Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Vierlingsbeek

 • De Dakvensterspecialist
  De Dakvensterspecialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Mijn naam is Derkjan Eefting. Oprichter van de Dakvensterspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. Na een x aantal jaren ervaring te hebben opgebouwd en trainingen gevolgd te hebben is nu het moment aangebroken om voor mijzelf te beginnen. Wij zijn gemotiveerd en gedreven om het doel voor de klant te behalen in welke vorm dan ook. Tevens zijn wij gemotiveerd en gedreven om vakmanschap hoog in te zetten en in het vaandel te houden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Ontzettend blij dat wij een nieuw dakraam hebben laten plaatsen via de Dakvensterspecialist. Fijne en heldere communicatie gedurende het traject en ontzettend vriendelijk. Het was niet de makkelijkste klus omdat het op 3/4 meter hoogte moest gebeuren, maar dat maakte voor de heren niks uit. Dakraam mooi in een ochtendje geplaatst! Wij kunnen na onze ervaring niks anders dan de heren van Dakvensterspecialist zeer aanbevelen voor het plaatsen van een dakraam! Bedankt toppers!
 • Duran Dak renovatie & onderhoud
  Duran Dak renovatie & onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Dakdekker

 • JT Dak
  JT Dak
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Ervaren dakdekker werkzaam in heel Nederland. Jong ondernemerschap met meer dan 10 jaar ervaring heeft in het dak-vakgebied. Onze werkzaamheden: Hellende daken Platte daken Nieuwbouw Renovatie Dakvensters Zink-maatwerk

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  We hebben een goede ervaring met JT dak. De communicatie verliep heel vlot via whatsapp en de offertes kregen we via de mail. Hij is erg behulpzaam en duidelijk. Hij heeft voor ons een VELUX dakraam besteld en bij ons laten bezorgen. Vervolgens hadden we een datum afgesproken voor de plaatsing van het dakraam op onze zolder. De dag vóór en op de dag zelf was er code geel voorspelt en waaide het dus ook enorm hard. Waarop wij er vanuit gingen dat het dakraam niet geplaatst kon worden. Toch kwam hij langs en heeft hij ongeveer 5 min naar de zolder gekeken en een nieuwe dag ingepland omdat het natuurlijk niet mogelijk was. Vervolgens ging hij door naar een andere klus. Een week later. Op de nieuwe geplande dag heeft hij het dakraam super snel en netjes geplaatst. Aangezien wij nog moeten isoleren plannen wij later een nieuwe afspraak in voor de aftimmering. We zullen JT dak dus opnieuw inhuren voor toekomstige klussen. Dankjewel! *De pur op de foto hebben we zelf gedaan.
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55599 reviews
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk verricht
 • G. Reijnders Tegelwerken
  G. Reijnders Tegelwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Goedendag, Mijn naam is Geert Reijnders. Ik ben al ruim 25 jaar bezig als tegelzetter. Daarvan ben ik nu al 17 jaar eigen baas heb in die 25 jaar eigenlijk alleen in de particuliere sector gezeten dus weet wel wat er speelt in deze sector. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, ik werk alles af volgens bouwafspraken en geef dus ook altijd garantie op het door mij geleverde werk. Om tot een gewenste resultaat te komen maken we eerst een afspraak op de plaats van de werkzaamheden. Hier geeft u aan wat uw wensen zijn en wordt alles bekeken en gemeten. Vervolgens zijn wij u dan graag van dienst met het geven van vakkundig advies. Ook bij keuze en aanschaf van tegels, sanitair en materialen staan wij u graag terzijde. Neem gerust contact met mij op via Werkspot voor een offerte. Mvg, G. Reijnders

 • Meulensteen Bouw
  Meulensteen Bouw

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Meulensteen Bouw Building & Renovation

 • Mister Energie
  Mister Energie

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Heb je een Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Timmerman, Dakdekker, nodig in Bergen, Limburg of omgeving? Mister Energie kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Timmerman, Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Flex Assist

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Bergen, Limburg bij Flex Assist terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Rookkanaal installeren of vervangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Maasduin Totaalonderhoud
  Maasduin Totaalonderhoud

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Maasduin Totaalonderhoud is een allround klusbedrijf uit Afferden, Noord-Limburg. Mijn passie voor het klussen en de door de jaren heen opgebouwde ervaring, is de basis van mijn onderneming. Zowel grote als kleine klussen neem ik met plezier aan, zoals dak werkzaamheden, timmerwerk, schilderwerk en nog veel meer. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden en de wensen die u heeft.

 • Ed van Rioolnet
  Ed van Rioolnet
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Vierlingsbeek

  Wij zijn gespecialiseerd in ongedierte. Dus waar het van komt. Wij kunnen camerawerk verichten van het riool. Leidingen detectie. Rook onderzoeken. Aanleg van riool. Graafmachine aanwezig. Straatwerk. Frezen van aanslag in riool. Op fb vele foto's Wij rijden door heel Nederland

  Laatste review:
  Ed bedankt! Je heb ons verlost van de stank. Alles keurig gedaan en snel ook netjes te werk gegaan. Nogmaals bedankt

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Vierlingsbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 980 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Vierlingsbeek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vierlingsbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt