Vind timmermannen in Vaassen

Op zoek naar timmermannen in Vaassen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Vaassen

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  1 grote pax kast + 2 kleinere pax kasten + 2 kinderbedden met lades. 2 man alles op 1 dag! Ziet er keurig netjes uit. De heren werken netjes en zijn beleefd..
 • Renovil
  Beoordeling: 4.4 van 54.4556 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Actie, reactie. Zo als wij het graag zien. Topper is dit💪
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45403 reviews
  Timmerman in Vaassen

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Marcel en zijn compagnon hebben netjes en snel het dakraam geleverd en geplaatst.
 • Johabouwbedrijf
  Johabouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Geef uw klus uit handen en bel ons! Ik heb al 15 jaar ervaring als timmerman en heb de afgelopen 5 jaar gewerkt bij een gerenommeerd bouwbedrijf in Twello. Joha bouwbedrijf is een compleet en professioneel aannemersbedrijf uit twello. Wij zijn specialist in uitbouwen, verbouwen, dakkapellen, veranda's, timmerwerk en allerlei andere werkzaamheden. We maken alle kozijnen en deuren op maat en isoleren wanden en vloeren. Wij doen zowel kleine als grote klussen. Bassam Joha is een specialist in vele dingen, Als u een klus heeft, of een offerte wilt ontvangen bel, mail of whatsapp ons dan!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Joha reageerde direct op werkspot. Binnen 1 week is mijn dakraam al geplaatst. Vakkundig werk en netjes gewerkt. Vriendelijk.
 • MAAL B.V.
  MAAL B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Maalklusdiensten is uw klusbedrijf voor alle klussen in en rond uw woning verbouw, aanbouw, renovatie. Van idee tot realisatie, maak mij uw wens kenbaar zodat wij samen een passende oplossing kunnen creeeren.

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  Afgelopen zomer door Maal B.V. mijn carport laten plaatsen. Helemaal tevreden. Harde werker, werkt bijzonder netjes en denkt mee in mogelijkheden en in besparing van de kosten. Prima ervaring. Zeer veel dank Maal B.V. 5 sterren!
 • HoutVanWaarde montage
  HoutVanWaarde montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Timmerman in Vaassen

  HoutvanWaarde richt zich op het monteren en plaatsen van keukens. De keukens worden kookklaar opgeleverd zodat u zo snel mogelijk van uw keuken kunt genieten. Aftimmeren van de afvoerbuis van de afzuiging behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief plaatsen en aansluiten van lichtspots om de juiste sfeer in uw keuken te realiseren. HoutvanWaarde hangt ook binnendeuren af. Met moderne apparatuur Kunnen we deuren inmeten en nauwkeurig plaatsen. Dit gebeurt met moderne stofarme machines. HoutvanWaarde werkt netjes en schoon, is verzekerd en geven uiteraard garantie op het werk. Meer informatie over HoutvanWaarde kunt u ook vinden via het internet. Eric Jansen HoutvanWaarde Emst

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  HoutVanWaarde is echt een topper. Werkt netjes, communiceert duidelijk en staat open voor alles. Hele fijne samenwerking mee gehad.
 • Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Theunisse Meubel- en Interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Vaassen

  Theunisse meubel- en interieurbouw is een jong bedrijf die zich richt op het maken van meubels en het interieur. Denk hierbij aan keukens, kastenwanden, badkamer meubels, tafels, en de rest van de meubels die u tegen komt in uw woning of kantoorruimte. Ik heb de opleiding van meubelmaker gevolgd op het deltion college in Zwolle, nadat ik mijn diploma daar heb gehaald heb ik een aantal jaar in de jachtbouw gelopen in Elburg en in Januari 2023 de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  De op maat gemaakte vakkenkast met deurtjes en ruimte voor een TV heeft Anco perfect gemaakt. Hij werkt netjes en secuur en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden over zijn werk en eindresultaat.
 • Arie de Bie
  Arie de Bie
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Ik ben een zelfstandig werkend vakman sinds begin 2019 en vanaf 06-2019 officieel ingeschreven bij de kvk. Daarvoor heb ik een half jaar in dienst bij een professioneel interieurbouwbedrijf gewerk. Daar had ik het niet naar mijn zin dus ben ik voor mijzelf begonnen. Ik heb een opleiding tot meubelmaker / interieurbouwer nv.2 en nv.3. Tijdens deze opleiding heb ik de kans gekregen om mij te kwalificeren voor het Nederlands kampioenschap meubels maken waar ik een 5e plek heb behaald. Ik kan zowel grove houtconstructies bouwen als de fijnste meubels maken. Ik heb ook de beschikking over een spuiterij waar ik alles in elke gewenste kleur kan (over)spuiten tot een superstrak eindresultaat.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Heel blij met Arie! Canexel moest vervangen worden door Keralit aan zijgevel op 1e en 2e etage, wat boven glazen serredak is. En boven voordeur. Nette offerte. Denkt met je mee en is heel vriendelijk. Arie levert keurig werk en werkt snel en constructief. Echt een vakman. Het was lastig project, maar Arie heeft t goed en vlot volbracht! Hart.groet Marlies
 • RMD gevelproducten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Timmerman in Vaassen

  RMD gevelproducten kan je helpen met je Aannemer klus in Emmeloord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Gevelrenovatie, Garage (ver)bouwen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met RMD gevelproducten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Klus duurde wat langer dan verwacht om dat een raam verkeerd was opgemeten en deze daarom niet paste. Uiteindelijk zijn 3 ramen vervangen en is dit netjes gedaan.
 • ce-veranda's
  ce-veranda's
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Timmerman in Vaassen

  Ce-veranda’s is een bouwer en leverancier van Gumax aluminium veranda’s, glazen schuifwanden, en zonwering. Wij kunnen alle producten leveren tegen scherpe prijzen. Bij alle aangekochte veranda’s, glazen schuifwanden, en zonwering bij Ce-veranda’s, kunnen we u een montage korting geven. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor enkel de montage door zelf aangekochte veranda’s.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Het contact met Christiaan verliep soepel. Er kon op heel korte termijn een afspraak voor plaatsing van onze veranda gemaakt worden. De klus is netjes gedaan, de mannen hebben onze veranda goed geplaatst. Ik kan Christiaan en zijn collega aanraden!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Vaassen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 434 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Vaassen

Andere vakmensen in Vaassen

Vind vakmensen bij jou in de buurt