniersbedrijf. Vakbekwaam Hovenier voor: - Onderhoud borders met bemesting , maaien en onderhoud gazon - Renovatie van uw tuin - Aanleg nieuwe tuin - Boomverzorging/verwijderen Ook kunnen wij u een jaarcontract aanbieden , geheel naar uw eigen wensen Al onze beplanting komt rechtstreeks van de kwekerij, om top kwaliteit te leveren in het werk. Ik ga graag voor u aan de slag en zorg voor een optimaal resultaat. Een erkend leerbedrijf, die een stagiaire kan opleiden tot een kundig hovenier Vriendelijke groet, Mike van de Moosdijk MvdM hoveniersbedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In een woord: pico de luxe
 • Van boom naar hout
  Van boom naar hout
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Waalre

  Van boom naar hout (.nl) kan je helpen met je boom te onderhouden in Waalre en omgeving. Ik ben een zelfstandige die gespecialiseerd is in snoeien en kappen van bomen. Neem contact met me op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een boom gesnoeid. Alles netjes en snel gebeurd voor een redelijke prijs. Zeker aan te bevelen.
 • CocoTulip
  CocoTulip
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Waalre

  CocoTulip kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Hovenier klus in Waalre en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Raamkozijnen repareren, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CocoTulip om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Samen met zijn vader vormen zij een heel kundig team. Zeer zorgvuldig en alles in overleg met de klant. Alles ook keurig opgeruimd en geveegd. Volgende keer ga ik zeker weer bij hem terug.
 • W. Koren
  W. Koren
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Hovenier in Waalre

  W.koren heeft al 15 jaar ervaring in het aanleggen van verschillende soorten bestrating . Ook zijn wij vca gecertificeerd. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating in tuinen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak was snel gemaakt. Heeft snel en net werk afgeleverd.
 • Klusbedrijf van den Broek
  Klusbedrijf van den Broek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1536 reviews
  Hovenier in Waalre

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den broek. onze collega's staan voor u klaar om snel en met kwaliteit voor u de klus af te ronden. Mocht u een klus hebben hopen wij u te ontmoeten en verder kunnen helpen. Met ons team is (bijna) alles binnen en buiten huis mogelijk. Op korte termijn beschikbaar. Met vriendelijke groet Team Klusbedrijf van den Broek.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Als allereerst kwamen ze te laat, een uur minimaal. Toen zag ik drie jonge knapen die dit klusje wilde doen 1570 euro en de verzekeraar vergoedt dit eigenlijk altijd wel… niet dus en daarna nooit meer wat gehoord. En alles was voor niks. Er staat weer 43cm water in de kruipruimte. De jonge knapen hebben in ieder geval lekker gecasht… wat een onzin dit. Ik lees een soortgelijke ervaring met hun zogenaamde lekdetectie rapport praatjes. 10 min werk ja. Sla deze mensen over serieus
 • RNS Systeembouw vof
  RNS Systeembouw vof
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Hovenier in Waalre

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Nol Sijbers en ik ben eigenaar van RNS Systeembouw V.O.F. Wij hebben al meer dan 38 jaar ervaring met het plaatsen van schuttingen. Een tuin (her)inrichten behelst meer dan het kopen en plaatsen van levend materiaal en tuinornamenten. Niet alleen de bloemen en planten, maar ook de schutting, poorten en afscheidingen verdienen de aandacht. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. Of u nu kiest voor een geïmpregneerde houten schutting of voor een betonschutting, u bent bij ons aan het juiste adres. Voor alle door ons geplaatste schuttingen gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Nadat we samen met u een planning hebben gemaakt, plaatsen we bij u de schutting vakkundig en snel. Omdat de prijs van de schutting inclusief de montage tevoren vastligt komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij kijken uit naar onze toekomstige samenwerking.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede schutting voor een goede prijs. Al in april laten plaatsen maar een echt review kun je pas schrijven na een aantal maanden. Na al de regen en wind staat alles er nogsteeds bij alsof hij gisteren is geplaatst. Super strak en waterpas. Ze werken ontzettend snel en ruimen gelukkig alles netjes op. Het volgende huis waar bij ik een schutting nodig heb schakel ik ze zeker weer in.
 • AOB Tuinafscheidingen
  AOB Tuinafscheidingen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews
  Hovenier in Waalre

  AOB Tuinafscheidingen bestaat al 23 jaar! Door onze jarenlange ervaring zijn wij dan ook in staat u goed te adviseren. U kunt een vrijblijvende afspraak maken voor offerte bij u aan huis. Door eigen productie en zorgvuldige inkoop van onze materialen is onze prijs zeer gunstig. Ook biedt een eigen productie het voordeel dat uw kenbaar gemaakte wensen of een afwijkende maat,voor ons geen enkel probleem zijn. Kortom: wij leveren maatwerk! Garantie: 1 jaar op de constructie en 10 jaar onderhoudsvrij. AOB Tuinafscheidingen is tevens een erkend leerbedrijf volgens stichting hout en meubel te woerden.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Echt mooi werk geleverd door Jack en Wesley. Mooie degelijke schutting voor een schappelijke prijs. Goede communicatie en afhandeling. Een aanrader.
 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Waalre

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Ondanks dat het zwaar werk was, hebben de mannen het vrij snel geklaard, de arbeiders zijn verantwoordelijk en wat ze beloven, ze doen het heel vriendelijk, ik zal zeker contact met ze opnemen voor de volgende klus.Het enige negatieve is dat de werkinstrumenten moeten passen bij de ernst van het werk, maar dit is aan de werknemers zelf.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Waalre, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 285 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Waalre

Andere vakmensen in Waalre

Vind vakmensen bij jou in de buurt