1. Home
 2. Bestratings-opdrachten op Werkspot

Bestrating

Zoek je een ervaren stratenmaker voor het verwijderen en/of aanleggen van je bestrating? Bij Werkspot zijn al meer dan 35.000 bestratings-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je bestratings-opdracht, en ontvang minstens 3 reacties van professionele stratenmakers bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Vakmannen reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste vakman

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Bestrating

 1. Betegelen portaal voordeur

  Het voorportaal dient betegeld te worden met een patroon van Winckelmans keramische tegels, octogonaal 15x15cm met inleggers van 5x5cm. De afmetingen van het portaal is 1.55m breed en 1.02m diep. Daarnaast willen we graag een put die in het midden van het portaal zit volstorten om het patroon helemaal door te leggen. We zoeken een tegelzetter die ruime ervaring heeft met het leggen van tegels in patroonvorm. In de bijlage staat een voorbeeld van het patroon dat we in gedachten hebben. De tegels zijn al aanwezig.

  11 min geleden

 2. bestrating stoep openbreken, kabel eronder en dichtleggen, 1 1/2 meter

  Vanuit de gevel van onze woning moet onder de stoep over 1 rij stoeptegels een oplaadkabel voor een auto gelegd worden naar een parkeerplek. dus: tegels weghalen, kabel leggen, tegels terugleggen. totaal: 7 normale stoeptegels en 2 randjes.

  15 min geleden

 3. Tuin aanleggen Incl. bestrating afvoeren en opnieuw bestraten

  - Oude bestrating verwijderen en afvoeren - planten/heg verwijderen - grond egaliseren/worteldoek etc - schutting plaatsen - nieuw terras aanleggen

  1 uur geleden

 4. het maken van een betonne oprit

  We willen evt een betonnen oprit aanleggen. Op dit moment liggen er klinkers. Die halen we zelf weg. Ondergrond kan hergebruikt worden Ik wil wel graag fot's van reeds gemaakt werk van de vakman zien. Of evt ter plekke ergens kijken.

  Vandaag 01:31

 5. Verhoogd terras aanleggen

  In een nieuwe tuin dient er een verhoogd terras aangelegd te worden ivm een nieuwe aanbouw. Het terras moet aansluiten met hoogte vloer van de aanbouw. Het hoogteverschil is ongeveer tussen de 35cm en de 40cm. Totale oppervlakte is 17,5m2. Ondergrond is ruw zand en ik verwacht dat dit niet meer afgegraven moet worden. Er moet dus wel nieuw zand aangebracht worden ivm ophogen, schatting 7m3.

  Gisteren

 6. straatwerk ca. 65m2, nieuwe gebakken dikformaat met betontegels

  We hebben een bestaande oprit van Classico stenen, die ligt er nu ca. 30 jaar en willen we vervangen door een oprit van kleur-echte materialen, waarschijnlijk straatbakstenen dikformaat en kleurechte betontegels 400 x400 of 600x600mm Als border rand zit ik te denken aan granietkeien 150x150x200mm deze lever en leg ik zelf voor de oprit gestraat wordt zodat het straatwerk hier tegen aan kan sluiten. Afvoeren van oude materialen verzorgen we in overleg met de straatmaker zelf evenals het leveren van de nieuwe materialen. Graag zouden we een en ander ergens in maart uitgevoerd hebben

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste bestratings-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets bestraat worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stratenmakers.

Ik heb een bestratings-opdracht

Meer over bestrating