Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Milheeze

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Paul van den Heuvel Open Haardenbouw
  Paul van den Heuvel Open Haardenbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  voor het plaatsen en of leveren van alle gas en hout haarden rookkannaalen plaatsen bestaand of nieuwbouw tevens klein schalig metselwerk

  Laatste review:
  Openhaard plaatsen of renoveren-
  Prima service, zeer correct en netjes
 • Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx
  Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Welkom op de werkspot pagina van Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx Mijn naam is Jos Penninx en ik ben 53 Jaar, woonachtig in De Mortel. Momenteel ben ik al 35 jaar werkzaam in de Bouw, waarvan 20 jaar als zelfstandige. Jarenlang heb ik voor verschillende bouwbedrijven gewerkt en heb ik alle facetten in de bouw doorlopen. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten timmerwerkzaamheden voor binnen en buiten huis. Wij maken alles op maat en realiseren dit in onze eigen werkplaats. Een greep uit ons werk is; - Kozijnen, ramen en deuren - Schuif kasten maken - Kap constructies maken Daarnaast bewerken wij ook eiken kapconstructies, carports en veranda's. Met pen en gat verbindingen op de traditionele manier. Wij werken met een speciale inmeet mal van HMB. Dit maakt het deuren afhangen makkelijker, waardoor we efficiënt te werk gaan. Nog belangrijker de deuren hangen precies op maat. Voor informatie en of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen. We helpen u graag.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snel afgehandeld met een goed resultaat!
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85272 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Eerste deel van de opdracht werd prima uitgevoerd, nu ook blij met de verbeterde waterafvoer voor het gehele huis. Dank!
 • MD Daktechniek
  MD Daktechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Milheeze

  MD Daktechniek is uw speciallist in het renoveren van uw oude hellende, platte daken & het isoleren van uw bestaande dak. Wij bieden u een breed scala aan disciplines op het gebied van dakrenovatie. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden: Daken isoleren Daken renoveren Daken vervangen Boeidelen en/of goten vernieuwen Bestaande dakkapel aanpassen Platte daken vervangen Hwa bijplaasten Overstort plaatsen Veel schades kunnen voorkomen worden door tijdig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht

 • M.V.D. alles in 1
  M.V.D. alles in 1
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  M.V.D. alles in 1 kan je helpen met je Timmerman, Dakspecialist klus in Gemert en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met M.V.D. alles in 1 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Lekkage langs ventilatie dakdoorvoer. Netjes en snel opgelost.
 • TotaalBouwHeintz
  TotaalBouwHeintz
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  .Totaalbouwheintz gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden zowel pannen daken als bitumieuze daken,reparen,vernieuwen,isoleren,reinigen,enz Zelf heb ik 17jaar ervaring op het dak . Totaalbouwheintz zelf bestaat nu 1jaar. Op al onze werkzaamheden zit een garantie die kan verschillen tussen de 3 en 10 jaar dit altijd vooraf besproken met de klant alle werkzaamheden die wij uit voeren zijn ook van te voren besproken en goed gekeurd door de eigenaar van het dak.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Danny Heintz reageerde binnen twee weken op mijn klus. Een week later hadden we al een afspraak voor een inspectie van de klus. En weer een week later lagen de offertes al in de bus. De klus aan mijn dak is vervolgens zeer goed geklaard. Danny heeft mij ook tips gegeven over de algehele conditie van het dak en waar ik op moet letten. De facturering is conform de offerte verlopen.
 • Schoonmaker Pawel
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Ik: maak bedrijven schoon, trappenhuis, sport centrum, Ramen wassen

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Op tijd en het dak netjes schoongemaakt! Bedankt!
 • Van Hoof Isolatie
  Van Hoof Isolatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Wij zijn gespecialiseerd in het na isoleren van woningen, met voorkeur Spouwmuur isolatie. Dit doen wij doormiddel van EPS Parels met de juiste hoeveelheid lijm. Uw woning wordt gecontroleerd op vocht en schimmels. Door het aanbrengen van de juiste ventilatie kunnen wij er voor zorgen dat vocht in de toekomst geen probleem wordt. We zorgen ervoor dat de klus in een dag is gebeurd. Door ons compact team kunnen wij uw woning op kort termijn isoleren. Dit is al mogelijk vanaf 15,- m2.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Very professional and very clean. I highly recommend them for high quality service
 • Finesse Klussendienst
  Finesse Klussendienst
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Dakdekker in Milheeze

  Ik ben sinds 2003 actief als ondernemer/klussenbedrijf. Heb door de jaren heen diverse werkzaamheden verricht, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de desbetreffende woning(en)/complexen. Indien soms de klus te groot was, dan realiseerde ik dat samen met een collega. Door de jaren heen ben ik inzetbaar geweest voor aannemers, maar uiteraard heb ik ook voor particulieren klanten gewerkt. Wat de particulieren klanten betreft, uit ervaring heb ik gemerkt dat de klant zich het prettigst bij voelt als er tijdens de wenselijke werkzaamheden één aanspreekpunt is, vooral als er soms diverse vakmannen hun deel van het werk moeten verrichten. Denk bijvoorbeeld hier aan de loodgieter of de stukadoor. Doordat ik dan het totaalpakket aannam en ook begeleidde/meewerkte kon er in alle redelijkheid (uitzonderingen nagelaten) de klus zo soepel mogelijk verlopen, uiteraard met een zo heldere en aangename communicatie met de klant. Wat ik vooral heel belangrijk en een must vind, is dat de extra meewerkende vakman(nen) die ik soms inhuur netjes, klantvriendelijk en respectvol zijn en zich ook zodanig presenteren. Dit aspect vind ik net zo belangrijk, misschien nog belangrijker dan de geleverde kwaliteit waar de klant recht op heeft. Voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen voor een inventarisatie van uw wensen. Tegelijkertijd biedt het mij ook de mogelijkheid om u, waar nodig, van ideeën en mogelijkheden te kunnen bedienen zodat u uiteindelijk de gewenste resultaat kunt verkrijgen. Met vriendelijk groet, Daniel

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Soms wat moeilijk qua planning maar klus is goed uitgevoerd.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Milheeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Milheeze

Populaire diensten

Andere vakmensen in Milheeze

Vind vakmensen bij jou in de buurt