Timmermannen in Wenum Wiesel

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Wenum Wiesel. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Wenum Wiesel

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Wenum Wiesel

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie. Zonnescherm professioneel vervangen. Goed materiaal. Vriendelijke professionals.
 • huiskamp montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Apeldoorn, dan kan huiskamp montage je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Plafond plaatsen of verlagen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Enthousiaste timmerman met verstand van zaken. Stemt goed af.
 • Bouw-select
  Bouw-select
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Hallo ik ben akar en heb jaren lange werkervaring in de bouw opgedaan. Sinds enige tijd ben ik eigenaar van Bouw-select Apeldoorn B.V. Dit is een klus en montagebedrijf voor allround klussen. Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Aanrader!
 • Glamonta
  Glamonta
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Glamonta is vooral sterk in het leveren en monteren van HR++ glas, tripple glas en hardglas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glamonta pakt de koe bij de horens, mailen of er gebeld kan worden en fysiek langs komen om te kijken wat er moet gebeuren. Gelijk een offerte op tafel waar wij tevreden mee waren en 4 weken later zitten de ruiten er ook al in. Top geregeld en service een aanrader!
 • ce-veranda's
  ce-veranda's
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Ce-veranda's is een bouwer en leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van aluminium veranda's, overkappingen, glazen schuifwanden, zonwering en terrasbestrating. Deze producten zijn ideaal voor het creëren van een comfortabele buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. - Aluminium veranda's en overkappingen bieden beschutting tegen zon, regen en wind, waardoor je langer buiten kunt zitten en optimaal van je tuin kunt genieten. - Glazen schuifwanden zorgen voor een afgesloten en beschutte ruimte, terwijl je toch kunt genieten van het uitzicht op je tuin. - Zonwering biedt bescherming tegen de zon en hitte, waardoor je ook op warme dagen comfortabel buiten kunt zitten. - Terrasbestrating zorgt voor een mooie en functionele ondergrond voor je terras en tuinmeubilair. Ce-veranda's biedt hoogwaardige producten en maatwerkoplossingen om jouw buitenruimte te transformeren tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten. Neem contact op met Ce-veranda's voor meer informatie en laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw tuin of terras.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Het contact met Christiaan verliep soepel. Er kon op heel korte termijn een afspraak voor plaatsing van onze veranda gemaakt worden. De klus is netjes gedaan, de mannen hebben onze veranda goed geplaatst. Ik kan Christiaan en zijn collega aanraden!
 • HoutVanWaarde montage
  HoutVanWaarde montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  HoutvanWaarde richt zich op het monteren en plaatsen van keukens. Uw keuken wordt kookklaar opgeleverd zodat u snel van uw keuken kunt genieten. Aftimmeren van een afvoerbuis van de afzuiging behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief plaatsen en aansluiten van lichtspots om de juiste sfeer in uw keuken te realiseren. HoutvanWaarde hangt ook binnendeuren af. Met moderne apparatuur kunnen we uw deuren nauwkeurig plaatsen. HoutvanWaarde werkt netjes en schoon, is verzekerd en we geven uiteraard garantie op ons werk. Meer informatie over HoutvanWaarde kunt u ook vinden via het internet. Let wel: Ikea keukens plaatsen we niet. Eric Jansen HoutvanWaarde Emst

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Wij hebben Eric ervaren als een hele goede vakman die een uitstekend (en zeer nauwkeurig) resultaat heeft neergezet voor een eerlijke prijs. Verder is Eric prettig in de omgang en heeft hij pro-actief meegedacht tav de aanpak. We raden Eric zeker aan en doen zelf graag weer een beroep op hem bij een klus die binnen zijn expertise ligt.
 • Wouter's Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Ik ben een klusser voor al je kleinere en grotere klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Hele vriendelijke man. Kun je heel makkelijk afspraken mee te maken zeker een aanrader niet duur. Voor elke klus kunt u terecht bij deze man😀😀
 • S. Boeder
  S. Boeder
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Boeder bouw is een jong en flexibel bedrijfje die op een professionele wijze montage en bouw klussen onder handen neemt. Ben heel breed inzetbaar, werk heel veel samen met een andere vaste zzp’er waar we op een professionele wijze uw wensen in vervulling willen laten gaan. We kunnen ook garantie geven, dit alleen wel onder voorwaarden zoals wat, hoe en hoelang en dan zwart op wit iom klant. Wilt u alles uit handen geven, dat kan! S. Boeder vervult alles als u het wil van A t/m Z. Kijk ook gerust op mijn website van boeder-bouw In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groeten Sander Boeder van Boeder bouw

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Sander is een topper die hard doorwerkt en zijn afspraken nakomt. Na een kort overleg bij mij thuis en afstemming van de opdracht, maakte hij een heldere offerte met de werkzaamheden. Op de dag zelf ging hij hard aan de slag en voltooide hij de opdracht binnen twee dagen. Naast zijn harde werken is hij ook een kenner met verstand van zaken en goede ideeën over hoe je snel iets netter kunt maken. Ik zou hem aanbevelen voor zowel grote als kleine klussen.
 • Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Theunisse meubel- en interieurbouw is een jong bedrijf die zich richt op het maken van meubels en het interieur. Denk hierbij aan keukens, kastenwanden, badkamer meubels, tafels, en de rest van de meubels die u tegen komt in uw woning of kantoorruimte. Ik heb de opleiding van meubelmaker gevolgd op het deltion college in Zwolle, nadat ik mijn diploma daar heb gehaald heb ik een aantal jaar in de jachtbouw gelopen in Elburg en in Januari 2023 de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De op maat gemaakte vakkenkast met deurtjes en ruimte voor een TV heeft Anco perfect gemaakt. Hij werkt netjes en secuur en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk en eindresultaat.
 • Bo - Trans
  Bo - Trans
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Wenum Wiesel

  Heb je een Kozijnspecialist, Timmerman, Glaszetter nodig in Teuge of omgeving? S.B. Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Timmerman, Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnendeur plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Dakramen vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Super tevreden! Reageert snel op berichten, komt afspraken na, is vriendelijk en levert keurig werk af. Aanrader!!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Wenum Wiesel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 767 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Wenum Wiesel

Welke diensten bieden lokale timmermannen aan in Wenum Wiesel?

Van de ontbijthoek van je dromen tot het eenvoudig vervangen van plinten: met hun kennis en vaardigheden kunnen professionele timmermannen en meubelmakers je droom tot werkelijkheid maken. Timmermannen in Wenum Wiesel kunnen helpen met uiteenlopende projecten, waaronder:

 • Muurplanken
 • Scheidingswanden
 • Keukenkastjes en werkbladen
 • Houten vloeren installeren en repareren
 • Plinten monteren en repareren
 • Meubels op maat maken

Als je een plan in gedachten hebt maar twijfelt hoe je een timmerman met de juiste vaardigheden vindt, begin je zoektocht dan op Werkspot. Plaats je klus en wij versturen die naar talloze vakmensen in Wenum Wiesel, zodat ervaren timmermannen met de juiste vaardigheden hun interesse kunnen registreren om met je te werken.

Uurtarieven van timmermannen in Wenum Wiesel

Het is belangrijk dat je de kosten van timmerwerkzaamheden onderzoekt en het juiste budget bepaalt voor de diensten van een timmerman. Dat voorkomt onnodige uitgaven en geldproblemen halverwege een project. Timmermannen in Wenum Wiesel rekenen gemiddeld tussen de € 15,- en € 40,- per uur. Het is daarom zaak om meerdere gedetailleerde offertes van geïnteresseerde timmerbedrijven te vergelijken voor de beste deal. Het is ook belangrijk dat je de eigenschappen van de materialen overweegt; hoge kwaliteit massief hout kan bijvoorbeeld de projectkosten snel omhoog drijven.

Zoek een ervaren timmerman in Wenum Wiesel

Bij Werkspot streven we ernaar om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken om een timmerman te vinden. Niet zomaar een timmerman, maar een ervaren en betrouwbare professional in de buurt van [locatie]. Je hoeft hiervoor alleen maar het volgende te doen:

 1. Doe globaal onderzoek om een idee te krijgen van wat er allemaal bij je geplande project komt kijken
 2. Plaats de details van je project helemaal gratis op Werkspot
 3. Wacht tot timmermannen in de buurt van Wenum Wiesel hun interesse tonen voor je geplaatste klus
 4. Neem rechtstreeks contact op met geïnteresseerde timmermannen met de juiste ervaring (bijvoorbeeld op basis van hun profiel op Werkspot en eerdere reviews) om dieper in te gaan op je project

Andere vakmensen in Wenum Wiesel

Vind vakmensen bij jou in de buurt