1. Home
 2. Bestratings-opdrachten op Werkspot

Bestrating

Zoek je een ervaren stratenmaker voor het verwijderen en/of aanleggen van je bestrating? Bij Werkspot zijn al meer dan 35.000 bestratings-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je bestratings-opdracht, en ontvang minstens 3 reacties van professionele stratenmakers bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Vakmannen reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste vakman

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Bestrating

 1. Bestrating deel tuin 3,6 m2 incl stenen en zand

  Middenin aanwezige bestrating ligt een 'hofje' waar ik een groot deel van wil bestraten. Totaal 3,64 (2,8x1,3) Prijs incl stenen en andere dingen die nodig zijn

  9 min geleden

 2. Tuintegels verwijden + nieuw bestraten

  Beste, Mijn vrouw en ik bieden de volgende klus aan: De huidige tegels moeten eruit en er moeten nieuwe tegels gelegd worden. Het verhoogde stuk achterin de tuin moet omlaag zodat de tuin weer 1 geheel wordt. Tevens moet er bij de achter en voordeur worteldoek worden aangebracht en grind gestort worden omdat er nu aarde tegen het houtwerk aanligt. Betere idee├źn zijn uiteraard welkom! Met vriendelijke groet, Dennis en Melanie

  17 min geleden

 3. Tuin bestraten

  3 terrassen, totaal 30m2. + 30 m pad met een breedte van ca 70 cm. Paden: bol, klinkers, met een rand kasseien erlangs. We zorgen dat de te bestraten ruimte leeg is. De ondergrond is deels zand, deels klei en deels gras op klei. Graag zo aanleggen dat er geen onkruid tussen de naden doorgroeit. Als er nog vragen zijn hoor ik het graag.

  19 min geleden

 4. Straten van het terras

  Twee stukken terras aanleggen ...ongeveer 28m2. ..oude tegels afvoeren zou fijn zijn ..als dat niet lukt doen we het zelf. ..

  46 min geleden

 5. Riolering bloot leggen

  Een rioleringsbuis, ongeveer 13 meter lengte moet vervangen worden. Ik zoek iemand die de bestrating verwijderd en de rioleringsbuis opspit en blootlegt. Het vervangen van de rioleringsbuis behoort niet tot de werkzaamheden.

  49 min geleden

 6. Oprit bestraten ca 50m2

  Graag willen we onze oprit en voortuin opnieuw bestraten en ophogen, is flink verzakt. Bestaande bestrating kan hergebruikt worden, voldoende aanwezig. Langs de rand van de woning graag, zoals ook nu het geval is een randje met grind maken. Aan de kant van de stoep een klein bloemperkje maken, ca 5 m2.

  54 min geleden

Bekijk alle geplaatste bestratings-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets bestraat worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stratenmakers.

Ik heb een bestratings-opdracht

Meer over bestrating