Vind schilders in Vierlingsbeek

Op zoek naar schilders in Vierlingsbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Vierlingsbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 123 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Vierlingsbeek

 • Van de Vooren Schilderwerken
  Van de Vooren Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Van de Vooren Schilderwerken Voor al het binnen en buiten schilderwerk Ik werk netjes en met producten van goede kwaliteit. U kunt bij mij terecht voor : Sausen van plafonds en wanden Al het lakwerk voor binnen Al het lakwerk voor buiten Renovatie vliesbehang plakken Behangen

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Samantha en haar collega's hebben de klus prima uitgevoerd. Communicatie is uitstekend. Ze werken hard, zijn beleefd en komen afspraken na. Ook een klein puntje van nazorg is prima uitgevoerd.
 • MRS schildersbedrijf
  MRS schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  MRS Schilderbedrijf, Grondig en goed! Onze slogan is grondig en goed! Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Met vriendelijke groet en graag tot uw dienst! Mayhar Sohrabi, uw binnen-, buiten-, lente-, zomer-, herfst-, en winterschilder!

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Eerst buiten en daarna binnen de kozijnen geschilderd. Er wordt goed overlegd, ze zetten een stap extra bv. door even wat meubilair te verplaatsen. Ze hebben bij ons ook extra werkzaamheden uit kunnen voeren die in de loop van het proces naar voren kwamen. Hiervoor kregen we netjes een nieuwe offerte. Nette en beleefde medewerkers.
 • Habib Schildersbedrijf
  Habib Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Habib Schildersbedrijf kan je helpen met je Schilder klus in Opheusden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Habib Schildersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Een betrouwbaar adres. Wij zijn van groengrijs naar wit met anyraciet gegaan. Alles werd grondig geschuurd, houtwerk waar nodig gerepareerd, kitranden vervangen, 2x gronden, 1x lakken. Het schilderwerk ziet er keurig uit! Geen geknoei, alles wordt netjes opgeruimd. Habib houdt zich aan gemaakte afspraken. Hij spreekt zeer goed Duits, spreekt echter gebrekkig Nederlands. (Dit is hij aan het leren) De communicatie in het Nederlands verloopt liefst via WhatsApp of telefonisch in het Duits. Wij zijn zeer tevreden! Groeten uit Elst.
 • Mark's Schilderwerken
  Mark's Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Mark's Schilderwerken is een ondernemend bedrijf dat streeft naar kwaliteit, perfectie en service. Wij passen ons aan naar uw wensen, zo kunnen wij voor iedereen vrijblijvend het gewenste bieden voor een aantrekkelijke prijs. Wij verrichten diverse soorten binnen & buiten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven door het gehele land. Vanwege onze lange ervaring in het vak, Kan u uitstekend werk van ons verwachten. Wij werken uitsluitend met professioneel materiaal en maken onder andere gebruik van de topmerken Azet,Nelf,Wijzenol,Boonstoppel, enz. dankzij deze producten bent u altijd gegarandeerd van kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Nieuwbouw - Onderhoud - renovatie - Het herstellen van buiten en binnen schilderwerk - Het herstellen van houtrot - het afkitten van schilderwerk - Texwerken - Het adviseren van kleuren en materialen Onze werkwijze valt op door onze klantgerichte verzorging. Wij kunnen u persoonlijk benaderen om uw huis of pand samen te bekijken alles op te meten en uw wensen bespreken. Aanvullend kunnen wij u helpen door een persoonlijk kleuradvies te geven. Op basis van deze informatie sturen wij u vervolgens een offerte van de werkzaamheden. Als u voor ons kiest, dan plannen we samen met u in wanneer de klus uitgevoerd kan worden. Uiteraard wordt alles netjes afgedekt, afgeplakt en weer netjes opgeruimd en schoon opgeleverd. Als de klus klaar is lopen wij samen met u het werk na. Wanneer u helemaal tevreden bent is de klus klaar en kan het opgeleverd worden. Voor verdere informatie over Mark's Schilderwerken of voor het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Meerdere vlakken niet geschilderd en slordigheden in wat wel is gedaan. Wat mij betreft ondermaats. Na aanspraak hierop erkende hij niet zijn beste werk te hebben gedaan, maar hij zou het herstellen en de vergeten vlakken alsnog doen. Na betaling niks van vernomen.
 • EMO Schilderwerken
  EMO Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Welkom bij EMO schilderwerken! Mijn naam is Mourad, eigenaar van EMO schilderwerken. EMO schilderwerken ben ik sinds 2014 gestart daarvoor heb ik bij een professioneel schildersbedrijf gewerkt. In totaal heb ik ruim 26 jaar ervaring. U kunt bij mij terecht voor de volgende werkzaamheden: - Binnen + buiten schilderwerk en onderhoud O.a. reparatie, kitten, voorlak en aflakken - Behangen - Glaszetten - Glasvezelbehang schilderen - Vloercoating Ik lever schilderwerk van hoge kwaliteit en opdrachten krijg ik voornamelijk via mond op mond reclame binnen. Ik werk met professionele materialen (Sikkens/Sigma) en biedt een garantie van 6 jaar. Het nakomen en op tijd opleveren van een klus staan bij mij hoog in het vaandel. Kortom: een betrouwbare, hardwerkende vakman met veel ervaring! Met vriendelijke groet, Mourad

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer tevreden in alle opzichten. Heel mooi resultaat en alles netjes volgens afspraak en voor een nette prijs. Mourad is ook heel plezierig in de omgang en ik kan hem bij iedereen van harte aanbevelen.
 • Aannemingsbedrijf HiFive
  Aannemingsbedrijf HiFive
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Mijn naam is Daniël, eigenaar van Hi Five schildersbedrijf, ik heb ruim 14 jaar ervaring in het schilder werken en behangen en graag zou ik voor u huis schilderen . Een schildersbedrijf met passie! Visie: wij blijven trouw aan onze principes en hebben een duidelijke visie. Service, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel! Door acht te slaan op de wensen van de klanten en de kwaliteit van ons werk constant te bewaken, willen wij ons onderscheiden voor nu en in de toekomst. .los van de garantie op topkwaliteit geven wij ook nog eens 3 jaar garantie op buitenschilderwerk en 5 jaar garantie op binnen schilderwerk. Woningcorporaties, scholen, kantoren, particulieren en verenigingen van eigenaren (v.v.e) maakten al eerder gebruik van onze diensten. Geef uw huis ook weer nieuw leven met onze veelzijdigheid en goede kwaliteit. Hi five schildersbedrijf is gevestigd in Beek. Hi five schildersbedrijf is onder andere werkzaam in; Nijmegen, Arnhem, Berg en Dal, Apeldoorn, Ede, Wageningen, Harderwijk, Zutphen, Winterswijk, Hattem, Heerde, kampen,Meppel,Nijkerk, Groesbeek, Wijchen, Velp, laren, Zwolle, Wezep, Gorssel, Nijverdal, Utrecht en Amersfoort. Hi five schildersbedrijf brengt kleur in uw huis. Kleur in een ruimte is sfeerbepalend. Door het gebruik van juiste kleuren geeft u uw huis of kantoor. Van bouwbehang glasvezels en luxe behang. U vindt bij ons een breed assortiment behangsoorten. Veelzijdig schildersbedrijf: Buitenschilderwerken Binnen schilderwerken Vloerspecialist Decoratieve schilderwerk Behangwerken Glasvezel behangen Glas zetten Kleuradvies Timmerwerk Airless spuiten Renovatie Garantie: Bij topkwaliteit hoort natuurlijk garantie. Hi Five Schildersbedrijf is niets minder dan zeker. Ik verwacht de opdracht uit te kunnen voeren met verf ( Sikkens , Sigma) , 2 componenten Den Braven en...

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Daniël en zijn team zijn werkelijk fantastisch! Circa twee maanden voor de oplevering van ons huis had ik contact met Daniël over het schilderen van ons nieuwe (en eerste) koophuis. Toen het huis bij oplevering in een veel slechtere staat verkeerde en bleek dat het glasvezel behang eraf moest én de muren onbewerkt waren heeft Daniël meteen een geheel nieuwe (overzichtelijke) offerte opgesteld en hier duidelijk over gecommuniceerd. Vervolgens is zijn team meteen (op zaterdag notabene) aan het werk gegaan aangezien wij erg weinig tijd hadden om het huis op orde te krijgen en wij uit onze huurwoning moesten. Het team van HiFive heeft keihard gewerkt (zelfs op zaterdag en zondag) om ons uit de brand te helpen. De wanden zijn superstrak geplamuurd en geschuurd en het schilderwerk ziet er fantastisch uit! We bevelen HiFive dus van harte aan en zullen ze zelf zeker weer bellen voor een volgende klus! Heel erg bedank team van HiFive!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Van Hek
  Klus- en onderhoudsbedrijf Van Hek
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Ruime ervaring in allround klussen. * Spuitwerk latex/lak (middels professionele apparatuur) * Spoedopdrachten * Sloopwerkzaamheden * Schilderwerkzaamheden * Tuin onderhoud * Verhuizing/Ontruiming * Montage/demontage * hoge druk reiniging * Led-verlichting/reparatie * Schuttingen * Meubelmontage

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Komt keurig afspraken na en de comminucatie is uitstekend en laat alles zien wat slechter is en daarna hoe het is geworden zodat je het verschil ziet. Bij meer schilderwerken zal ik zeker terug komen.
 • LIES&RALPH VOF
  LIES&RALPH VOF
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Hallo, ik ben Ralph, ooit opgeleid tot timmerman, Heb jaren ervaring met vele klussen in, aan, op en om huis. Ik heb mij ook schilder, behang en tex-werk eigen gemaakt. Wanneer gewenst denk ik graag met je mee. Heb een open aanhanger (4x2meter) beschikbaar. Ik neem geen werk aan en maak geen prijs afspraken of offertes. Mijn tarief is €30,- /uur ex btw, en daarvoor mag je verwachten dat ik goed door werk en dat netjes en zorgvuldig zal doen. Ik kom eerst langs om de klus te bekijken en te overleggen. Beschouw dat als service. Ik zal dan ook n inschatting maken hoe lang ik denk nodig te hebben om de klus te klaren, maar dat is hooguit een indicatie. Op door mij gekochte materialen reken ik geen provisie, deze verkoop ik door tegen inkoopsprijs. Weet ajb dat ik werkspot geld verschuldigd ben zodra je op mij reageert, los van of ik de klus mag uitvoeren of niet. Dus als je aan bovenstaande twijfelt, of meerdere vaklieden gaat vragen, reageer dan ajb niet. Met vriendelijke groet, Ralph Reijnders

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ralph heeft bij ons veel schilderwerk verricht. Een fijne man om over de vloer te hebben, werkt zeer netjes, is flexibel en komt zijn afspraken na.
 • Schildersbedrijf Creutz
  Schildersbedrijf Creutz
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Schildersbedrijf Creutz, is puur gericht op het schilderonderhoud van woningen. Ik heb me aangemeld bij Werkspot, omdat ik het werken nog te leuk vind en rust roest. Als eigenaar ben ik al sinds 1969 actief als schilder. Onlangs heb ik de cursus houtrotreparaties gedaan, zodat ik ook dit probleem kan oplossen. In februari 2020 heb ik mijn VCA-VOL diploma behaald.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het schilderwerk. Schildersbedrijf Creutz heeft ons uitstekend geholpen. Ze zijn betrouwbaar en erg vriendelijk. Voor een volgende klus, kiezen wij zeker weer dit schildersbedrijf!
 • Swinkels Solutions
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Schilder in Vierlingsbeek

  Gecertificeerd stukadoor, jarenlange ervaring in breed werkveld van stucwerk, verbouw en renovatiewerkzaamheden. Voorkeur voor het werken met duurzame materialen, focus op kwaliteit.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Aardige meneer maar jammer genoeg is het hem in 7 maanden door ziekte en omstandigheden niet gelukt mijn koof te repareren 😔

Populaire lokale schilders in Vierlingsbeek

Andere vakmensen in Vierlingsbeek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur