Vind Gevelreinigers in Wenum Wiesel

Op zoek naar Gevelreinigers in Wenum Wiesel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Wenum Wiesel

 • Compleet reiniging
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Met onze revolutionaire softwash methode verwijderen wij vuil op alle objecten in de buitenlucht en is 100% biologisch afbreekbaar, wij reinigen daken, gevels, en bestratingen, maar verzorgen ook de nabehandeling zoals het impregneren van gevels of het impregneren / coaten van beton en natuursteen terrastegels. Wij verwijderen algen, mos, meeldauw, korstmos, schimmels, onkruid, stofaanslag, webben, insecten & -uitwerpselen en zelfs bacteriën, reinigen is dus schoonmaken, desinfecteren, ontvetten en ontsmetten. Dit geheel zonder gebruik van destructieve hogedruk middelen die normaliter het materiaal aantasten. Onze methode is geschikt op alle soorten ondergronden!

  Kom in contact
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
  Kom in contact
 • The Softwash Company

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  The Softwash Company is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Apeldoorn en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Muren of gevels reinigen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • allround klusbedrijf zwarts
  allround klusbedrijf zwarts
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Ben je op zoek naar een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf? Dan kun je in Vaassen bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Wand- of vloertegels zetten, Behangen kamer... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Damadi B.v.
  Damadi B.v.
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Damadi B.v is een jong en dynamisch klusbedrijf en is gespecialiseerd in allround timmerwerkzaamheden,zinkwerk,dakbedekking,vloerspecialist,kozijnspecialist en schilderwerk. Voor ons staat kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en we zijn pas klaar als u tevreden bent.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mannen hebben fantastisch werk gedaan! We zijn er erg blij mee en genieten nog iedere dag van een prachtig dak wanneer we thuiskomen.
  Kom in contact
 • Straal en afwerkings bedrijf Siebum
  Straal en afwerkings bedrijf Siebum
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Welkom op de side, Wij zijn een straal en afwerkingsbedrijf voor particulieren en bedrijven. Gespecialiseerd in het stralen en afwerken van HOUT, STEEN EN STAAL. Tevens kunnen wij bij u op locatie verf en latex spuiten !! HOUT Hout wordt verwerkt in allerlei producten. Denk hierbij aan (tuin)meubelen, trappen, keukens, vensterluiken, ect. Hoewel het hout duurzaam is, bent u misschien uitgekeken op de kleur of afwerking. Misschien is de afwerking ernstig versleten door gebruikerssporen of kringen van bijvoorbeeld een heet kopje thee. Ons bedrijf heeft altijd een passende oplossing ! Of het nu gaat om het kastje van oma of 100 restaurantstoelen. STEEN Is uw gevel vervuild ? Heeft u last van graffiti ? of wilt u een verflaag verwijderen ? Wij hebben de oplossing voor u ! Wij stralen uw gevel schoon en kunnen in overleg de gevel voorzien van een coating of een nieuwe verflaag. STAAL Ons bedrijf straalt hekwerken voor particulieren en bedrijven. En kan uiteraard zorgen voor een perfecte afwerking. Maar dat niet alleen..... ook de grotere projecten zoals damwanden in parkeergarages, gevelbeplating of balkonhekwerken van een flat zijn bij ons in goede handen. Indien gewenst verzorgen wij alles in één totaalpakket: *Demontage *Transport *Afwerking *Montage VERF SPUITEN met onze airless verfspuiten kunnen wij bij u op locatie spuitwerk verrichten. denk hierbij aan het spuiten van LATEX, coating en verf !

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Ewald heeft samen met zijn mannen goed werk geleverd! Na de aanvraag kregen we snel een voorstel waarna ze een week later al de panelen konden demonteren voor de spuiterij. De keuken zit mooi in de verf, de apparatuur die we zelf hadden besteld hebben zij vervangen, kastjes keurig aangepast en een paar maanden later is de tegelzetter geweest om de puntjes op de i te zetten. De iepen barplank is door Houthus Ugchelen op maat gemaakt en mooi afgewerkt
  Kom in contact
 • Hezeman cleaning service
  Hezeman cleaning service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Een bedrijf met veel ervaring en verschillende diensten waaronder: • Glasbewassing • Reiniging van daken d.m.v Softwash • Zonnepanelen reiniging • Dakgoot reiniging • Houtwerk reiniging • Hoge druk reiniging • Gevel reiniging • Schoonmaak werkzaamheden binnen en buiten. • Woning oplevering Apeldoorn en omstreken

  Kom in contact
 • Denmik Dienstverlening
  Denmik Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf, Sloopbedrijf klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • BNP Renovatie
  BNP Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Behanger, Sloopbedrijf in Doornspijk, dan kan BNP Renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Gevelrenovatie, Vloer verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Perfect stuck
  Kom in contact
 • Stylish home
  Stylish home
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Gevelreiniger in Wenum Wiesel

  Wij doen alle klussen bij u thuis of kantoor. meer dan 13 jaar ervaring

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Aardige mensen maar het patroon in het behang is niet goed begrepen, waardoor het helemaal scheef zit helaas.
  Kom in contact

4.4

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Wenum Wiesel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Wenum Wiesel

Andere vakmensen in Wenum Wiesel

Vind vakmensen bij jou in de buurt