Vind Meubelmakers in Wenum Wiesel

Op zoek naar Meubelmakers in Wenum Wiesel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Wenum Wiesel

 • Nieuw Gemaakt
  Nieuw Gemaakt
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Jouw maatwerk interieur met hernieuwd hout! Dat is waar ik, Menno Griffioen, voor sta. Graag kom ik met u in contact om middels heldere afspraken en een zorgvuldige aanpak tot het gewenste resultaat te komen. In mijn portfolio ziet u foto's van verschillende inbouwkasten, maar ook een badkamermeubel, een heus 'jungle-bed' met bijpassende schoorsteenombouw, een fraai wandkastje voor het wegwerken van een beamer, handgemaakte buitenverlichting en een eikenhouten schouw voor een afzuigkap. Al het massieve hout op de foto’s is hernieuwd en afkomstig van oude meubelen of andere bron. Na bewerking is dat prachtig hout met ervaring en eigenlijk beter dan nieuw. Ik werk netjes, schoon en zorgvuldig en ben altijd bereid om verdere mogelijkheden te bespreken. Noot: Werkspot suggereert dat je via dit platform direct contact kan leggen met mij. Dit is helaas niet het geval. Wanneer je dit wel wil kun je mij het best vinden via zoekmachine of social media. Met vriendelijke groet, Menno Griffioen Nieuw Gemaakt

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Menno heeft prachtige bijpassende deuren voor onze al bestaande kast gemaakt. Ziet er keurig uit!!
 • Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Theunisse meubel- en interieurbouw is een jong bedrijf die zich richt op het maken van meubels en het interieur. Denk hierbij aan keukens, kastenwanden, badkamer meubels, tafels, en de rest van de meubels die u tegen komt in uw woning of kantoorruimte. Ik heb de opleiding van meubelmaker gevolgd op het deltion college in Zwolle, nadat ik mijn diploma daar heb gehaald heb ik een aantal jaar in de jachtbouw gelopen in Elburg en in Januari 2023 de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De op maat gemaakte vakkenkast met deurtjes en ruimte voor een TV heeft Anco perfect gemaakt. Hij werkt netjes en secuur en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk en eindresultaat.
 • HerkuWorks B.V.

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Wij zijn gespecialiseerd in timmer-, schilder- en bouwwerkzaamheden van woningen, schuren en andere bijgebouwen. Wij installeren elektrische vloerverwarming en en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen.

 • Sam timmerwerken
  Sam timmerwerken

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Ik ben timmerman sinds 12 jaar en ik heb eigen bus en ik heb eigen gereedschap. Ik werk in de bouw 12 jaar. Ik kan hele huis bouwen verbouwen tegelwerk Mij bedrijf heet Sam timmerwerken. Mijn bedrijf starten sinds 2 jaar. Ik wil graag genoeg werk hebben. M.v.g Sam

 • Schmaltz Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Schmaltz Klussenbedrijf & Klusbedrijf Risakotta werken samen onder de naam D&B onderhoud en kleinbouw. Wij zijn landelijk inzetbaar en komen vanuit de regio Gelderland. Wij zijn nu bijna een jaar voor ons zelf! Maar al 10 jaar ervaring in onderhoud en kleinbouw. Wij zijn veel al werkzaam met jare 30 woningen die wij opknappen in originele staat. Ambachtelijk schilderwerk leveren wij af. Natuurlijk zijn wij ook werkzaam in de nieuwbouw en binnen werk. Naast onze schilderwerkzaamheden leveren wij ook klein onderhoud af. Profecioneel en netjes afgewerkt leveren wij ons werk af. Daniel&Boy

 • Pim's Perspectief

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Als je op zoek bent naar een Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Badkamer specialist in Apeldoorn, dan kan Pim's Perspectief je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Firma West
  Firma West

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Actief in het na-isoleren en aftimmeren.

 • CO2wall
  CO2wall

  Nieuw op Werkspot

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Wij zijn een allround bouwbedrijf de op veel vakgebieden actief is van nieuwbouw tot renovatie en afbouw tot interieur bouw We beschikken naast timmerlieden ook over Stukadoors Elektriciens Dakdekkers Hoveniers

 • Vdwconstructions

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  Goedkope klusser €22,50 per uur, muv materiaal/gebruik machines/ evt reiskosten. Laminaat leggen €8 per m²

 • DNB Bouwservice

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Wenum Wiesel

  DNB Bouwservice beschikt over een team medewerkers die gezamenlijk hun expertise inbrengen binnen het bedrijf. Daardoor is DNB bouwservice in staat kwalitatieve en hoogstaande werkzaamheden uit te voeren zoals; bouw, afbouw, renovatie, timmer, loodgieters en tegelwerkzaamheden. Wij streven naar een hoge mate van tevredenheid van onze klanten, en vinden daarom dat onze werkzaamheden bij klanten moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Graag gaan wij met de klant om tafel om de uit te voeren werkzaamheden te bespreken, en daarbij staan de wensen en voorkeuren van klant centraal. Ons doel is om in overleg met klant het hoogste doel te bereiken. Tevens vinden wij het belangrijk dat onze klanten met ons kunnen communiceren via directe lijnen. Een goede bereikbaarheid vinden wij essentieel.

4.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Wenum Wiesel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Wenum Wiesel

Andere vakmensen in Wenum Wiesel

Vind vakmensen bij jou in de buurt