Vind tegelzetters in Sommelsdijk

Op zoek naar tegelzetters in Sommelsdijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Sommelsdijk

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2581 reviews
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Netjes en snel gewerkt
 • Fopma Metselwerken
  Fopma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Goedendag opdrachtgevers Ik ben zelf Peter Fopma Sinds 1994 werkzaam in de Bouw als Metselaar. In 2007 officieel voor mezelf begonnen. Bij mij kunt u terecht voor alles wat met stenen en specie te maken heeft, zoals schuurtjes, erfafscheiding, metselwerk voor complete woningen, ook voor uw voegwerk en steigerwerk kunt u mij bellen. Fopma metselwerken

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Peter is een vakman die afspraken punctueel nakomt en uitstekend werkt levert. Een echte verademing tussen de vele geldgraaiende beunhazen.
 • Badkamersspecialist
  Badkamersspecialist
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Graag eerst onze bericht lezen voordat u uw gegevens met ons deelt. Badkamersspecialisten bestaat inmiddels 5 jaar. We zijn begonnen met schilderwerkzaamheden, stucwerk, elektra aanleggen en nieuwe plafonds met inbouwspots. Sinds 2018 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het demonteren en monteren van sanitair en keukens. Badkamersspecialisten is een betrouwbaar, kwalitatief bedrijf dat duurzaam wil investeren in samenwerking met Hornbach, Mandemakers, woningcorporatie HEF en Haversteden. Wat heeft aannemersbedrijf Badkamersspecialisten te bieden? Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: Monteren en demonteren van keukens, toilet en badkamers: Oude keuken, toilet en badkamer verwijderen Nieuwe stucwerk (stucen van wanden) Aan- en afvoer aanleggen Muren plaatsen Nieuwe plafonds met inbouwspots en ventilatie Afdichten door middel van kit Inbouwen van apparatuur (keuken) Nieuwe elektra aanleggen Thermostaatkraan installeren Radiator installeren Installeren van meubels (bad, toilet, keuken) Doucheruimte installeren Schilderwerkzaamheden en stucwerk van woningen Loodgieter werkzaamheden Elektra werkzaamheden Kortom wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van complete woningen. Badkamersspecialisten beschikt over de volgende disciplines: - Schilders - Loodgieters - Timmerman - Tegelzetters - Kitspecialist - Stukadoor - Elektricien In de bijlage voeg ik een aantal foto’s van complete werkzaamheden die uitgevoerd zijn door Badkamersspecialisten om een beeld te geven van onze kwaliteit. Voor meer foto's van complete werkzaamheden kan ik een gesprek toelichten. ******kostenoverzicht****** De gemiddelde prijzen van onze badkamersrenovaties zijn: Gemiddelde badkamer: € 7.125,- exclusief btw, sanitair en tegels. Nieuwbouw badkamer: € 6.950,- exclusief btw, sanitair en tegels Kleine badkamer: € 6.125,- exclusief btw, sanitair en tegels. Aparte toilet renovatie: vanaf € 1.955,25 exclusief btw, sanitair en tegels (excl. nissen, spotjes in nis, douchtoilet, elektra, sausen en demontage!)

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goede ervaring zeer tevreden over onze badkamer en leveren kwaliteit
 • B.S. grond weg en waterwerken
  B.S. grond weg en waterwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  ZZPer met veel werkervaring en vakkennis. Gespecialiseerd in de aanleg van bestrating: * Sierbestrating * Keramische tegels * Natuursteen tegels * Ambachtelijk straatwerk * Terreinverharding Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, houten vlonders, beschoeiing, afwatersystemen en het aanleggen van graszoden of kunstgras kunt u bij mij terecht. Vakwerk met garantie voor betaalbare prijzen. Voor bedrijven en particulieren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De bestrating in de tuin is super gelegd. BS is een vriendelijke professional die mee denkt en heel netjes werkt 👍🏻
 • Van Sliedrecht allround service
  Van Sliedrecht allround service

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Van Sliedrecht allround service

 • Rijnmond Kunststofvloeren
  Rijnmond Kunststofvloeren
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Applicateur van kunststof afwerkvloeren, tevens diverse ondervloeren. Wij leveren: Epoxy gietvloeren PU gietvloeren Grindvloeren Betonlook vloeren Troffelvloeren Coatingvloeren Marmerstone vloeren Ondervloeren waaronder: Rubber vloeren Zandcement vloeren Egaline vloeren Werkzaam in de Regio Rijnmond.

  Laatste review:
  Super! Kan niet anders zeggen, dan heel erg blij te zijn met de service en kwaliteit
 • Van Overeem Interieur
  Van Overeem Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  beginnend eenmansbedrijf met voldoende ervaring. opleiding: ondernemend Meubelmaker/(Scheeps)interieur bouwer BOL MBO niveau 4 op het Hout en Meubelleringscollege in Rotterdam (HMC)

  Laatste review:
  Ik ben van A tot Z perfect geholpen! Netjes in zijn werk, betrouwbaar, flexibel, voert de klus uit zelfs beter dan mijn verwachtingen! Zeker een aanrader!
 • Timmer- & Installatiebedrijf W. van der Sluijs
  Timmer- & Installatiebedrijf W. van der Sluijs
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Tegelzetter in Sommelsdijk

  WS - Totaalbouw is een zelfstandig Installatiebedrijf Gevestigd in Middelharnis We werken rond max. een half uur reistijd Werkzaamheden bestaan uit voornamelijk renovatie of verbouwing woning/badkamer/toilet Onderstaande foto's zijn van recentelijk uitgevoerde projecten Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Fijne communicatie, alles in overleg. Top werk verricht! Onze toilet is super geworden!
 • A. Visser Services

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Sommelsdijk

  Visser Services is een éénmanszaak, nog niet zo lang geleden gestart, welke zich richt op kleine verbouwingen, reparaties, verduurzaming en onderhoud aan gebouwen. Wij proberen ons te richten op díe klussen, waar grotere bedrijven en aannemers niet meer voor komen, omdat ze te weinig tijd en/of personeel hebben. Wat doen wij zoal? Timmer- en metselwerkzaamheden, installatiewerkzaamheden aan gas- water, cv- en elektrische installaties en lood- en zinkwerken. Concretere voorbeelden zijn: het plaatsen van keukens, het tegelen van keuken, badkamer of toilet, dakrenovaties, het isoleren van daken en gevels van binnenuit.. Niet alleen op projektbasis, maar wij zijn ook te benaderen voor kleinere mutaties en klachten.

 • VDW Bouw en Management

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Sommelsdijk

  VDW bouw en management richt zich op de (particuliere) woningmarkt. Het verzorgt alle voorkomende werkzaamheden zoals , timmerwerk, tegelwerk, stucadoorwerk, installatiewerk enz.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Sommelsdijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 590 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Sommelsdijk

Andere vakmensen in Sommelsdijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt