Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Wenum Wiesel

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Zonnescherm professioneel vervangen. Goed materiaal. Vriendelijke professionals.
 • R. Verwaaijen dienstverlening
  R. Verwaaijen dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Ben je opzoek naar een Dakdekker? dan kan ik R. Verwaaijen dienstverlening je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig. Stuur ons dan gerust een bericht, zodat we je verder kunnen helpen. en je van een offerte kunnen voorzien.👍🏻

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie, prettig contact en goede uitvoering van de opdracht. Top en voor herhaling vatbaar.
 • Verhaegh Dakwerk
  Verhaegh Dakwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Na een periode van werken in de zorg ben ik nu terug bij mijn eerste vak waarin in meerdere jaren ervaring heb: Sinds begin 2024 werk ik voor mezelf als dakdekker. U kunt bij mij terecht voor nieuwbouw, renovatie (nieuwe toplaag over bestaande dakbedekking) en oplossen van lekkage op bitumineuze platte daken. Daarnaast heb ik meerdere jaren ervaring met veelvoorkomend lood- en zinkwerk zoals dakgoten, dekkappen en loodaansluitingen. Ik werk in Apeldoorn en omgeving. Vakmanschap en klanttevredenheid staan bij mij voorop, en ik vind het leuk om samen met u de passende oplossing te vinden voor uw probleem of wens. Neem gerust contact op om vrijblijvend te overleggen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Wij zijn zeer tevreden met het werk van Verhaegh Dakwerk. Niels Verhaegh heeft onze twee daken met veel kennis en kunde van nieuwe dakbedekking en hwa's voorzien. Wij hebben heel prettig met Niels samengewerkt. Hij is flexibel, denkt mee en geeft goed advies. Niels houdt zich aan de afspraken en communiceert duidelijk. Wij kunnen Verhaegh Dakwerk zeker aanbevelen!
 • Media dak
  Media dak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Media dak kan je helpen met je Kozijnspecialist, Dakspecialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Openhaard plaatsen of renoveren, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen, Rookkanaal installeren of vervangen, Zonneboiler installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Media dak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reacties, vlot afspraken kunnen maken, binnen een week de klus geklaard, tevreden over de uitvoering.
 • Damadi B.v.
  Damadi B.v.
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Damadi B.v is een jong en dynamisch klusbedrijf en is gespecialiseerd in allround timmerwerkzaamheden,zinkwerk,dakbedekking,vloerspecialist,kozijnspecialist en schilderwerk. Voor ons staat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en we zijn pas klaar als u tevreden bent.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mannen hebben fantastisch werk gedaan! We zijn er erg blij mee en genieten nog iedere dag van een prachtig dak wanneer we thuiskomen.
 • mc isolatie
  mc isolatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  MC Isolatie&gevel & Mc bouwen&klussen is een specialist in het klussen en verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al jaren een begrip als het om het isoleren van uw woning gaat. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team is uiterst gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen verschillende soorten klussen en isolatie MC Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten . Wij geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over het juiste materiaal bij uw woning.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Vakwerk afgeleverd en net werk. Klus zoals afgesproken uitgevoerd en zelfs extra werkzaamheden in de badkamer. Zeker het overwegen waard om MC isolatie in te huren.👍🏻
 • SG ISOLATIE
  SG ISOLATIE
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Uw woning laten isoleren en besparen op uw energiekosten? ✅ Isolatie vermindert energieverlies, wat resulteert in lagere energierekeningen. ✅ Het houdt de temperatuur in huis stabiel en vermindert tocht, waardoor het comfortabeler wordt. ✅ Isolatie helpt geluidsoverlast van buitenaf en tussen kamers te verminderen, wat de levenskwaliteit verbetert. ✅ Goede isolatie kan de waarde van een huis verhogen en maakt het aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders. ✅Natuurvriendelijk isoleren! 🌳🐦 Op deze manier bieden wij dieren als huismussen, zwaluwen en vleermuizen een kans Wij kunnen u helpen met alle isolatie werkzaamheden aan uw woning!

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima communicatie. Nu de winter afwachten 😁
 • Gerrits Daktechniek
  Gerrits Daktechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Gerrits daktechniek voor al uw, Lood-zink werk. Platte daken. Pannen daken. Pannen daken reinigen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Aardige mensen. Reageren snel en punctueel. Het werk was best netjes gedaan maar in de dagen dat ze hier er mee bezig waren werd de troep van het verwijderen van de oude dakgoten niet opgeruimd. op de laatste dag deed mijn vrouw sochtends de eerst stap naar buiten waar een stuk lood met een spijker erdoorheen recht voor de deur waar ze vol ging in staan. Vandaar 3 sterren. Ik vind dat dat tussenijds een beetje opruimen er echt wel bij hoort.
 • Johabouwbedrijf
  Johabouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  Geef uw klus uit handen en bel ons! Ik heb al 15 jaar ervaring als timmerman en heb de afgelopen 5 jaar gewerkt bij een gerenommeerd bouwbedrijf in Twello. Joha bouwbedrijf is een compleet en professioneel aannemersbedrijf uit twello. Wij zijn specialist in uitbouwen, verbouwen, dakkapellen, veranda's, timmerwerk en allerlei andere werkzaamheden. We maken alle kozijnen en deuren op maat en isoleren wanden en vloeren. Wij doen zowel kleine als grote klussen. Bassam Joha is een specialist in vele dingen, Als u een klus heeft, of een offerte wilt ontvangen bel, mail of whatsapp ons dan!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Joha reageerde direct op werkspot. Binnen 1 week is mijn dakraam al geplaatst. Vakkundig werk en netjes gewerkt. Vriendelijk.
 • PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  PROUWBOUW EN INSTALLATIE
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakdekker in Wenum Wiesel

  de firma PROUWBOUW & INSTALLATIE is gespecialiseerd op het gebied van zinkwerk,installatie klussen op gebied van water, gas, elektra en centrale verwarming. ook kunt u bij PROUWBOUW voor een complete wc of badkamer verbouwing renovatie aankloppen. tegelwerk een muurtje stucen of timmerwerkzaamheden worden ook allemaal uitgevoerd. Waarom kiest u voor PROUWBOUW & INSTALLATIE ??Omdat u kwaliteit krijgt en er wordt nagedacht over de beste en mooiste manier om de opdracht te realiseren. Voor de snelste en goedkoopste moet u niet bij PROUWBOUW & INSTALLATIE zijn, maar wel voor kwaliteit en goede service!!!

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  heeft de boiler netjes geplaatst. ik ben tevreden.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Wenum Wiesel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 528 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Wenum Wiesel

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wenum Wiesel

Vind vakmensen bij jou in de buurt