Vind dakdekkers in Haaren

Op zoek naar dakdekkers in Haaren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Haaren

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Hij kwam vrijblijvend kijken en offereerde een goede prijs. Heeft snel, netjes en zeer goed de klus geklaard. Vakmensen zijn het. Ik ben heel erg tevreden.
 • O.M.Roofservice
  O.M.Roofservice
  Beoordeling: 3 van 5353 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Renovatie, onderhoud & spoeddiensten. OM Roofservice is u graag van dienst met alle diensten omtrent uw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Op de afgesproken dag en tijd niet op komen dagen! Voor niks vrije dag opgenomen! Waardeloos dus. Afgezegd en een ander gezocht.
 • B.M. Dakwerken
  B.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.45185 reviews
  Dakdekker in Haaren

  B.M Dakwerken HEEFT U SCHADE ⁉️ STormschade ❓ Wij regelen het voor uw verzekering ❗️ B.M. Dakwerken bedrijf gespecialiseerd in vele facetten van het dak. Onze deskundigen werken volgens de daartoe behorende normen en waarderingen op hun vakgebied. onze werkzaamheden bestaan uit : Pannen daken Platte daken bitumen Dakrenovatie Dak vernieuwing Dakinspecties Dak lekkages Dakisolatie Dakgrind verwijderen Lood/vervanger impregneerwerk gevel reinigen (stoomcleaning) Dak reiniging hoge druk Dak coating (fabriekslaag aanbrengen) Dakgoot coating zink Wij geven altijd een goed onderbouwd advies zodat u een goede indicatie heeft van de uit te voeren werkzaamheden en kosten.(let op ! Mochten wij een prijs opgeven zonder bezichtiging, dan betreft het hier een richtprijs wij zijn hier niet aan gebonden. Mocht de situatie terplaatse anders zijn dan in uw opdracht omschreven dan dient u rekening te houden met meerwerk. Meerwerk wil zeggen alles wat niet bij het overeengekomen werk hoort. Dit kan inhouden dat het op uurbasis gaat á €40,- ex. Btw . Of er vind een prijsverhoging plaats. Dit wordt wel duidelijk aan u vermeld en overlegd, het kan ook zijn dat meerwerk nodig is dat tijdens de werkzaamheden naar voren komt ook dit zal aan u vermeld worden. Deze tekst geldt alleen indien van toepassing en ter verduidelijking om misverstanden te voorkomen.) Op al onze werk zit standaard 5 of 10 jaar garantie(mits anders overeen gekomen)

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede communicatie. Konden snel starten. Prima meegedacht. Mooi eindresultaat. Aanbevolen.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Bedrijf reageerde snel op mijn klusvraag. Telefonisch contact was zakelijk en vlot. Daarom mijn positieve beoordeling. Ben uiteindelijk niet met ze in zee gegaan omdat ik voor een ander bedrijf heb gekozen
 • Vision totaalbouw
  Vision totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3535 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Visiontotaalbouw Wij zijn een jong, innovatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit op gebied van bouwklussen. Geen klus is ons te groot, alles is te maken! Klanttevredenheid staat bij ons voorop.Twijfel geen moment en stuur ons uw droom, zodat wij die waar kunnen maken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en eerlijke mensen en goed werk
 • G.C. du Plessis
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Dakdekker in Haaren

  .

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  Best quality, price and very smooth installation!! After months of struggle in finding a motorized sunscreen for my large skylight (lichkoepel), I found Bertrand and he professionally offered the right solution, ordered himself and quickly installed in a clean way. Very satisfied and highly recommend to anyone looking for customized solutions
 • Prins Dakonderhoud
  Prins Dakonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Platte daken Pannendaken Nieuwbouw Renovatie Onderhoud Schoorstenen Nokrenovatie Stormschade Lange garantie termijnen. Snelle communicatie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Klus laten uitvoeren via Prins Dakonderhoud. Afgegaan op de expertise en advies van Ramon wat erop neer kwam dat de gehele dakbedekking van bitumen vervangen moest worden. Communicatie met Ramon verloopt soepel, staat open voor overleg en wensen. Deze klus werd uitbesteed aan andere ervaren dakdekkers waardoor de communicatie via via verliep. Dit heeft voor wat ruis gezorgd waardoor gemaakte afspraken soms langs elkaar heen liepen. Ramon neemt zijn verantwoordelijkheid en is bereid in gesprek te gaan op een constructieve manier. Uiteindelijk was alles binnen een week geregeld en is de lekkage verholpen. Het eindresultaat mag er zijn (zie foto) keurig afgewerkt met nieuwe daktrim en afvoer. Ramon en collega's bedankt!
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5539 reviews
  Dakdekker in Haaren

  - SCHOORSTEEN VEGEN. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT

  Laatste review:

  Schoorsteenvegen -

  Super snelle reactie echt top
 • Gefra Dakbeheer
  Gefra Dakbeheer
  Beoordeling: 3.8 van 53.8521 reviews
  Dakdekker in Haaren

  Gefra dakbeheer staat en gaat voor kwaliteit! Bij Gefra dakbeheer staan we klaar voor alle klanten in Nederland. Uw dak wordt met alleen het beste materiaal gelegd door ons vakkundig personeel. Zo zorgen wij ervoor dat alle problemen op en rondom het dak verholpen worden. Daarnaast bieden wij een garantietermijn van minimaal 10 jaar! Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - bovenste rij pannen (nok) smeren en/of vervangen - coaten van dakkapel, dakgoot - plaatsen van lood - bitumen plaatsen - dakgoten repareren - lokaliseren van lekkages en deze verhelpen - dakpannen vervangen - reinigen van het gehele dak - het onderhouden van uw dakgoot - vogelwering plaatsen - vervangen van panlatten - schoorsteenrenovatie Wij bieden altijd een duidelijke oplossing met vooraf een gratis offerte op maat. Onze dag is pas geslaagd wanneer u tevreden bent!

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Kwam niet opdagen op afgesproken tijdstip. Na herhaaldelijk bellen geen reactie. Stuurt een week later een app berichtje wanneer hij langs kan komen. Zonder uitleg of excuses. Er kan altijd iets tussen komen, maar dit slaat alles
 • BB dakonderhoud
  BB dakonderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5564 reviews
  Dakdekker in Haaren

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Via werkspot hebben wij BB dakonderhoud benaderd. Zij reageerden heel snel en kwamen snel kijken. Zij hebben eerst het dak beoordeeld en hebben wij in overleg met hen besloten het dak goed aan te pakken. Een van de dakramen moest vervangen worden. Ook deze hebben zij kundig vervangen. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk en de service die zij boden door op tijd te reageren en mee te denken. Dank Burak en team!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Haaren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 610 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Haaren

Andere vakmensen in Haaren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur