Vind vloerspecialisten in Sommelsdijk

Op zoek naar vloerspecialisten in Sommelsdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Sommelsdijk

 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • Huus Vloeren
  Huus Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65104 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Wij zijn al jarenlang een veelgevraagde vloerenlegger in Nederland. Wij hebben ervaring in alle soorten vloerwerk en we hebben de knowhow om alles aan te pakken, van de kleinste reparaties tot grootschalige projecten. Hoe groot de klus ook is, Huus-Vloerenlegger doet het ! U kunt ook een kijkje nemen op onze website of facebook pagina als u onze projecten wil zien.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Wat een goede en snelle partij. Snelle communicatie , binnen twee dagen beschikbaar en lopen niet te zeuren als de klus uitloopt. Mega prestatie geleverd . Dank hiervoor en bij een volgende keer zal ik zeker weer bellen. Gr André
 • Best Man Standing
  Best Man Standing
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Allround parketteur met al ruim 25 jaar ervaring in het parket vak en sinds 2009 zelfstandig ondernemer. Uitermate gespecialiseerd in renovatie van parketvloeren en het leggen van visgraat vloeren. Werkzaam van uit Drachten en hellevoetsluis waardoor ik landelijk inzetbaar ben, dit zonder bijkomende kosten voor de opdrachtgever Tevens leggen wij alle patroon en verouderde vloeren. kijkt u eens op onze site voor wat er mogelijk is aan traprenovatie. Wat doen wij niet , gehele trappen plaatsen en renoveren van trappen met pvc-strookjes wij doen enkel met solide degelijke overzet trede van zowel hout als HDF. Het schuren van betonvloeren en houten vlonders buiten laten wij graag aan anderen over.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Marco zit al lang in het vak en dat valt te zien. Vanaf het eerste contact tot voltooiing was de service uitstekend!
 • Dawcio
  Dawcio
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Dawcio kan je helpen met je Vloerspecialist, Tegelzetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen , Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Dawcio om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Onze ervaring met Dawid was heel goed. Communicatie was goed en alles netjes volgens afspraak. Dawid heeft bij ons in de keuken Marokkaanse tegels gezet. Deze waren handgemaakt en kunnen wat lastiger zijn, maar voor Dawid geen probleem. Hij heeft het vaker gedaan. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk. Werkt netjes en professioneel. Wij zouden hem zeker aanraden.
 • Nassor Malanda Bestrating
  Nassor Malanda Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Nassor Malanda Bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nassor Malanda Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nassor is een serieuze vakman die alles doet om een goed product af te leveren. Hij stuurde zijn mensen goed aan en was voor hen een voorbeeld. Problemen zoals moeilijke cirkels,verzakte afvoerpijp en heel veel regen heeft hij met een positieve houding overwonnen. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid. Mede door zijn opgewekte humeur ging de klus goed en prettig. Zeker een aanbeveling waard.
 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Mehmet communiceert duidelijk, werkt snel en professioneel. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zouden hem zo weer inhuren. Aanrader
 • J.A.M. van Vliet Onderhoud en Dienstverlening
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Werkzaam in de wegenbouw, particuliere tuin aanleg, en bestratingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Slechte tot geen communicatie, hierdoor een andere vakman gekozen
 • J&F Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  Klusbedrijf die in de regio Rotterdam werkt , gespecialiseerd in binnen en buiten renovatie.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Heel mooi werk geleverd! 2 hele vriendelijke mannen en hebben netjes gewerkt, alles opgeruimd en schoon opgeleverd, echt een aanrader! Nogmaals bedankt!
 • VDL Bouw- en Isolatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Vloerspecialist in Sommelsdijk

  3 jaar zelfstandig vloerlegger met collega's! Click pvc en laminaat,plinten, plak pvc en egaliseren is ons vak! Laminaat €7/m2 Click pvc €8,50/m2 Plak pvc,afplinten en egaliseren €32/m2 Plinten €4 per meter Plakplinten €2 per meter Prijzen zijn ex.BTW Vanaf 50km van Hellevoetsluis komen voorrijkosten erbij

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Prima en vlot de vloer gelegd. Communicatie verliep ook soepel.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Sommelsdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 809 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Sommelsdijk

Andere vakmensen in Sommelsdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt