Vind hoveniers in Milheeze

Op zoek naar hoveniers in Milheeze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Milheeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 226 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Milheeze

 • Boomleuk

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Ook voor andere werkzaamheden zoals afkorten en snoeien zijn wij natuurlijk inzetbaar. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke, betrouwbare man. Komt zijn afspraken na. Werkt netjes en snel. Heeft bij ons een grote en klein boompje weggehaald
 • Minigraver verhuur Klomp

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Na eerst overleg gehad te hebben onder het genot van een bak koffie ging hij aan de gang. Geen problemen gewoon lekker bezig en weer naar huis. Aanrader !!
 • Schuttingen van Soriano

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews

  Schuttingen van Soriano is een klein familie bedrijf en is al jaren specialist in het plaatsen en vervangen van schuttingen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en service, dat tegen een voordelige prijs. Schuttingen van Soriano staat voor 3 kernwaarden: 1) Kwaliteit 2) Garantie 3) Maatwerk 4) Service Kwaliteit  Schuttingen van Soriano vindt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de schuttingen optimaal is, daarom werken wij alleen met de beste materialen en zijn wij iedere dag opzoek naar goede deals. Garantie Wij garanderen een goed opgeleverde schutting, wij gaan pas weg als u ons aangeeft helemaal tevreden te zijn. Zou er na oplevering toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit binnen 72 bij ons kenbaar maken en zullen wij zonder extra kosten kijken naar een oplossing. Uiteraard komen wij na 72 uur ook graag eventuele ongemakken verhelpen dit is na 72 uur niet meer kosteloos. Daarnaast zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit en bieden wij 10 jaar garantie op hout- en betonrot. Maatwerk Van Schuttingen van Soriano mag u extra service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een andere afmeting van uw schutting nodig dan de standaard maten? Dan maakt  Schuttingen van Soriano dit mogelijk. Maak een omschrijving en situatieschets, geef duidelijk aan waar de andere maten en/of poorten moeten komen en bespreek dit. Schuttingen van Soriano zal er alles aan doen om uw droom schutting werkelijkheid te laten worden. Service Om onze kwaliteit, garantie en maatwerk te waarborgen, komen wij altijd na een tijdje terug om te kijken of alles nog naar wens is. Daarnaast is een afspraak op locatie ook mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om samen met u uw wensen te bespreken, zodat wij uw droom kunnen waar maken! Een schutting voor iedere tuin!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Uitstekende vakman die de schutting snel heeft geplaatst
 • Gras en Tuin Quba

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik kan iedereen van Quba van harte aanbevelen. Ons terras moest verplaatst worden en op de plek van het oude terras nieuw gazon gemaakt worden. Jakub heeft een offerte gemaakt en door wat geluk kon hij 5(!) dagen later al starten. Jakub kwam netjes op tijd met professioneel gereedschap/machines. Hij heeft ter plekke wat aanbevelingen gedaan over het afwateren van het terras en het plaatsen van opsluitbanden langs het terras. Hij en zijn collega's hebben de hele dag keihard door gewerkt met als resultaat een super mooi nieuw terras en gazon. Na het werk hebben ze netjes alles opgeruimd en aangeveegd. Verder krijg je ook nog een heel onderhoudsplan van hem voor het gazon. Hierin kun je lezen hoe vaak je moet maaien, sproeien etc.
 • Ekokreatie Tuinservice

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Johan van Dooren Johan is gespecialiseerd in Tuinwerk en Opruimservice en werkt bij grote klussen samen met duurzame en betrouwbare partners. In goed overleg met de opdrachtgever werkt Johan een gestructureerd plan uit. Het meedenken en dialoog is voor hem een voorwaarde en dat draagt bij aan het uiteindelijke resultaat. Ecologisch. Duurzaam. Hovenieren Als vakkundig en zelfstandig Hovenier kijkt Johan van Dooren graag naar de lange termijn. Hij houdt van een duurzame tuin die in de toekomst alleen maar mooier en sterker wordt en dit alles in harmonie met de bestaande natuur.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Prettig. Komt afspraken na. Heeft goede ideeën. Werkt nauwkeurig. Tuinliefhebber in hart en nier. Prijs/kwaliteit in orde.
 • grads gekke ideeen klusbedrijf

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  grads gekke ideeen klusbedrijf Gespecialiseerd in: Dak Vloeren Tuinen

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Super mooie schutting geplaatst Precies volgens afspraak. Een echte vakman. Weet waar hij over praat. Heel blij met hem.
 • Zumbrink Bestratingen

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 3.3 van 53.359 reviews

  Wij zijn een bestratingsbedr voor particulier en bedrijven ruim 25 jaar ervaring en komen onze afspraken altijd na en luisteren naar de klant om tot een goede samenwerking te komen gr ron zumbrink

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Afspraak was zo gemaakt. Bij voorbespreking van het werk werd gezegt 1 dag werk voor 2 personen. Maar bij uitvoering, halve dag werk geweest. Nog de volle bedrag moeten afrekenen. Maar op moment van opleveren lig zand over de tegels niet goed zichtbaar geleverde kwalitei. Bij weg vegen van zand was zichtbaar dat er een flink aantal tegels beschadigd waren omhoog staan, dus ongelijk. Geleverde werk ver onder de maat Wanneer ik contact probeer te nemen met Zumbrink over het geleverde werk, zijn ze on bereikbaar. reageren niet op mails apps..
 • B. Klompers Services

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews

  - Rooien en snoeien van bomen en struiken. - Tuinrealisaties. - Tuinontwerp. - Straatwerk. - Sloopwerk. Handel in oude bouwmaterialen & (haard)hout. Indien gewenst kunnen we de afvoer van het afval of het plaatsen van een container voor u regelen. Steeds een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet, B. Klompers Services

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Bjorn nam, in overleg met mij, de tijd om op een zondagmiddag het werk te komen bekijken, omdat hij het druk had op de komende werkdagen. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd. Toen wij tot een akkoord kwamen over de uitgebrachte offerte, hebben wij een datum gepland en op die dag is het werk ook perfect uitgevoerd. Na afloop, toen Bjorn reeds naar een andere opdracht was, had ik hem gevraagd of hij een paar zakken houtsnippers kon/wilde ophalen, waarop hij dat zonder problemen toezegde en ook daadwerkelijk uitvoerde. Kortom: een aanbeveling waard. Bjorn is een enthousiaste hardwerkende jongeman met een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Klusbedrijf van den Broek

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.5 van 54.5577 reviews

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den Broek. Mijn collega’s en ik staan voor u klaar, heeft u een klus binnen of buiten huis neem dan gerust contact op. Hopelijk tot snel mvg klusbedrijf van den Broek

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een partij die vlonders op ons balkon wilden installeren en kwamen bij veel te dure partijen uit via google. Uiteindelijk naar werkspot gegaan waarbij de heren al vrij snel reageerden. Dit was onze 1e ervaring met werkspot en waren een beetje sceptisch omdat onze focus erg lag op de enkele negatieve reviews en gaven aan verder te willen kijken. De heren gaven echter een erg leuk aanbod en vertelden ons ook dat als het ons niet beviel we niet hoefde te betalen en zijn daarmee akkoord gegaan. We hebben de heren laten komen en ze hebben oprecht, maar dan ook echt oprecht goed werk geleverd, zelfs beter dan ik zelf had verwacht voor de relatief lage prijs. De jongens waren ook stipt op tijd. Ik zeg niet dat de 1 sterren reviews onterecht zijn, er kan namelijk altijd wel iets mis gaan, maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit een 5 sterren review waard is. 2 jonge knapen met passie en lol in hun vak die hun uiterste best doen. Knap werk geleverd.
 • B. Tielemans Grondwerken & Dienstverlening

  Hovenier in Milheeze

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Actief

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Snel en goed werk geleverd! Makkelijk en duidelijk in communicatie. Heel erg tevreden! Bedankt, Bas!

Populaire lokale hoveniers in Milheeze

Andere vakmensen in Milheeze

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur