Vind witgoed monteurs in Hellevoetsluis

Op zoek naar witgoed monteurs in Hellevoetsluis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Hellevoetsluis

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65154 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snelle service, kon dezelfde middag nog langskomen. Niet alleen het probleem verholpen maar ook uitgelegd wat te doen bij herhaling van probleem. 5 sterren!
 • Bazoer DCM Services
  Bazoer DCM Services

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Bazoer DCM Services is je ideale partner als je een Domotica specialist, Elektricien, Witgoed monteur nodig hebt in Hellevoetsluis en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren en nog veel meer diensten die wij als Domotica specialist, Elektricien, Witgoed monteur voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Gediplommerde ICT’er✅ Dediplomeerde Administrateur✅ 2.5 jaar ervaring als monteur in electro technische installaties ( Gevolgde opleiding Niv-3 )✅ Ervaring als servicemonteur Witgoed✅ Ervaring als schilder✅

 • Lukaart Service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Ik ben sinds kort een bedrijf gestart in de civiele sector. Werkzaamheden die ik voor u uit kan voeren variëren zoals electra , loodgieterswerk(op zinkwerk na), sloopwerk zoals badkamers toiletten en oude tegelvloeren, klein timmerwerk en ook nog de aanleg van een tuin behoort tot de mogelijkheden

 • Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Gave good advice on how to proceed further with our dishwasher. Very professional and efficient
 • MHC Witgoed
  MHC Witgoed
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Al een aantal jaren werkzaam als reparateur van witgoed en bruingoed. Professioneel en betrouwbaar. €69,-

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en keurig geholpen! Vakman. Erg tevreden en aan te raden.
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden. * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Foutmelding E18 opgelost en ik heb zelf de pomp preventief laten vervangen. Na een wasbeurt kwam toch weer de foutmelding. Monteur gebeld en is weer teruggekomen. Alles nog eens goed nagekeken en losgehaald tussen de trommel en de pomp. Netjes alles afgewerkt en erg beleefd. Zeer tevreden over de monteur
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Duidelijke communicatie, proffesionele hulp! Heeft gelijk onderzocht waar het probleem lag bij mijn fornuis en actie ondernomen. Vlotte en vriendelijke werknemer! Ga zo door Martin!
 • Blizo Network Solutions B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Mijn naam is M.Adra oprichter van Blizo Network Solutions B.V. Mijn carrière is begonnen bij een professionele technische installatie bedrijf. Na mijn studie tot Technicus heb ik daar tot aan de dag van vandaag mijn plezier in het vak zeker gevonden! Ik heb gewerkt in diversen functies, van hulp monteur tot aan chef monteur. Het verbouwen van woningen tot complete winkelinstallaties en complexe infrastructuur inclusief domotica sturingen. Uw huis digitaliseren is dus iets wat wij graag doen. In deze periode is mij opgevallen dat de markt flink onder druk staat. Met als gevolg dat de kwaliteit continu onder druk staat. Medewerkers raken ontevreden en beginnen te klagen. Klanten krijgen steeds minder waar voor hun geld. Het wantrouwen groeit. De kwaliteit daalt. Een neerwaartse spiraal. Voor mij tijd om het anders te doen. Mijn werk is mijn hobby. Ik werk niet omdat het moet, maar omdat het mag! Door mijn ervaring en hoge interesse in dit vakgebied zal ik elk steentje doen bijdrage om uw klus tot in de puntjes te perfectioneren.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer goede communicatie mooie prijs kan altijd nog appen met Murat over wat ik zelf moet doen! Bijzonder dat hij zelfs op de camping komt om in de bankkast van onze caravan de electra te herstellen! Klasse!
 • 2nd-Life witgoed
  2nd-Life witgoed
  Beoordeling: 4.8 van 54.85169 reviews
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Reparatie van alle Merken huishoudelijke apparaten Zoals U Wasmachine, Droger en Vaatwasser aan huis. Een goede reparatie hoeft niet duur te zijn!. Service zoals u die verwacht. 2nd-life witgoed Theemsweg 99 3201 LT Spijkenisse

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Keurig op tijd. Nette en zeer vriendelijke man. Hij had het defect héél snel gevonden en gerepareerd. Dik tevreden. Voor dat geld kan ik geen nieuwe vaatwasser kopen. Zo kan hij nog een tijdje mee. Kreeg ook nog extra tips over het onderhoud waardoor ik hopelijk nog wat langduriger gebruik kan maken vd machine. Veel ervaring in omgang met mensen was duidelijk te merken. Héél erg bedankt en als ik nog wat anders te repareren heb weet ik je nu te vinden. 👍🏻 Ga zo door en veel succes nog met je bedrijf.
 • DM Elektro Service
  DM Elektro Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Hellevoetsluis

  Welkom op het profiel van DM Elektro Service! Uw specialist op gebied van Elektra met meer dan 10 jaar ervaring. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Wat wij onder andere doen : -Het vernieuwen/vervangen van een oude installatie. -Plaatsen/uitbreiden van een (nieuwe) groepenkast. -Verlichtingsinstallaties -etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Wij beschikken over de benodigde certificaten. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen.

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Hellevoetsluis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 165 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Hellevoetsluis

Andere vakmensen in Hellevoetsluis

Vind vakmensen bij jou in de buurt