Vind Slotenmakers in Milheeze

Op zoek naar Slotenmakers in Milheeze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Milheeze

 • Wienmark Producties
  Wienmark Producties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Slotenmaker in Milheeze

  Primair hou ik mij bezig met het bouwkundig beveiligen van uw woning door preventieadvies te geven en het aanbrengen van degelijk hang en sluitwerk met SKG keurmerk. Het plaatsen van driepuntsluitingen op voor- en achterdeur is iets wat ik vaak doe. Het afhangen van deuren is daar bijgekomen en wordt vaak gevraagd. Daarnaast beschik ik over een ruime werkplaats met moderne machines voor houtbewerking waar ik met andere meubelmakers allerlei meubelen op maat maak. Met diverse leveranciers kan ik de meeste materialen in uiteenlopende kleuren tegen consumentenprijs leveren. Meer over mijzelf: Na ruim 20 jaar bij de overheid te hebben gewerkt heb ik het roer een aantal jaren geleden volledig omgegooid voor mijn passie voor houtbewerking. Als je voor iedereen in je vrije tijd van alles bouwt en ontwerpt kun je er ook gewoon je werk van maken. Regelmatig komen klanten met een uitdaging en het is erg leuk om dan samen een oplossing te bedenken en zo tot mooie resultaten te komen. Ik werk doorgaans alleen en incidenteel met een partner, ik onderscheid me door mijn precieze werk, persoonlijke benadering, meedenken met de klant en inspelen op zijn/haar wensen. Klanten kennen mij als een sociale, betrouwbare partner die alleen tevreden over het resultaat is als het echt goed is. Ik reageer op opdrachtverzoeken als ik er enthousiast van wordt. Ik vraag u om ook alleen op mij te reageren als u dat ook bent geworden. Dit om onnodige kosten te voorkomen (de vakman betaalt voor elk daadwerkelijk contact op Werkspot). De tarieven onder de aanbieders lopen enorm uiteen. Ik vind dat je je prijsstelling altijd moet kunnen verantwoorden, maar ik ben geen prijsvechter. Ik werk met reële tarieven en kwaliteit heeft een prijs. Bent u op zoek naar de laagste prijs, dan zijn er vast alternatieven te vinden. Vind u kwaliteit, goed contact net zo belangrijk als een reële prijs, laten we dan in contact komen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Correct, vlot, vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • D. van Doorne montage

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  D. Van Doorne montage is een jong ondernemend bedrijf met ruim 7 jaar ervaring in het vak. Gespecialiseerd in het plaatsen van hout - beton schuttingen / aluminium veranda’s / glazen schuifwanden. Bij D. Van Doorne montage kunt u ook terecht voor het verwijderen en afvoeren van uw oude coniferen / schuttingen. Graag helpen we u verder met uw volgende klus!

 • Bouwservice Expert
  Bouwservice Expert

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  Wij werken met jaren lange ervaring 11 jaar . Wij kunnen u voorzien van een groot aantal referenties van onze tevreden klanten. Wij werken voor zowel bedrijf als particulier.U kan ons inschakelen voor een groot aantal specialistenzoals: -Schilderwerk: Binnen en buiten -Stucwerk -Loodgieters,montage -Timmerman -Blokhuttenmontage,Tuinhuis -Badkamer kitten -Sanitair kitten,toilet kitten -Schoonmaken en poetsen particulier Uw 4 meest belangrijke voordelen: - 1 tot 10 jaar garantie op al onze diensten! - Altijd een afspraak binnen 1 week! - Indien gewenst start van de werkzaamheden altijd binnen 2 weken! - Groot aantal referenties van onze tevreden klanten! U wordt ten alle tijden voorzien van een officiele offerte en factuur.U krijgt ten alle tijde een zeer gunstig uurtarief vanaf 20,00 euro (starttarief) per uur of wanneer u voor een project liever met een totaalprijs werkt kan dat natuurlijk ook. Trefwoorden: , betrouwbaar, bouw, bouwspecialisten, klus, klussen, lage prijs, laminaat, legaal, loodgieterswerk, onderhoud, onderhoudsbedrijf, opknappen, parket, Poolse aannemer, riolering, ramen, renovatie, renovatiebedrijf, renoveren, schilder, schilderwerk, schilders, schilderen, sloopwerk, slopers, snel, stucwerk, stuken, timmerwerk, timmeren, timmerman, tuin, verwarming, s

 • Allround Service & Trading B.V.

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  Montage van oa.santair en loodgieterswerk,kozijnen en Dakramen,scheidingswanden(metal studs),laminaat leggen,kortom,allround klussenbedrijf,service gericht,en geschikt om alle klussen voor u te doen,vriendelijke groet, Jan Coolen

 • Sanders timmerwerken

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  Timmerweken en deuren afhangen zijn mijn specialiteiten. Allround timmerwerk en veel particulier gedaan in het verleden. 15 jaar ervaring

 • Klusbedrijf JDL allround
  Klusbedrijf JDL allround

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  Klusbedrijf JDL allround is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Deurne en omstreken. We zijn gespecialiseerd in dakwerken lekkages bitumen en pannen lekage of een nieuw dak doorvoer plaastwn enz alles Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

 • RJBCare
  RJBCare

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  RJBCare is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker nodig hebt in Rietven 42 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Verberne bouw & advies
  Verberne bouw & advies

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  Welkom bij Bouwbedrijf Verberne

 • MBialek Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Milheeze

  MBialek Klusbedrijf kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Bakel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MBialek Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • WAY2B HOMEDESIGN
  WAY2B HOMEDESIGN
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Slotenmaker in Milheeze

  WAY2B HOMEDESIGN Wij zijn gespecialiseerd in kleine homemakeover’s; van bedenken tot en met complete uitvoering. Creatief en voor ieder budget. Ons kleine team van vakmensen kan ook worden ingezet voor losse klussen, zoals: Verven, behangen, lakken, spullen opbouwen, elektra, apparatuur aansluiten en instellen, opruimen en afvoeren. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt; Think outside the Box !!

  Laatste review:
  “Wauw! Wat een verschil is mijn huisje nu als ik het vergelijk met n’ half jaar geleden…” Malou is een gedreven, hardwerkende vrouw met liefde voor haar vak. Ze wilt echt het beste voor haar klanten en zal altijd voor het hoogst mogelijke gaan in het budget wat je haar geeft. Door mijn ASS was het aanpakken van mijn huisje erg spannend en er kwam een boel emotie op me af door alle verandering. Gelukkig wist Malou daar goed mee om te gaan en mij gerust te stellen… Door de make-over heb ik enorm veel geleerd op persoonlijk vlak en ik heb er ook nog is een ontzettend mooi huisje aan over gehouden!

4.6

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Milheeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Milheeze

Andere vakmensen in Milheeze

Vind vakmensen bij jou in de buurt