Vind glaszetters in Kortenhoef

Op zoek naar glaszetters in Kortenhoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Kortenhoef

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Glaszetter in Kortenhoef

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Kortenhoef

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Glaszetter in Kortenhoef

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 4 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Reageert snel en netjes gewerkt!
 • Glashard Hart voor Glas
  Glashard Hart voor Glas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Kortenhoef

  Heb je een Glaszetter nodig in Almere of omgeving? Glashard Hart voor Glas kan je helpen met alle klussen die een Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Glas zetten of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betreft een grote HR++ ruit van ca. 180x200 cm. Keurige prijsstelling. Vakkennis duidelijk merkbaar. Professionele aanpak, zowel de opname als uitvoering alsmede alle communicatie hierover.
 • Vista Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Kortenhoef

  Ben je op zoek naar een Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf? Dan kun je in Kortenhoef bij Vista Bouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Onderhoudsbedrijf van der Erve

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Kortenhoef

  Onderhoudsbedrijf van der Erve voor de kleinere klussen in uw huis, zoals lampen ophangen, kranen en keukenboilers plaatsen, badmeubels en douchewanden plaatsen. Uitvoering kan bijna altijd op korte termijn plaats vinden.

 • CarPol

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Kortenhoef

  CarPol kan je helpen met je Aannemer klus in Kortenhoef en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Serre (ver)bouwen, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met CarPol om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schalkers Interieur en Bouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Kortenhoef

  kan je helpen met je Aannemer klus in Kortenhoef en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Charles Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Kortenhoef

  Wij zijn Charles Multidiensten. Een breed inzetbaar bedrijf voor al uw werkzaamheden in en om het huis. Wij zijn flexibel, snel en vakgericht. Voor een vrijblijvende offerte ben ik altijd te bereiken en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een snelle en goede samenwerking. Met vriendelijke groet, Charles Multidiensten

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Very Helpful and flexible. thank you so much for your help on removing all sort of items from our house before our move.
 • VB Sloopwerken en Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Kortenhoef

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Sloopbedrijf? Dan kun je in Kortenhoef bij VB Sloopwerken en Dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Plinten plaatsen of vervangen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Kortenhoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 182 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Kortenhoef

Andere vakmensen in Kortenhoef

Vind vakmensen bij jou in de buurt