Vind Slotenmakers in Diepenheim

Op zoek naar Slotenmakers in Diepenheim? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Diepenheim

 • RST Bouwservice
  RST Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Slotenmaker in Diepenheim

  RST Bouwservice is een allround timmerbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een onderneming die graag met haar klanten meedenkt, zodat van iedere klus een succes gemaakt kan worden. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Kwaliteit, Loyaliteit, Klantvriendelijkheid is voor ons enorm belangrijk.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snel en vakkundig uitgevoerd. Een aanrader.
  Kom in contact
 • ML Sportservice
  ML Sportservice

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  -

  Kom in contact
 • Elvee Beveiliging
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Diepenheim

  Al ruim 2 jaar professioneel werkzaam als slotenmaker en daarin een eigen bedrijf gestart. Daarnaast ontzettend creatief en menig project al onder mijn vleugels genomen in de vorm van meubels op maat, epoxytafels, muurschilderingen en verfklussen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Reageerde erg snel en kwam snel langs om te kijken wat er aan de hand was.
  Kom in contact
 • Stukadoorsbedrijf Iwan

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Goor bij Stukadoorsbedrijf Iwan terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • H.A. Hartman

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  Ik ben een nauwkeurige werker met diverse vakgebieden en leer nog elke klus bij. Of u nu een carport wilt laten zetten, een uitbouw aan uw huis of een paar kozijnen geschilderd, geen klus is te klein. Ook specialistisch werk schuw ik niet en kom graag langs om het werk op te nemen.

  Kom in contact
 • Winnaar Bouw

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Goor, dan kan Winnaar Bouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Florian's Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  Florian's Dienstverlening is je ideale partner als je een Isolatiebedrijf, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Badkamer specialist nodig hebt in Markelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Isolatiebedrijf, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Klussen bedrijf grey
  Klussen bedrijf grey
  Beoordeling: 4.1 van 54.1510 reviews
  Slotenmaker in Diepenheim

  Welkom op het profiel van Klussen bedrijf Grey Ik ben Sytse 25 jaar ZZP'er en doe vooral keukens, badkamers en elektra.

  Laatste review:
  Meubels repareren-
  Niet komen opdagen
  Kom in contact
 • Schilderwerken E. Koning

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Diepenheim

  Hallo ik ben Eric en woon Neede. Sinds 1987 aan het werk en still going strong! Ik ben handig in montage klussen in en om het huis. Sinds jaar en dag werk ik als schilder zzp.

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Schutten v.o.f.
  Klussenbedrijf Schutten v.o.f.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Slotenmaker in Diepenheim

  Ik ben een allroundklusser. Mijn werk is: o.a.: maken van kozijnen / deuren / ramen Keuken plaatsen Laminaat vloeren leggen Schutting plaatsen Serres Aftimmeren Dakramen plaatsen Metselwerk Tegelwerk / sanitair Kleine electra werken Schilderen / glaszetten Bestrating Kleine laswerken (co²) Ik doe ook wanden en systeemplafonds. Dus ik doe bijna alle werkzaamheden. Ook in het weekend en door de weeks s'avonds

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Na afspraak kwam meneer Schutten kijken. Alles doorgesproken wat er gedaan moest worden. Schutten gaf aan dat opmaak offerte min 2 weken in beslag zou nemen en werkzaamheden niet eerder dan volgend jaar uitgevoerd konden worden. Ik gaf aan dat geen enkel probleem te vinden. Dit alles begin oktober. Nu begin december niks maar dan ook niks gehoord. Niet netjes en onproffessioneel.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Diepenheim, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Diepenheim

Andere vakmensen in Diepenheim

Vind vakmensen bij jou in de buurt