Vind schilders in Kortenhoef

Op zoek naar schilders in Kortenhoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Kortenhoef

 • Qschilders+
  Qschilders+
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Welkom bij Qschilder+werken. Qschilders+ zijn gemotiveerde vakmensen die plezier hebben in hun werk.Qschilders+ wordt een verftechnisch advies opgesteld. Een verftechnisch advies wordt voorafgaand aan de werkzaamheden opgesteld door een onafhankelijke adviseur.De adviseur beoordeelt de huidige staat van onderhoud en legt mogelijke gebreken vast in het advies. Hierna wordt voor het geheel een passend verfsysteem opgesteld en indien gewenst een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Aanvraag op Werkspot geplaatst en Kate reageerde gelijk. Afspraak gemaakt en ze konden gelijk starten. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd en eigenlijk boven verwachting. Heel goed werk geleverd door professionele schilders voor een goede prijs. Ik weet waar ik voortaan moet zijn en dit is zeker een aanrader. Dank Kate en ploeg!
 • GTS Schildersbedrijf
  GTS Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Ben je op zoek naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger? Dan kun je in Weesp bij GTS Schildersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Laminaat leggen, Vloer verwijderen, Behangen kamer... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super geholpen door Mehmet. Een aardige man die weet goed zijn werk te doen. Hij reageert snel, geeft goede tips, werkt nauwkeurig en bij onverwachte dingen lost alles goed op. Super blij met de resultaat! Gracias Mehmet!
 • De Laat Schildersbedrijf
  De Laat Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Schildersbedrijf m de laat Gageldijk 57 3602AH MAARSSEN

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mijn huisje, waar ik nog maar een paar dagen de sleutel van had, is door De Laat onlangs van binnen helemaal opgefrist. Alle plafonds en wanden zijn mooi gelatext en deuren en houtwerk staan strak in de lak. Marcel en zijn mannen zijn een fijn stel om in je huis te hebben. Ze werken hard door, doen wat ze beloven en zijn flexibel, behulpzaam en netjes. Het schuur-, kit- en afplakwerk gebeurde heel vakkundig. Alle stopcontacten gingen eraf en kregen een sopje! Marcel zelf was zichtbaar ook trots op het resultaat. Een fijne ervaring. En als het buitenwerk aan de beurt is zal ik Marcel weer benaderen.
 • Flying Design
  Flying Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  After years of experience gained in renowned companies in the field, we decided it was time to start our own business in the fields in which we are professionals: Painter Installation company Contractor Frame specialist Kitchen fitter Floor specialist Electrician DIY company Moving company Tiler Bathroom specialist Demolition company

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Remus and Co did a fantastic job painting our walls. They were not only limited to painting but helped us to understand what was best for our situation and diligently performed the work. Highly recommended.
 • De Lak en Latexspuiters
  De Lak en Latexspuiters
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  ***Gelieve niet op "kom in contact" te klikken voordat u serieuze interesse heeft. Wij moeten namelijk bij elke selectie hoge leadkosten betalen aan Werkspot! Welkom! Wij zijn de Lak en Latexspuiters! Op Werkspot zijn wij pas begonnen, maar zitten al 5 jaar in het vak. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in zowel lak- als latexspuiten. het spuiten van lak en latex heeft meerdere voordelen: * Het geeft een superstrak resultaat. Geen aanzetten of structuur meer door een roller! * Het is mega snel! Daarnaast werken wij altijd met de topmachines van ''Graco''. Concullega's werken vaak met een vierkante meterprijs, maar daarnaast komen er ook vaak diverse ''losse'' kosten bij. Bijvoorbeeld voor het afplakken, kitten etc. Wij werken met All-In prijzen! Één bedrag voor alle benodigde werkzaamheden om het mooiste resultaat te behalen. Dus inclusief de benodigde verf, afplakken, kitten, opvullen van kleine beschadigingen én tweelaags spuiten. Dit geldt voor zowel lak als latexspuiten. Voor meer informatie of een offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet, De Lak en Latexspuiters

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Bedankt Kaitlyn en Brandon Voor jullie snelle hulp Alles is wit Top
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Echt top gedaan, echt een vakman met liefde voorzijn werk. Fijne communicatie, prettige persoonlijkheid (vind ik altijd een pré als iemand een dag in je huis is) snelle reacties, erg veel oog voor detail. Er moest om een airco heen behangen worden en het lijkt net alsof het behang er onderdoor loopt i.p.v. er omheen gesneden is. Resultaat is echt mooier dan ik had durven hopen.
 • Patrick Bakker Schilderwerken
  Patrick Bakker Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Nieuw op dit platform maar niet in het vak. Heb je een Schilder nodig in Flevoland, Utrecht of Noord-Holland? Met 35 jaar ervaring kan ik u verzekeren van vakwerk voor binnen en buiten projecten. Neem contact met mij op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Patrick heeft heel goed werk geleverd. Hij heeft enorm veel ervaring en is heel flexibel. Hij gaf ons goede adviezen en kon ons daardoor nog beter helpen. Het schilderwerk is heel mooi geworden. Zou hem zeker aanbevelen!
 • Klussenbedrijf Boshnakov
  Klussenbedrijf Boshnakov
  Beoordeling: 4.4 van 54.45121 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Installatie Service Merkies

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ondanks niet ideale situatie voor het transporteren van materiaal naar mijn appartement toe, hebben ze me geholpen om mijn spullen op orde te krijgen! De muren zijn mooi strak geworden. Uiteindelijk alleen stucwerk gedaan, vanwege miscommunicatie over beschikbare tijd en het in achtnemen van de droogtijd van de stuc. Ik ben er wel heel blij mee!
 • BFI
  BFI
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Wij zijn voornamelijk bezig met schilderwerkzaamheden in de Randstad maar ook verder weg als het moet. Soms nemen we ook andere klussen aan in samenwerking met andere vakmannen. Bijv. badkamers, timmerwerk, loodgieterswerk. Wij doen binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken meestal met Sigma verf of met een ander merk als de klant dat wil. Dit doen we altijd in overleg. Tevredenheid van de klant staat bij ons bovenaan.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Heel blij met het resultaat!!
 • Masterpaint
  Masterpaint
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Schilder in Kortenhoef

  Het professionele antwoord op al uw vastgoed onderhoud. Een goed onderhouden huis heeft een meerwaarde. Maar goed onderhoud is niet eenvoudig, dat is een vak, ons vak, daar zijn wij gespecialiseerd in. Wij maken voor u vrijblijvend een passend onderhoudsplan met een scherpe offerte om ook op lange termijn de waarde van uw pand te bewaken. Schildersbedrijf en Aannemersbedrijf Masterpaint is een bedrijf wat al 30 jaar in ‘t Gooi haar werken met de meeste zorg en vakmanschap uitvoert bij o.a. Particulieren, Woningbouwverenigingen, Verenigingen van eigenaren, Rijksoverheid en Bedrijven. Wij hebben er naar gestreefd om in de afgelopen 30 jaar deze werken te mogen uitvoeren op een veilige en vakkundige wijze met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers onder gebruikmaking van uitsluitend eerste kwaliteit materialen. Schildersbedrijf en Aannemersbedrijf Masterpaint zal in de toekomst er alles aan doen om dit in samenwerking met het VCA beheersysteem, de SER erkenning, de vakkundigheid en klantvriendelijkheid van directie en personeel te blijven voorzetten. Samen met onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij o.a. • het vrijblijvend aanbieden van offertes t.b.v. schilderwerk • het vrijblijvend aanbieden van offertes voor alle bouwwerkzaamheden samen met onze betrouwbare Aannemers divisie waar wij meer dan 30 jaar goed mee samenwerken. • het uitvoeren van diverse soorten wandafwerking • het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk • het leveren en plaatsen van isolerende beglazing • het leveren en plaatsen van gehard en/of veiligheidsbeglazing • het leveren en plaatsen van gefigureerd en/of getinte beglazing • het uitvoeren van houtrot reparaties, en herstel van groot timmerwerk Masterpaint | Schilders Zuidereinde 163 1243 KT 's-Graveland

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Beste schilder van Nederland! Zowel in resultaat als in flexibiliteit

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Kortenhoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 747 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Kortenhoef

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kortenhoef

Vind vakmensen bij jou in de buurt