Vind stratenmakers in Sommelsdijk

Op zoek naar stratenmakers in Sommelsdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Sommelsdijk

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65213 reviews
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken goed na,is een harde werker
 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • Nassor Malanda Bestrating
  Nassor Malanda Bestrating
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Nassor Malanda Bestrating kan je helpen met je Stratenmaker klus in Hellevoetsluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nassor Malanda Bestrating om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nassor is een serieuze vakman die alles doet om een goed product af te leveren. Hij stuurde zijn mensen goed aan en was voor hen een voorbeeld. Problemen zoals moeilijke cirkels,verzakte afvoerpijp en heel veel regen heeft hij met een positieve houding overwonnen. Het eindresultaat is dan ook naar volle tevredenheid. Mede door zijn opgewekte humeur ging de klus goed en prettig. Zeker een aanbeveling waard.
 • J.A.M. van Vliet Onderhoud en Dienstverlening
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Werkzaam in de wegenbouw, particuliere tuin aanleg, en bestratingen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Slechte tot geen communicatie, hierdoor een andere vakman gekozen
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jan was erg deskundig en bijzonder aardig. Een harde werker met oog voor detail. Niets dan lof dus van deze tevreden klant!
 • Lokker Tuintotaal Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Sommelsdijk bij Lokker Tuintotaal Hoveniers terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik ben blij met de service die de tuinmannen hebben geleverd. Ze hebben de tuin grondig onkruidvrij gemaakt en het ziet er nu prachtig uit. Hoewel ik persoonlijk de prijs wat aan de hoge kant vindt, waardeer ik de kwaliteit van het werk. Zeker een aanrader.
 • Van Sliedrecht allround service
  Van Sliedrecht allround service

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Van Sliedrecht allround service

 • M.F. GWW Infra
  M.F. GWW Infra

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Kraanverhuur Heggenschaar Rups dumper Bestrating verwijderen Afgraven/ afvoeren

 • T.F. Grond-, weg- en waterbouw
  T.F. Grond-, weg- en waterbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Tuinonderhoud, tuin afgraven, bomen en struiken verwijderen, kleine straatwerkzaamheden. Voorzien van alle gereedschappen en een minigraver.

  Laatste review:
  We zijn zeker blij met het resultaat. Even onze tuin opgeknapt 👌💪💪
 • Intveldinfra

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Sommelsdijk

  Intveldinfra kan je helpen met je Hovenier, Sloopbedrijf klus in Middelharnis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Intveldinfra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Sommelsdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 209 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Sommelsdijk

Andere vakmensen in Sommelsdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt