1. Home
 2. Bestratings-opdrachten op Werkspot

Bestrating

Zoek je een ervaren stratenmaker voor het verwijderen en/of aanleggen van je bestrating? Bij Werkspot zijn al meer dan 35.000 bestratings-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je bestratings-opdracht, en ontvang minstens 3 reacties van professionele stratenmakers bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Vakmannen reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste vakman

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Bestrating

 1. Terras leggen

  Het gaat om een terras van ongeveer 3,5 bij 6, opgehoogd tot de openslaande deuren van het huis en met aan de andere zijde een trapje naar het gras. Het zullen betontegels zijn met aan de buitenzijde een rand van klinkers (zie foto voor soortgelijke tegels). Graag prijsindicatie (liefst met stelposten).

  Vandaag 08:35

 2. Opnieuw bestraten oprit garage 18 m2, straatstenen zijn aanwezig.

  De bestrating van de huidige oprit is gezakt en moet worden opgehoogd om op een goede manier de garage in te kunnen rijden.

  Gisteren

 3. slopen, nieuw bestraten van oprijlaan + alles afvoeren, egaliseren. stenen in overleg

  Oprijlaan bestaat nu uit gras, grind en 4 betonnen banen van 17 m bij . 60 cm. Terein moet ge√ęgaliseerd worden (denk 4 kuub zand). Beton is in slechte staat, gedeelte gescheurd, ook een stukje verwijdert,(daar geen betonstaal?). evt. verwijderen wij dit zelf. Stenen moeten we nog kiezen ( ook in overleg met uitvoerder). Naast deze klus, de oprijlaan tussen onze huizen, willen wij graag oprijlaan in voortuin verbreden met 1.8m over lengte van 5m. en het geheel doortrekken naar achter. Terras. dit is denk ik samen 0ngeveer 40 m2 er bij.

  Gisteren

 4. Bestraten oprit

  Hoi! We zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen met het bestraten van onze oprit (120m2) tegen een nette prijs die voor beide kanten een goede deal is. Momenteel ligt er grind. Grind kan eventueel gebruikt worden voor onderlaag, moet uitgevlakt worden, zand overheen en straten maar. Excl klinkers (al zelf geregeld). We kunnen zelf ook mee helpen en of voorwerk doen, in overleg. Mocht je langs willen komen om de oprit te bekijken dan uiteraard van harte welkom. Heeft geen haast en kan mooi ergens op een rustige periode worden ingepland. We horen graag van je, Groet Chris

  Gisteren

 5. Bestrating aanleggen 12 m2

  Er moet 12 vierkante meter bestraat worden. Op dit moment ligt er gras. Dus gras moet eruit. Er zal nog enkele cm 's uitgegraven moeten worden. Vervolgens draaizand erin en dan tegels / klinkers. De tegels / klinkers fungeren als ondergrond voor een toekomstige veranda / tuinhuis. Deze tegels / klinkers zijn nog niet aangeschaft. Soort maakt dus niet uit. Goedkoop en degelijk dan maar.

  Gisteren

 6. tuin bestraten ongeveer 80 m met tegels 60x60 ondergrond egalizeren en oude bestrating afvoeren en tegels tussen opslui

  oude bestrating verwijderen en afvoeren egaliseren en eventueel ophogen opsluitbanden plaatsen van voor en achtertuin en dan beide bestraten voor en achtertuin

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste bestratings-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets bestraat worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stratenmakers.

Ik heb een bestratings-opdracht

Meer over bestrating