Vind schoonmaakbedrijven in Kortenhoef

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Kortenhoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Kortenhoef

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65202 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vriendelijk en correct in communicatie. Levert goed werk. Klein probleempje maar direct en goed opgelost.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Inspectie professioneel uitgevoerd door de mannen van Dakreparatie Holland. Hebben een advies gegeven wat we eraan konden doen en hebben besloten om het direct met deze partij te laten maken. Foto’s voor + naar de werkzaamheden zodat we ook daadwerkelijk weten waarvoor we hebben betaald. En hebben de lekkage binnen anderhalf uur gemaakt.
 • Ster Glasbewassing
  Ster Glasbewassing
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig? Ster Glasbewassing kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen,Zonnepanellen reinigen(€3-€5 p/s) behandeling met NanoWax(€8-€10 p/s) Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prettig persoon, komt afspraken na. Goed werk geleverd.
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Goed en snel contact gehad. Klus uitgevoerd op afgesproken tijd en de goten en dakkapellen zijn weer brandschoon.
 • MVB Productions
  MVB Productions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Hoi, Ik ben Serge u glazenwasser :). Specialist in Telescoop bewassing!! Hoe werkt Telescoop bewassing? Dit is de nieuwe trend onder het ramen lappen.Deze methode word vaak gebruikt bij hoge gebouwen. Uw ramen worden gewassen met gedemiraliseerd water of te wel osmose water. Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om jou een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen. Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en zijn wij trots te melden dat er tijdens dit proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dit systeem verzekerd jou ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor je langer kunt genieten van je vlekkeloze ramen. Staffel prijzen excl. btw (prijzen zijn per/uur): -Glazenwassen standaard rijhuis 20-30€/uur -Glazenwassen halfopen bebouwing 30-40€/uur -Glazenwassen vrijstaande woning & villa's 40-60€/uur * boieboorden 5€/per m Nog een fijne dag! Mvg, Serge vR

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prettige en snelle communicatie en prima werk!
 • Schutte Schoorsteentechniek
  Schutte Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  De werkzaamheden van Schutte schoorsteentechniek bestaan uit: - Schoorsteenvegen - Elektrisch roterend schoorsteenvegen - Schoorsteen frezen - Verwijderen van vogelnesten in de schoorsteen of rondom het dak - Schoorsteen inspecties - Reinigen van dakgoten - Schoorstenen renoveren - Schoorstenen voegen - Lood en/of loodvervanger - Installeren van houtkachels en inzethaarden - Installeren van een enkelwandig flexibel en/of dubbelwandig rookkanaal - Installeren van schoorsteenkappen en schoorsteenventilatoren - Dak en gevel reiniging Werkzaam in de omgeving van: Gooi en Vechtstreek, provincie Utrecht , provincie Noord Holland.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel beschikbaar, komt deskundig over.
 • Multidienstverlening Het Gooi
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Multidienstverlening Het Gooi kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Multidienstverlening Het Gooi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer tevreden. Maakt een redelijke prijs en komt vervolgens de afspraken met goede contactmomenten na.
 • ECOCLEANGOOI
  ECOCLEANGOOI
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Bij ECOCLEANGOOI gaat de zorg voor een uitstekende reiniging hand in hand met de zorg voor een duurzame wereld. In ons gespecialiseerde schoonmaakbedrijf maken we uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten, die ecologisch verantwoord zijn en biologisch afbreekbaar. Op deze manier dragen we bij aan een gezonde leefomgeving voor de gebruikers van de gereinigde ruimtes. Wij geloven in onze groene aanpak en hopen u van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Liana reageerde snel op mijn aanvraag. Goede prijs voor de werkzaamheden die moesten gebeuren. Ze waren op tijd en maakten de werkzaamheden binnen de geschatte tijd af.
 • METO Schoonmaak
  METO Schoonmaak
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Heb je een gediplomeerde schoonmaker of Vloeronderhoud specialist nodig?METO Schoonmaak kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak van praktijkcentrum, Glazenwassen, kantoorruimtes oplevering, kinderopvang, peuterspeelzaal’ sportschool, vloeronderhoud Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Wilt u reverenties over onze kwaliteit dat hebben wij ook.Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Kwaliteit gaat voor tijd !

  Laatste review:
  Het contact met Meto is zeer prettig, of je met Tolga of Mert contact hebt beiden zijn heel klantvriendelijk ze hebben kennis heeft van zaken. Heel professioneel!
 • Criminal Scene Cleaning Company
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Kortenhoef

  Criminal Scene Cleaning Company is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Amsterdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Opdracht netjes uitgevoerd! Alles super schoon. Komt afspraak netjes na en vriendelijk personeel.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Kortenhoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 397 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Kortenhoef

Andere vakmensen in Kortenhoef

Vind vakmensen bij jou in de buurt