Vind dakdekkers in Berlicum

Op zoek naar dakdekkers in Berlicum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Berlicum

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75186 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goede afspraken kunnen maken over de uit te voeren klus voor een zeer schappelijke prijs. Komt alle afspraken goed na, klus zeer goed en kundig uitgevoerd. Adhv foto's het eindresultaat tot in detail kunnen bekijken. Kortom, zeer tevreden met de uitvoering!
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  De firma (vader en luid sprekende zoon Johan) kwam op 1 februari bij ons langs voor de inspectie van het rookkanaal, tbv een offerte. Zonder naar de aansluiting van de haard te kijken, zijn ze direct het dak op gegaan om de schoorsteen te vegen. Dat moest de oplossing zijn. Vanaf het dak zei de zoon dat er van alles mis zou zijn met het dak, van de loodslabben tot de nokvorst. Het dak is prima. Eenmaal beneden bleek de kachel nog steeds niet goed te trekken (dat wist ik al, ik had het kanaal laten vegen) en al het roet door de ventilatieroosters van de haard te zijn gekomen. ''Heb je een stofzuiger?'' vroeg de zoon. Stofzuigers kunnen niet tegen roet, slecht voor de filters, dus een opvallende vraag. Na even haalde vaders de stofzuigers uit de bus. In plaats van zuigen, stond hij op blazen(!) Vervolgens trok hij aan het deurtje van de inzethaard, waarna het glas barstte. Ik wacht nu tot ze het komen repareren. Update 11-3: Na weken proberen een afspraak te maken, heb ik het opgegeven.
 • Klussenbedrijf beset
  Klussenbedrijf beset
  Beoordeling: 4.9 van 54.95121 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Klussenbedrijf Beset Welkom op mijn pagina, Mijn werkzaamheden bestaan uit het volgende: * nokvorstreparatie/renovatie * schoorsteen uitslijpen en opnieuw voegen. * loodslabben repareren/renoveren/vernieuwen. * platte daken repareren/renoveren. * lekkages opsporen en verhelpen(enkele reparatie) * dakpannen vervangen. * dakgoten reinigen. * vogelwering plaatsen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prettig contact en komt afspraken na. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
 • D.A.M. Dakwerken
  D.A.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  D.A.M. Dakwerken is een vakkundig familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw schoorsteen, het plaatsen van dakisolatie, het leggen van uw pannendak of het opsporen van een langdurige lekkage. Door onze jarenlange ervaring en het werken met een vertrouwd team komen we altijd samen met de klant tot een duurzame oplossing. D.A.M. Dakwerken is werkzaam door bijna heel Nederland en altijd bereikbaar voor spoedgevallen zoals stormschade of lekkage.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  vriendelijke jonge gasten, hebben netjes gewerkt en komen afspraken na, communiceren ook goed
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Na het betalen van EUR 1500,00 lekt het dak nog exact op dezelfde plek. Verder wordt op onprofessionele wijze facturen opgesteld en gecommuniceerd, zodat totaal onduidelijk is waar je voor betaald. Beloftes om te komen om het dak alsof te repareren worden vervolgens niet nagekomen.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  - SCHOORSTEEN VEGEN. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Fast communication
 • Dak en Woningonderhoud NLD
  Dak en Woningonderhoud NLD
  Beoordeling: 4.8 van 54.85135 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Regelmatig onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Dat weten we bij Dak en woning onderhoud NLD als geen ander. Daarom kunt u ons inschakelen voor al het onderhoud aan uw woning in heel Nederland en omstreken. Zowel voor kleinere als grotere onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres en wij nemen elke klus met evenveel deskundigheid en enthousiasme aan. Wat valt onder woningonderhoud? Bij Dak en Woningonderhoud NLD schalen we een hoop werkzaamheden onder woningonderhoud. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als grote onderhoudswerkzaamheden , zoals het vervangen van een dakgoot, het herstel van een lekkage of het vervangen van beschadigde of kapotte dakpannen. Onder groot onderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het repareren van uw daken, het plaatsen van dakramen en grote dakrenovatieklussen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden; neem contact op om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Indien nodig maken wij gebruik van ons brede netwerk om de klus sneller uit te kunnen voeren. Onze werkwijze Wanneer u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, spreken wij eerst met u door wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte voor u op. We geven u de tijd om hiermee akkoord te gaan maar zodra u dat doet, gaan we direct voor u aan de slag. Tijdens het onderhoudsproces houden we u exact op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen ervoor dat de klus nauwkeurig wordt afgewerkt en dat u met een tevreden gevoel achterblijft.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  strak van afspraak, flexibel en snel qua planning, uitstekend werk (ook bereid wat minder weer te trotseren), servicegericht en plezierig om mee om te gaan. Aanrader!!
 • Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Bij elke opdrachtgever willen we hetzelfde bereiken. Namelijk dat de klant zich goed geholpen voelt, een eerlijke prijs heeft betaald en dat de werkzaamheden op een optimale manier zijn uitgevoerd. Goede service Onder goede service verstaan we onder anderen een goede bereikbaarheid, heldere afspraken en uitstekend werk. Hoge standaarden Elke opdracht verdient de beste oplossing. Daarom werken wij alleen volgens de geldende bouwvoorschriften. Professioneel team Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals met liefde voor het vak en het leveren van kwaliteit. Betrouwbaarheid Wij hanteren de gouden regel: ” Afspraak is afspraak” Daarom bij ons nooit onverwachte kosten achteraf

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ik ben prima geholpen met de daklekkage. Ze kwamen snel en hebben direct de werkzaamheden uitgevoerd. Van te voren kreeg ik een inschatting van de kosten.
 • Vos Dakwerken
  Vos Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Wij zijn een familie bedrijf en bieden u graag onze service aan tegen een betaalbare prijs en staan garant voor een professionele en betrouwbare samenwerking. Voor de onderstaande kunt u bij ons terecht voor : Aanschaf / installatie houtkachels; Aanschaf / aanleggen van een rookkanaal in een bestaande of nieuwe situatie; Schoorsteenrenovatie, uitslijpen, voegen en impregneren; Nokvorst reparatie; Schoorsteenvegen, eenmalig of periodiek; Plaatsen schoorsteenkappen; Lood vervangen schoorsteen/gevel; Reparatie en Reiniging dakgoten; Reparatie en renovatie platte daken; Bij iedere opdracht vragen wij u de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk te omschrijven eventueel met foto's te verduidelijken. Wij komen na een voorlopige prijsopgave graag de situatie bekijken en uw wensen samen bespreken. Na een definitieve offerte kunnen wij de werkzaamheden op korte termijn voor u uitvoeren.

  Laatste review:

  Dakkapel of dakraam repareren -

  Snel paraat voor het repareren van mijn lekkend dakraam. Er bleek nog meer onderhoud noodzakelijk aan het dak, dat kon gelijk worden uitgevoerd. Vriendelijke, snelle vakman, goede uitleg en 10 jaar garantie!
 • Gefra Dakbeheer
  Gefra Dakbeheer
  Beoordeling: 4 van 54533 reviews
  Dakdekker in Berlicum

  Gefra dakbeheer staat en gaat voor kwaliteit! Bij Gefra dakbeheer staan we klaar voor alle klanten in Nederland. Uw dak wordt met alleen het beste materiaal gelegd door ons vakkundig personeel. Zo zorgen wij ervoor dat alle problemen op en rondom het dak verholpen worden. Daarnaast bieden wij een garantietermijn van minimaal 10 jaar! Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Schoorsteenrenovatie (voeg/lood/impregneer) - nokvorsten dichten/vastzetten - coaten van dakkapel, dakgoot - plaatsen van lood (gevel/dakkapel/schoorsteen) - plat dak (bitumen) plaatsen - dakgootrenovatie - dakgoten repareren - lokaliseren van lekkages en deze verhelpen - dakpannen vervangen - reinigen van het gehele dak - vogelwerende dakvoetprofielen plaatsen - vervangen van panlatten - aanleggen rookkanaal/flexibele buis Wij bieden altijd een duidelijke oplossing met vooraf een gratis offerte op maat. Onze dag is pas geslaagd wanneer u tevreden bent!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Erg blij met het geleverde werk door Bram. Levert snel en vakkundig werk. Zou hem zeker aanbevelen en zal hem ook zeker in de toekomst zelf benaderen voor mogelijk andere klussen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Berlicum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 721 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Berlicum

Andere vakmensen in Berlicum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur