Vind glaszetters in Sommelsdijk

Op zoek naar glaszetters in Sommelsdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Sommelsdijk

 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Glaszetter in Sommelsdijk

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Een ervaren vakman, denkt mee in oplossingen, heeft een pragmatische instelling, duidelijke communicatie en komt zijn afspraken na. De werkzaamheden zijn snel en efficiënt uitgevoerd.
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Glaszetter in Sommelsdijk

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijn contact, duidelijk in zijn afspraken en super gedaan ! Aanrader !
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Glaszetter in Sommelsdijk

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Glas en Kozijnhandel Hamerslag
  Beoordeling: 4.5 van 54.55368 reviews
  Glaszetter in Sommelsdijk

  Glas en Kozijnenhandel Hamerslag Van glas tot kozijn, van dakkapel tot schilderwerk Glas en Kozijnenhandel Hamerslag heeft ruim 25 jaar ervaring in glas, schilderwerk en onderhoud. Naast het plaatsen van alle soorten glas monteren wij ook kozijnen, schuifpuien, deuren en dakkapellen. Wij werken samen met diverse vakspecialisten, waardoor we ook grotere en complexe opdrachten, inclusief schilderwerk en stucwerk, professioneel kunnen uitvoeren. Ook het (regelmatige) onderhoud van uw woning of bedrijfspand nemen wij graag ter hand. bekijk onze referenties voor reacties van klanten.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Prima, werk is snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Quakglas
  Quakglas
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Glaszetter in Sommelsdijk

  Hallo mijn naam is Michel Quak. Ik ben 15 jaar werkzaam als glaszetter en sinds 1 Januari 2021 als zelfstandige ondernemer begonnen. Wij zijn gespecialiseerd in uw glas wensen voor zowel enkelglas figuurglas isolatieglas en spiegels. Al mijn prijzen zijn inclusief de btw . Het glas word geplaatst met nieuwe hard houten glaslatten en het oude glas word vakkundig door ons afgevoerd.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed werk geleverd
 • A. Visser Services

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sommelsdijk

  Visser Services is een éénmanszaak, nog niet zo lang geleden gestart, welke zich richt op kleine verbouwingen, reparaties, verduurzaming en onderhoud aan gebouwen. Wij proberen ons te richten op díe klussen, waar grotere bedrijven en aannemers niet meer voor komen, omdat ze te weinig tijd en/of personeel hebben. Wat doen wij zoal? Timmer- en metselwerkzaamheden, installatiewerkzaamheden aan gas- water, cv- en elektrische installaties en lood- en zinkwerken. Concretere voorbeelden zijn: het plaatsen van keukens, het tegelen van keuken, badkamer of toilet, dakrenovaties, het isoleren van daken en gevels van binnenuit.. Niet alleen op projektbasis, maar wij zijn ook te benaderen voor kleinere mutaties en klachten.

 • VDW Bouw en Management

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sommelsdijk

  VDW bouw en management richt zich op de (particuliere) woningmarkt. Het verzorgt alle voorkomende werkzaamheden zoals , timmerwerk, tegelwerk, stucadoorwerk, installatiewerk enz.

 • Van horssen allround onderhoud

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sommelsdijk

  U wilt uw tuin verbouwen maar u wilt u geen zorgen hoeven maken over het leeg halen van uw tuin? Wij doen dit graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • RA-Installatie&Elektra Techniek
  RA-Installatie&Elektra Techniek

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Sommelsdijk

  Houd van aanpakken met veel werk ervaring in diverse richtingen met veel technisch inzicht

 • Hagestein Services

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Sommelsdijk

  Klussenbedrijf allround

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Sommelsdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 106 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Sommelsdijk

Andere vakmensen in Sommelsdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt