Vind Tuinarchitecten in Wenum Wiesel

Op zoek naar Tuinarchitecten in Wenum Wiesel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Wenum Wiesel

 • Henk Dijkstra Onderhoud
  Henk Dijkstra Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  IK werk voornamelijk in de boomverzorging voor bedrijven en particulieren van het compleet rooien tot vakkundig snoeien daarnaast doe ik sier/bestrating en tuin aanleg.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk geleverd, alles ook keurig afgevoerd
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
 • P. IJzerman Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Ijzerman dienstverlening is een bedrijf. Die beschikt over diverse machines voor het: Grond, Straat, Hoveniers werk.

 • Stylish home
  Stylish home
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Wij doen alle klussen bij u thuis of kantoor. meer dan 13 jaar ervaring

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aardige mensen maar het patroon in het behang is niet goed begrepen, waardoor het helemaal scheef zit helaas.
 • Klusbedrijf Stuifzand
  Klusbedrijf Stuifzand
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Welkom bij Klusbedrijf Stuifzand! Klusbedrijf Stuifzand is hét bedrijf waar u tegen een goede en scherpe prijs voor al uw beschoeiingen en bestratingen terecht kunt! Bij ons staat de wens van de klant voorop! Wanneer alles naar tevredenheid is besproken en doorgenomen gaan wij de klus aan. Wij houden graag rekening met uw wensen en gaan voor kwaliteit! Alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk. hier onder staat wat we ik allemaal doe beschoeiing zetten-schuttingen plaatsen-bestrating leggen -vlonders plaatsen-grond werk met kraan-blokhut plaatsen-onkruid tussen de tegels weg halen met een speciale machine-blad ruimen -maar ook gehele tuin aanleggen ,klein of groot . Natuurlijk doen wij grote en kleine opdrachten. Professioneel, snel en goedkoop. Ook voor de kleine beurs. Zoals het hoort. Klusbedrijf Stuifzand. Het juiste adres!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Er staat nu een prachtige schutting geheel geplaatst zoals afgesproken. Ik beveel klusbedrijf Stuifzand aan.
 • W.K.diensten
  W.K.diensten

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Wij verzorgen uw Tuin en Sloopklussen. Wij doen met name: tuinen leeghalen verwijderen struiken/coniferen/onkruid/mos/gras snoeien van hagen/beplantingen/bomen verwijderen bestrating/grind oprit/tuin/parkeerplaats bladvrij maken afgraven van grond hekwerk plaatsen grasmaaien verticuteren gazon kruien van grind/zand/(kachel)hout borders maken Ook kunnen wij vaste afspraken maken voor tuinonderhoud. Daarnaast slopen wij: vloeren, muren, plafonds, keukens, badkamers, serres, veranda's, schuren/garages, tuinhuisjes, schuttingen, zwembaden, volières, vijvers, tuinkassen, caravans, boten Overige: leeghalen woning/winkel, verwijderen vloerbedekking/behang/regelwerk W.K.DIENSTEN

 • Schep & Schroef
  Schep & Schroef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Mijn naam is Henk Dooijeweerd , Ik heb mijn bedrijf Schep & Schroef in 2015 opgericht. Ik heb meerdere vakopleidingen gevolgd en afgerond in de techniek. Sinds 7 jaar heb ik dus mijn eigen bedrijf wat ik met plezier uitvoer. Mijn specialiteiten zijn, - bouwen van overkappingen en maatwerk. - Verbouwingen. - Aanleg complete tuinen. Wij gaan altijd secuur en logisch te werk en u heeft bij mij garantie. Ik kom graag bij u aan het werk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Netjes te werk gegaan, komt afspraken na en doet wat afgesproken.
 • M.J. van Leersum Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Buytenvreugde hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Vaassen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Buytenvreugde om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Bestrating, beplanting en grind verwijderd. Opnieuw bestraat en planten geplaatst. Een uitstekende hardwerkende en kundige hovenier. Denkt goed mee. We waren snel geholpen en alles ziet er prachtig uit. Een aanrader
 • Keizerlijk Buitenleven
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Een hoveniersbedrijf dat zich richt op de aanleg en onderhoud van tuinen. Het werkgebied ligt op en rond de Veluwe. Met meerdere jaren werkervaring in het vak, kunnen wij u volledige tuin verzorgen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Blindelings een aanrader komt zijn afspraken netjes na en levert het goed op
 • Dos Manos

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Wenum Wiesel

  Dos Manos is een bedrijf in facilitaire dienstverlening en werkzaam in de regio Apeldoorn en omstreken. Sinds 1996 verricht Dos Manos werkzaamheden voor diverse woningbouwverenigingen en grotere bouwondernemingen in Apeldoorn. Werkzaamheden die wij verrichten zijn ondermeer het slopen van badkamers keukens en toilet dit met gebruikmaking van stofafzuiging op de machines en externe stofafzuiging. Ook opschonen van tuinen en het rooien van bomen is een regelmatig terugkerende opdracht. Dos Manos doet verder hogedrukreiniging, ontruimingen, kleinschalig straatwerk , glasbewassing en opleveren van woningen en gebouwen. Dos Manos is in bezit van eigen machines voor de diverse disciplines.

3

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Wenum Wiesel, hebben een gemiddelde reviewscore van 3 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Wenum Wiesel

Andere vakmensen in Wenum Wiesel

Vind vakmensen bij jou in de buurt