Vind verhuisbedrijven in Diepenheim

Op zoek naar verhuisbedrijven in Diepenheim? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Diepenheim

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Vandaag 2 pax kasten, 2 Kallax kasten en een bed van de Ikea in elkaar laten zetten. Erg vriendelijk en netjes werk geleverd! Hartelijk dank!
  Kom in contact
 • Hof Klussendienst
  Hof Klussendienst
  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews
  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Onder de naam Hof Klussendienst ben ik -Ernst Ossewaarde- sinds 2016 actief in en om de regio Hof van Twente. Ik richt mij daarbij op uitvoering van de volgende typen klussen: schilderwerk (binnen en buiten), timmerwerk zoals bouw tuinhuizen, carports e.d., renovatie badkamers, stucwerk, tegelwerk, en buiten-/tuinwerk. Ik beschik inmiddels over een aardig lijstje met referentieprojecten. Ik maak altijd een begroting naar aanleiding van een bezoek op locatie en geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies. Ik voer opdrachten vervolgens altijd uit op regiebasis aan de hand van deze begroting met max 10% over- of onderschrijding van de geraamde kosten. Laat mij weten wat u wil en dan kom ik graag langs om uw wensen door te spreken en vervolgens een mooi resultaat op te leveren. Naast Hof Klussendienst ben ook nog af en toe actief als projectmanager/adviseur onder de bedrijfsnaam TRO advies.

  Laatste review:
  Badkamer renovatie door Ernst Ossewaarde. Mijn zeer gedateerde badkamer is omgetoverd in een moderne met inloopdouche en toilet. De laatste was daar niet aanwezig. Het werk werd prima uitgevoerd en er werd gezorgd voor zo min mogelijke overlast. Ook was hij bereid om te helpen bij het kiezen van de materialen en wist de juiste en voordeligste adressen te vinden. Kortom alles naar grote teveredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • ML Sportservice
  ML Sportservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  -

  Kom in contact
 • Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken.. -ijzervlechten(fundering,breedplaatvloer, vloer voor woning & bedrijfsvloer) -Schilderen (binnen&buiten) -andere bouwwerkzaamheden. -spullen voor u verhuizen.(met aanhanger) -puin of andere dingen afvoeren. -kasten enz. Uit elkaar halen en afvoeren. -behangen. & verwijderen. -Tuintegels schoonspuiten hogedruk. -schoonmaak (zal voornamelijk m'n vrouw doen) -gratis ophalen van oud ijzer & metalen. Neem direct contact op met Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Stukadoorsbedrijf Iwan

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Goor bij Stukadoorsbedrijf Iwan terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Go Mov'it
  Go Mov'it

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim
  Kom in contact
 • H.A. Hartman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Ik ben een nauwkeurige werker met diverse vakgebieden en leer nog elke klus bij. Of u nu een carport wilt laten zetten, een uitbouw aan uw huis of een paar kozijnen geschilderd, geen klus is te klein. Ook specialistisch werk schuw ik niet en kom graag langs om het werk op te nemen.

  Kom in contact
 • MDLtotaal
  MDLtotaal
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  MDL Totaal MDL totaal biedt als klussenbedrijf sinds 2020 verschillende soorten werkzaamheden aan. MDL totaal is een betrokken klussenbedrijf en staat altijd klaar voor de klant, daarbij staat de goede service centraal. Als klussenbedrijf zijn we altijd bezig om de diensten nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de klant. Gespecialiseerd in: demonteren, slopen/afvoeren, tuinonderhoud/afgraven+ afvoeren, schoonmaakwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ik ben heel tevreden met het werken van MDL Totaal. Zij werken professioneel. Mijn heg zet er mooi uit.
  Kom in contact
 • Autobedrijf Gijmink
  Autobedrijf Gijmink

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Wij zijn een autobedrijf en transportbedrijf die werkzaam is in heel nederland. We transporteren al dagelijks in heel nederland. We hebben verschillende bussen voor verhuur maar ook voor transport. Grote bakwagen met laadklep. Alles wordt op een veilige manier opgehaald en afgeleverd.

  Kom in contact
 • Clemens Reinders

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Diepenheim

  Spoeddienst, werkend als 24 uur koerier door Europa. Afspraak is afspraak. Met 2 jaar in de logistiek, hebben we een verklaring Omtrent het Gedrag ontvangen.

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Diepenheim, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Diepenheim

Andere vakmensen in Diepenheim

Vind vakmensen bij jou in de buurt