Vind loodgieters in Hellevoetsluis

Op zoek naar loodgieters in Hellevoetsluis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Hellevoetsluis

 • Badkamersspecialist
  Badkamersspecialist
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Badkamersspecialisten bestaat inmiddels 5 jaar. We zijn begonnen met schilderwerkzaamheden, stucwerk, elektra aanleggen en nieuwe plafonds met inbouwspots. Sinds 2018 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het demonteren en monteren van sanitair en keukens. Badkamersspecialisten is een betrouwbaar, kwalitatief bedrijf dat duurzaam wil investeren in samenwerking met Hornbach, Mandemakers, woningcorporatie HEF en Haversteden. Wat heeft aannemersbedrijf Badkamersspecialisten te bieden? Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: Monteren en demonteren van keukens, toilet en badkamers: Oude keuken, toilet en badkamer verwijderen Nieuwe stucwerk (stucen van wanden) Aan- en afvoer aanleggen Muren plaatsen Nieuwe plafonds met inbouwspots en ventilatie Afdichten door middel van kit Inbouwen van apparatuur (keuken) Nieuwe elektra aanleggen Thermostaatkraan installeren Radiator installeren Installeren van meubels (bad, toilet, keuken) Doucheruimte installeren Schilderwerkzaamheden en stucwerk van woningen Loodgieter werkzaamheden Elektra werkzaamheden Kortom wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van complete woningen. Badkamersspecialisten beschikt over de volgende disciplines: - Schilders - Loodgieters - Timmerman - Tegelzetters - Kitspecialist - Stukadoor - Elektricien In de bijlage voeg ik een aantal foto’s van complete werkzaamheden die uitgevoerd zijn door Badkamersspecialisten om een beeld te geven van onze kwaliteit. Voor meer foto's van complete werkzaamheden kan ik een gesprek toelichten. ******kostenoverzicht****** De gemiddelde prijzen van onze badkamersrenovaties zijn: Gemiddelde badkamer: € 7.250,- exclusief btw, sanitair en tegels. Nieuwbouw badkamer: € 7.050,- exclusief btw, sanitair en tegels Kleine badkamer: € 6.250,- exclusief btw, sanitair en tegels. Aparte toilet renovatie: € 1.955,25 exclusief btw, sanitair en tegels (excl. nissen, spotjes in nis, douchtoilet, elektra, sausen en demontage!)

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Heldere offerte, inspectie aan huis, snelle levering en uitvoering. Komen afspraken na. Werken netjes en vlot. de aannemer Mohamed is een jongeman die heel vriendelijk, en beleefd is. Verbeterpunten: Geen
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85294 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  zeer goed
 • Loodgietersbedrijf Companje
  Loodgietersbedrijf Companje
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Non actief.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Companje denkt goed mee in de diverse mogelijkheden en geeft advies bij de beste keuzes voor de situatie. Duidelijke afspraken en vooraf begroting, alles ruim op tijd af en goed geïnstalleerd. Nette prijzen. Zeker aan te bevelen!
 • Esbach Service
  Esbach Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Esbach Service staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Wij vinden goede communicatie met de klant erg belangrijk zodat voor de klant alles goed duidelijk is en ze niet voor verrassingen komen te staan.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Prima gegaan. Liepen tegen een onverwacht probleem aan met de nieuwe close-in boiler maar is ook opgelost
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95243 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Mekki responded very quickly to my messages. He came the next day to repair a toilet flush and to install a water boilerr in the kitchen. Both jobs done quickly and well.
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.7 van 54.75114 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Op korte termijn beschikbaar en had binnen een uur het probleem verholpen. Nam ook ruim de tijd om advies te geven over hoe het probleem in de toekomst te voorkomen.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Vriendelijke man. Samen met een extra monteur de afzuigkap verwijderd en een nieuwe opgehangen. Ze werken netjes en vakkundig.
 • Multibedrijf "Deborah "
  Multibedrijf "Deborah "
  Beoordeling: 4.7 van 54.75162 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Ik ben een klusbedrijf wat staat voor eerlijkheid en kwaliteit . Wat doe ik : Elektra, schilderen, behangen, Lekkage van CV installaties (ook fotobehang) hebben mijn voorkeur. Maar ook water en afvoerleidingen vervangen en aanleggen.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Aad communiceert vooraf heel duidelijk en het leek mij ook dat hij verstand had van zaken over de telefoon. Helaas is de klus niet naar behoren uitgevoerd. Het was onduidelijk wat het probleem was en de klus is uiteindelijk niet uitgevoerd. Wel moest ik 82,50 afrekenen. Een beetje jammer.
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5586 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  De dag na het plaatsen van de klus konden ze al langskomen (op zondag). Het probleem werd meteen gevonden en na het halen van wat benodigdheden, zijn ze meteen aan de slag gegaan. Het is keurig opgelost en ze waren zeer beleefd. Heel tevreden!
 • Jkloodgieterbedrijf
  Jkloodgieterbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Loodgieter in Hellevoetsluis

  Heb je een Loodgieter nodig in Goudswaard of omgeving? Jkloodgieterbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Loodgieter voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Waterfontein-
  John is een vakman en denkt met zijn klant mee. Top ervaring en absoluut aan te raden.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Hellevoetsluis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1318 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Hellevoetsluis

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hellevoetsluis

Vind vakmensen bij jou in de buurt