Vind loodgieters in Sommelsdijk

Op zoek naar loodgieters in Sommelsdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Sommelsdijk

 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85316 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed & snel
 • Badkamersspecialist
  Badkamersspecialist
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Graag eerst onze bericht lezen voordat u uw gegevens met ons deelt. Badkamersspecialisten bestaat inmiddels 5 jaar. We zijn begonnen met schilderwerkzaamheden, stucwerk, elektra aanleggen en nieuwe plafonds met inbouwspots. Sinds 2018 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het demonteren en monteren van sanitair en keukens. Badkamersspecialisten is een betrouwbaar, kwalitatief bedrijf dat duurzaam wil investeren in samenwerking met Hornbach, Mandemakers, woningcorporatie HEF en Haversteden. Wat heeft aannemersbedrijf Badkamersspecialisten te bieden? Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: Monteren en demonteren van keukens, toilet en badkamers: Oude keuken, toilet en badkamer verwijderen Nieuwe stucwerk (stucen van wanden) Aan- en afvoer aanleggen Muren plaatsen Nieuwe plafonds met inbouwspots en ventilatie Afdichten door middel van kit Inbouwen van apparatuur (keuken) Nieuwe elektra aanleggen Thermostaatkraan installeren Radiator installeren Installeren van meubels (bad, toilet, keuken) Doucheruimte installeren Schilderwerkzaamheden en stucwerk van woningen Loodgieter werkzaamheden Elektra werkzaamheden Kortom wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van complete woningen. Badkamersspecialisten beschikt over de volgende disciplines: - Schilders - Loodgieters - Timmerman - Tegelzetters - Kitspecialist - Stukadoor - Elektricien In de bijlage voeg ik een aantal foto’s van complete werkzaamheden die uitgevoerd zijn door Badkamersspecialisten om een beeld te geven van onze kwaliteit. Voor meer foto's van complete werkzaamheden kan ik een gesprek toelichten. ******kostenoverzicht****** De gemiddelde prijzen van onze badkamersrenovaties zijn: Gemiddelde badkamer: € 7.125,- exclusief btw, sanitair en tegels. Nieuwbouw badkamer: € 6.950,- exclusief btw, sanitair en tegels Kleine badkamer: € 6.125,- exclusief btw, sanitair en tegels. Aparte toilet renovatie: vanaf € 1.955,25 exclusief btw, sanitair en tegels (excl. nissen, spotjes in nis, douchtoilet, elektra, sausen en demontage!)

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We kunnen niet anders dan beamen. Binnen de afgesproken datum werd de badkamer opgeleverd. Volledig zoals wij het wilden. We konden ook met al onze vragen bij Mohammed en zijn team terecht. Een mooie afwerking. Vakkundig geplaatst met de nodige adviezen hoe we de badkamer het beste kunnen onderhouden. Indien nodig kiezen we opnieuw voor Badkamersspecialisten.
 • CRC Maintenance
  CRC Maintenance
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Ervaren installateur met decenia aan ervaring in de installatie / verwarming & sanitair techniek. Trefworden zijn kwaliteit voor een goede prijs, betrouwbaarheid en afspraken nakomen.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Vakman die weet wat hij doet. Werkt netjes en eerlijk en zeer vriendelijk.
 • Jkloodgieterbedrijf
  Jkloodgieterbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Heb je een Loodgieter nodig in Goudswaard of omgeving? Jkloodgieterbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Waterfontein-
  John is een vakman en denkt met zijn klant mee. Top ervaring en absoluut aan te raden.
 • N Verbeek Fixt
  N Verbeek Fixt
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Niels Verbeek Fixt installeert betaalbare airco's. Ik ben gespecialiseerd in het monteren, en onderhouden van alle soorten merken en type airconditioners zoals Mitsubisihi, Daikin en Gree. Met de airconditioning systemen die ik gebruik kunt u koelen, ventileren, verwarmen en ontvochtigen. U creëert geheel naar u hand zo uw ideale binnenklimaat voor thuis, op uw slaapkamer, in de sportschool, in uw chalet, vakantiewoning of op het werk.

  Laatste review:
  Niels heeft bij ons een multi-split airco geïnstalleerd op onze drie slaapkamers. Contact vooraf was goed, duidelijk kunnen overleggen en afspreken. Offerte was duidelijk en conform marktprijzen. Ons huis is vrij oud en niet het makkelijkste, maar op de dag zelf hebben de mannen goed werk geleverd. Ze komen zelf met suggesties, maar luisteren ook naar adviezen en wensen van de klant. Er wordt hard en netjes gewerkt. Zeer tegenover het resultaat!
 • Loodgietersbedrijf Companje
  Loodgietersbedrijf Companje
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Non actief.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Companje denkt goed mee in de diverse mogelijkheden en geeft advies bij de beste keuzes voor de situatie. Duidelijke afspraken en vooraf begroting, alles ruim op tijd af en goed geïnstalleerd. Nette prijzen. Zeker aan te bevelen!
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Geweldig , weet waar hij over praat, houdt zich aan de afspraak en werkt netjes.
 • Aannemingsbedrijf MV B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  al 25 jaar gediplomeerd vakmanschap in alle soorten bouw werkzaamheden. gespecificeerd allround timmerwerken. nieuwbouw . bouw . renovatie . en alle soorten onderhoudswerkzaamheden. ook kan u terecht voor constructie werk. hier voor kunnen wij u ook helpen met vergunningen . bouwtekeningen en statische berekeningen voor constructie aanpassingen van u woning of gebouw. tevens zijn we hier voor in het bezit van een CAR verzekering. en aansprakelijkheid verzekering. en werken we nauw samen met onze constateurs. ook voor badkamers en toiletten. overkappingen. loodgieters werk. spuitwerk. glas . kuststofkozijnen. houtenkozijnen. stucwerk. Electra werk. kunnen wij u van dienst zijn. wij bouwen alles volgens bouwbesluit en nieuwe geldende normen en isolatiewaarde. ook kunnen wij u een bouwtechnische rapporten verzorgen. voor een nieuw aan te kopen woning.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle service, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit.
 • Hellevoet Keukenmontage
  Hellevoet Keukenmontage
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Ben je op zoek naar een Keukenmonteur? Dan kun je in Hellevoetsluis bij Hellevoet Keukenmontage terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Afzuigkap installeren of vervangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Top, duidelijke afspraken en goed werk afgeleverd
 • Klussenbedrijf Hladkiewicz
  Klussenbedrijf Hladkiewicz
  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews
  Loodgieter in Sommelsdijk

  Hallo Mijn naam is Jarek Hladkiewicz. Ik kom uit Polen. Ik woon en werk sins 2009 in Nederland als ZZP. Ik heb veel werkzaamheden verricht voor verschillende bedrijven. Ik wil nu proberen via Werkspot.nl. Mijn hoofdvakgebied is loodgieterwerken, maar ik doe ook renovatie van badkamers, stucwerk, schilderwerk, timmerwerk en alle klussen rondom jouw huis. Ik spreek ook redelijk Nederlands.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Na inspectie klus doorverwezen naar serre bouw voor verwijderen metalen plaatje.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Sommelsdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1693 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Sommelsdijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Sommelsdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt