Vind schilders in Diepenheim

Op zoek naar schilders in Diepenheim? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Diepenheim

 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Schilder in Diepenheim

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Onder andere met Sikkens Rezisto- huitvet resistent en.. stoot en krasvast. Saus voor de muren. o.a. Sikkens PURE of Sikkens Easy Clean .. deze hoogwaardige producten zijn goed schoon te houden zonder opglanzen. GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. PATROONBEHANG VLIES OF PAPIER: Wordt ook in nederland weer populair. Cada Casa heeft ervaring met zowel vliesbehang als ook op papierbasis zoals ARTE behang. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen om u ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan heeft prachtig werk afgeleverd voor een nette prijs. Echt een aanrader
 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel tevreden fijne mensen en super netjes behangen. Goed advies gekregen en echt prachtig resultaat. Een echte aanrader.
 • Ezendam Schilderwerken
  Ezendam Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Hallo ,mijn naam is Edwin Ezendam,ben een schilder met ruim 30jaar ervaring. Wil graag mooi en kwalitatief goed werk leveren . Ik gebruik bij voorkeur de volgende merken verf ;sikkens,sigma en wijzonol. Na een goed gesprek waarin de klant aangeeft wat hij/zij graag wil zal ik een zo scherp mogelijk offerte maken. Vr gr edwin ezendam Ezendamschilderwerken@gmail

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Edwin heeft ons goed geholpen bij het schilderwerk. Hij werkt snel en houdt zich zeker aan de afspraken. Ook hadden we nog wat meerwerk wat we niet vooraf hadden besproken. Dit was helemaal geen probleem en is ook opgepakt. Wij zijn super tevreden!
 • DEKADA Schilderwerken
  DEKADA Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel goede, nette en snelle service. Wij zijn er blij mee !
 • Schilderbedrijf vergeest
  Schilderbedrijf vergeest
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Schildersbedrijf vergeest. Welkom bij schildersbedrijf vergeest. Nu tegen een aantrekkelijk najaars tarief. Zoekt u een nette betrouwbare schilder dan horen wij graag van u . Wij werken momenteel voor een gereduceerd tarief van 30 euro per uur. Geïnteresseerd . Wij horen graag van u. Mvg team schildersbedrijf vergeest.!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Danny is een schilder met een vlotte babbel die zijn vak verstaat. Snelle reactie, prima prijs en op korte termijn uitgevoerd.
 • Ronnie’s Schilderwerken
  Ronnie’s Schilderwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Wij bij Ronnie’s Schilderwerken kunnen jou helpen om jou huis weer zo goed als nieuw er uit te laten zien! We kunnen je adviseren over kleuren en afwerkingen en zorgen ervoor dat het schilderwerk strak en op professionele manier wordt uitgevoerd. Wij voeren dit vak dan ook al met meer dan 5+ jaar ervaring uit! Wij vinden het uitvoeren van schilderwerk dan ook steeds opnieuw een geweldige manier om jou huist weer op te frissen en het een nieuwe uitstraling te geven. Van af jongs af aan wist Ronnie al dat hij iets met het schilderwerk wou doen. Begonnen met vol trots als leerling-schilder bij een klein bedrijf en werkte hard om veel ervaring en vaardigheden te verkrijgen. Na jaren lang hard werken besloot Ronnie om zijn eigen schildersbedrijf op te richten. Ronnie’s doel is dan ook zijn klanten een persoonlijke aanpak te bieden en hun helpen om hun visie op hun eigen huis te verwezenlijken. Met zijn toewijding, creativiteit en oog voor detail groeide zijn bedrijf uit tot een succesvolle lopend schildersbedrijf. Wij bieden u twee jaar garantie op al uw schilderwerken en bij ons ben je verzekerd van het gebruik van topkwaliteit schildersmaterialen. Zo weten wij zeker dat we jouw huis de aandacht en zorg geven die het verdient!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hebben bij mij de daklijsten geverfd. Super snel klaar en absoluut prachtig resultaat. Heel erg tevreden en wanneer het weer moet gebeuren zou ik zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Gaan zeer grondig en in goed overleg te werk. Kan ze aan iedereen aanraden!
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Schilder in Diepenheim

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super vriendelijke man en denkt mee. Binnen een week aan de slag gegaan.
 • Kleurrijke Ster
  Kleurrijke Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Schilder in Diepenheim

  13 jaar ervaring in de woningonderhoud. Wat doen we? - Gipswerk - Behang aanbrengen - Stukadoor - Schilderen (binnen en buiten) - Spuitverf - Cinewall maken - Muren/tussenwanden plaatsen - Laminaat leggen - Monteren - Demonteren - Huis klussen en alles wat u nodig heeft in uw huis. Hoe doen wij ons werk? - We bieden aantrekkelijke offertes en kortingen aan onze klanten. - We luisteren aandachtig naar de behoeften van de klant en spelen daar effectief op in. -We behouden een goede reputatie en bieden een betrouwbare diensten. -We Zorgen voor een plezierige en comfortabele klantervaring.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snel, goed en flexibel. Wasim reageert direct en maakt duidelijke afspraken. Het balkon is netjes geschilderd en ze hebben alles ook keurig weer opgeruimd. Dik tevreden.
 • Petro Klussenbedrijf
  Petro Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Diepenheim

  Ik ben actief als klusjesman in de omgeving Overijssel. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk timmerwerken, schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerk. Ik heb tevens aan verschillende projecten gewerkt. Via mond-tot-mond reclame heb ik met genoegen mensen blij gemaakt met mijn werk. Met jaren ervaring in de bouw, ga ik nu beginnen aan mijn eigen bedrijf. Wanneer u een klus hebt, kom ik graag langs om te bekijken daarna krijgt u en uitgebreide offerte op maat. Als u hier akkoord op gaat dan zal ik de werkperiode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/geleverd. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, is te vinden op mijn website en facebook.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Petro en zijn collega zijn harde werkers (zelfs op 2e kerstdag nog bij ons gewerkt!). Ze hebben bij ons al het binnen schilderwerk gedaan, dit ziet er heel strak en goed uit. Communicatie in het Nederlands verloopt niet altijd even soepel maar Petro komt zijn afspraken na en dit heeft geen effect op het resultaat wat hij levert.Een echte aanrader!

4.5

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Diepenheim, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 112 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Diepenheim

Populaire diensten

Andere vakmensen in Diepenheim

Vind vakmensen bij jou in de buurt