Vind vloerspecialisten in Hellevoetsluis

Op zoek naar vloerspecialisten in Hellevoetsluis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Hellevoetsluis

 • PB hout en laminaat vloeren

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.7 van 54.75186 reviews

  Mijn naam is Peter Borel en ik ben eigenaar van PB hout en laminaat vloeren. Mijn specialisme bestaat uit vele jaren ervaring in het plaatsen van diverse soorten hout en laminaat vloeren. Ook plaats ik pvc vloeren. Ik lever mijn werk netjes en vakkundig af en ik denk graag met u mee. Met vriendelijke groet, Peter Borel

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Wij zijn zeer tevreden! Vloer is erg mooi gelegd.
 • Koopman Vloeren

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews

  Kees Koopman uit Delft is een gediplomeerd timmerman die zich focust op het leggen van laminaatvloeren en plinten. Wie kiest voor Koopman Vloeren, komt terecht bij jonge zelfstandige vloerenleggers, die toch veel ervaring hebben. We maken gebruik van hoge kwaliteit gereedschap, werken snel en vakkundig en zijn minimaal in het bezit van een VCA-Basis certificaat. Vaak zijn wij binnen enkele dagen beschikbaar en zeer flexibel in te zetten. Ik kom graag vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en even kennis te maken.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Goede communicatie, netjes op tijd en hard gewerkt om de vloer in één dag erin te krijgen. De vloer ligt er heel mooi in!
 • Spork Vloeren

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.4 van 54.45433 reviews

  OFFERTE BIJGESLOTEN, SCROLL HELEMAAL NAAR BENEDEN DAN VINDT U ONZE OFFERTE. Wij zijn in 2003 begonnen door de overname van Parketland. De eigenaar heeft al ruim 25 jaar ervaring als parketteur en heeft besloten om naast het leggen van vloeren zich ook bezig te gaan houden met de verkoop van vloeren. Naast het verkopen en leggen van alle parket en laminaatvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in renovaties van vloeren en traprenovaties. Inmiddels is de naam veranderd in Parket- en Tapijtland, maar al het werk blijven wij zelf met onze eigen mensen als Spork Vloeren uitvoeren. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging CBW, een extra zekerheid voor u als klant.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Ik ben heel tevreden over de vloer, Evert geeft vrijwel meteen een reactie na het versturen van een email. Ik vind het wel eng die nieuwe geoliede vloer, bang voor vlekken en krassen enz. Hiervoor hadden we een hard-wax vloer die overal tegenkon. Evert heeft dit wel duidelijk gemaakt maar ik ben er toch blij mee want hij is gewoon mooier. Het enige wat me tegenviel waren de open voegen, ik dacht dat die gevuld zouden zijn met olie. Evert werkt ook heel hard door, dus Evert bedankt.
 • Zeki Vloeren

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.9 van 54.95156 reviews

  Beste opdrachtgever. Ik verricht al zo,n 20 jaar diverse vloeren en doe dit met plezier! Regio zuid-holland en ik kom bij u vrijblijvend langs voor werkoverleg! parket- laminaat- trap renovatie-pvc vloeren-novilon-vloerbedekkingen- trappen ( specialist candoo renovatie treden- marmoleum- massief wit plinten! Zowel woningen als projecten! Ik ben heel flexibel en netjes, altijd de hoogste kwaliteit. Betrouwbaarheid en Sterk in Werk Ook in de weekenden! Ref: Carpetland, Robool, Atlas wooninrichting, vt wonen 2 jaar garantie voor het werkzaamheden! Zeki Vloeren

  Laatste review:

  Vloerbedekking leggen of vervangen -

  Ik beveel Zeki Vloeren aan. Nadat hij het vinyl en de vloerbedekking had gelegd, kwam hij voor een tweede keer terug om het uitgelopen vinyl (bobbels bij dorpels) weer recht te leggen (service). Hij beantwoordt berichten z.s.m. en hij komt z.s.m.. Als ik of iemand anders een stoffeerder nodig heb, vraag ik Zeki Vloeren nogmaals. Ook zijn prijs is dik in orde.
 • Avi VloerService

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews

  Avi Vloer service: Na 20 jaar als werknemer bij Bruynzeel vloeren te zijn , ben ik in 2013 na de faillissement van de bedrijf als ZZP begonnen. Ik heb ruim ervaring met het leggen, repareren en onderhouden van traditional vloeren, lamel vloeren en laminaat. Ik woon in omgeving Rotterdam maar werk in heel Nederland . Ik ben misschien niet de goedkoopste maar ik ben professional met veel ervaring , eerlijk, zorgzaam & vriendelijk en zou graag voor jullie de vloer verwerken alsof het is in mijn huis.

  Laatste review:

  Houten vloer of parketvloer leggen -

  Top vloerenlegger. Netjes en beleefd.
 • Steevens Tegelzettersbedrijf

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.9 van 54.95133 reviews

  Steevens Tegelzettersbedrijf is een bedrijf dat sinds 1984 actief is en hebben ruim 42 jaar ervaring in ons vakgebied. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarnaast werken wij altijd netjes en beleefd naar de wens van onze klanten toe. Ons bedrijf bestaat uit meerdere vaklieden die vakbekwaam zijn in hun activiteit . Eigen opgeleid personeel. Wij kunnen u altijd doorverwijzen naar klanten om tegelwerk van ons te bezichtigen. Tevens werken we voor diverse grote recente tegel zaken uit de regio maar natuurlijk ook voor de particulieren sector. De verwerking bestaat uit hoogwaardige lijm producten om een optimaal resultaat te verkrijgen zeer geschikt voor groot formaat tegels. Verlijming doen we standaard met 1.5 cm lijm. Natuurlijk met het nieuwste Levelling systeem te zien op onze website en in de prijsvoering opgenomen. Ons bedrijf en medewerkers zijn gecertificeerd lijm/voeg- en egalisatie- adviseurs (productie training Duitsland) Kortom als u een kwalitatief perfecte vloer betegeld wilt hebben NEEM DAN CONTACT OP MET UW SPECIALIST voor gratis prijsopgave.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  50m2 huiskamer 60x60 vloertegels gelegd. Deze mannen hebben hebben zo strak gelegd. Dat ik zeker mijn badkamer ook aan hun toe vertrouw. Zéér tevreden!!
 • Turley

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Onderhoudsbedrijf Turley We doen heel veel in en om het huis Klein en groot We houden van duidelijke afspraken En pas betalen als u tevreden ben

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Betegelen van de tuin was zeer snel en vakkundig gedaan. Fijne communicatie en duidelijke afspraken.
 • v/d Linden Sloop&Beton Werkzaamheden

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Vakman in het verwijderen van betonvloeren en het boren van gaten in het beton. Het verwijderen van vloeren zodat er laminaat, tegels en vloerverwarming gelegd kan worden. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden van strippen van woningen, badkamers, keukens, schuurtjes, betonnen vijvers ect. Wij staan bekend om onze manier van werken. Altijd zo netjes mogelijk zodat jij weer zo snel mogelijk aan de slag kan. Goede communicatie vind ik heel belangrijk en maak daarom ook duidelijke afspraken. Wij lopen ook vaak tegen onvoorziene situaties en omstandigheden aan, hierbij probeer ik altijd de klant bij te staan om tot een goede oplossing te komen.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Heel professioneel. Komt afspraken na en laat alles keurig achter als de klus klaar is!
 • LeveL Vloeivloeren

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Hakan Kaya. Sinds begin 2018 heb ik mijn bedrijf LeveL Vloeivloeren opgezet. Mijn hoofdzakelijke activiteiten bestaan uit het reinigen, aanbrengen, egaliseren en repareren van (giet)dekvloeren, vloerverwarming en tegelwerk. Vanaf mijn 17de lente ben ik actief in deze branche en hoop u van dienst te kunnen zijn met flexibiliteit, passie en jong vakmanschap.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  De vloer van mn nieuw aangekochte 100-jaar oude appartement was flink doorgezakt en ook per kamer waren er flinke verschillen. Na de egalisatieklus is de vloer bijna perfect waterpas en dat is een heel mooi resultaat. Er is goed de tijd genomen om te kijken wat de beste oplossing was en hoe ze het aan zouden pakken. De jongens zijn heel flexibel qua werktijden en doen hun best om je huis schoon te houden (ze doen netjes de schoenen uit bij binnenkomst!). De materialen die ze hebben gebruikt zijn hoogwaardig en afgestemd op de ondervloer. Mijn eindoordeel van LevelVloeivloeren is vriendelijk, flexibel en professioneel.
 • Handelsonderneming MPV

  Vloerspecialist in Hellevoetsluis

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Parketeur met ruim 25 jaar ervaring in het leggen onderhouden en renoveren vsn parketvloeren.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Marcel and his colleague delivered a very good work in laying visgraat laminate. Highly recommend.

Populaire lokale vloerspecialisten in Hellevoetsluis

Andere vakmensen in Hellevoetsluis

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur