Vind ontwerpers in Vierlingsbeek

Op zoek naar ontwerpers in Vierlingsbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Vierlingsbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Vierlingsbeek

 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.6 van 54.6568 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zijn hier komen kijken wat er moest gebeuren daar hebben ze een tekening voor gemaakt alles meteen door na de gemeente gestuurd voor goedkeuring. Er klopte iets niet en toen we dat doorgaven zijn ze er ook meteen weer aan begonnen en opnieuw doorgestuurd toen hebben we de goedkeuring wel gekregen. Al met al een fijnne samenwerking
 • Opsteen de Groot
  Opsteen de Groot

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Opsteen de Groot Bouwtechnisch advies- en tekenbureau is een ambitieuze onderneming die zich onder meer toelegt op het verzorgen en begeleiden van ontwerptrajecten, zowel esthetisch als technisch. Alsmede het verrichten van tekenwerkzaamheden en 3D- impressies in verscheidene faseringen voor zowel nieuw- en verbouwprojecten, het calculeren van bouwfysische berekeningen en ontwerpbegrotingen. Voor een volledige opsomming van onze werkzaamheden verwijzen wij u naar onze website. kijkt u eens rustig rond op onze website of neem contact op om de mogelijkheden van uw project te bespreken. Wij komen graag met u in contact.

 • Orsaki
  Orsaki
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Als bedrijf vinden we het proces van begin tot eind erg van belang, onze klanten kunnen met alles bij ons terecht voor het inrichten van uw woning/pand. Wij bieden de mogelijkheid om naast ontwerpen onze producten te leveren, denk hierbij aan meubels, accessoires en afwerk materialen. Bij ons staat de klanttevredenheid bovenaan. Onder klanttevredenheid verstaan we het belang van onze klanten, vooral het begrijpen van de wensen. Dat vertalen we in de ontwerpen met een twist van onze creativiteit. Wij maken 2D tekeningen, plattegronden en 3D ontwerpen voor particulieren en bedrijven. Zowel interieur als exterieur. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen en staan we het proces ook bij. Ook voor spoedzaken kunt u bij ons terecht. U bent altijd van harte welkom bij ons op de zaak. ‘Uw koffie staat klaar!’ Team Orsaki

  Laatste review:

  Vanaf het begin tot het eind is dit hele proces vriendelijk en vakkundig begeleid! We zijn super goed geholpen :)). Jullie ontwerpen niet alleen heel mooi, maar denken steeds met ons mee op een bijzonder prettige wijze naar wat we precies willen en natuurlijk wat (technisch) mogelijk is.
 • e-Leven
  e-Leven
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Wij zijn een kwaliteitsbedrijf die doet in totaalconcept. Op alles geld garantie zoals in onze voorwaarden. Van ontwerp tot realisatie. Spuitwerk, schilderwerk, interieurontwerp, exterieurontwerp, timmerwerk

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Paul kwam voor een consult bij onze grote verbouwing. Hij zette ons aan het denken en heeft een aantal waardevolle en praktische tips gegeven. Al met al een prettige en goede ervaring.
 • David Opsteen Constructiebureau
  David Opsteen Constructiebureau
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Indien interesse in mijn diensten gelieve zelf contact met mij op te nemen (zie contactformulier op mijn website/Linkedin). Vanwege de vele aanvragen lukt het mij niet uit eigen beweging bij iedere Opdrachtaanmelding van Werkspot een prijs aan te bieden. Over mij: 'David Opsteen Constructiebureau' wordt gerund door mij, David Opsteen. Sinds medio 2018 ben ik parttime werkzaam als constructeur in de woning- en utiliteitsbouw. Tot op heden heb ik de constructieve uitwerking van ongeveer vierhonderd ver- en nieuwbouwprojecten verzorgd; van muurdoorbraken, aanbouwen en dakkapellen tot nieuwbouwwoningen en -stallen. De rapporten kunnen gebruikt worden voor het aanvragen van een omgevingsvergunning. Ik beschik over de vereiste kwalificaties (o.a. HBO bouwkunde) en verzekering (beroepsverzekering). Sinds een tijd bied ik ook als ZZP'er mijn diensten aan voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Daarbij ligt de nadruk op het opbouwen van vaste zakelijke klantrelaties.

  Laatste review:

  Een prima plan gemaakt voor de verbouw van onze woning. Korte lijntjes en goede tips voor andere oplossingen. Ook altijd de mogelijk om tussentijds nog even te contracteren. Heb dit als prettig ervaren.
 • MG Interieurstyling
  MG Interieurstyling

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Over ons MG Interieurstyling is een full concept design en styling bureau dat sinds 2019 actief is in de particuliere markt. Met een groot netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de sterke eigen signatuur te combineren met de wensen en leefwijze van de opdrachtgever. Begeleiding en advisering bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, het ontwerpen van het lichtplan en de invulling van het ontwerp zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden. Werkwijze Wij werken vanuit een grondige analyse van de klantbehoefte. Door wensen, ideeën en vragen van onze klant te koppelen aan de ervaring in het interieur vak ontstaat er een symbiose die van te voren niet bedacht kan worden. Daar komt bij dat de laatste ontwikkelingen en trends nauwgezet gevolgd worden, waarbij onze eigen “style radar” leading is. Dat maakt, gecombineerd met de juiste focus, dat uw project qua eindresultaat boven zichzelf uit zal stijgen. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor ons verhaal, wij kunnen niet wachten om te beginnen aan dat van jou!

 • Bouwbureau Brok
  Bouwbureau Brok
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Tekenbureau Boutek
  Tekenbureau Boutek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  BOUTEK 3D is expert op het gebied van kleinschalige bouwaanvragen. BOUTEK 3D heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen, visualisatie, of verbouwingen. In totaal zijn er honderden opdrachten door het hele land uitgevoerd. Wij kenmerken ons door persoonlijke contact, snelle levering, en meedenkend vermogen. Met zeer vriendelijke groet, Gerben Bouthoorn

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik heb Boutek benaderd om een bouwtekening + aanvraag in te dienen bij de Gemeente Helmond, voor het plaatsen van een dakkapel. Gerben heeft van A t/m Z alles goed geregeld. Hieronder enkele pluspunten: - Denkt goed mee - Luistert goed naar je wensen - Betaalbaar - Past de tekening aan waar nodig is - Neemt contact op met de Gemeente bij vragen - Heel vriendelijk - Makkelijk bereikbaar Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Werkt top, en heeft alles goed en snel geregeld.
 • Coopmans
  Coopmans

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vierlingsbeek

  Jarenlang ervaring bij een bouwkundig ingenieurs bureau. Sinds kort werkzaam op zzp basis. - ontwerp verbouw/nieuwbouw - Bouwkundige uitwerking - 3D visualisatie

Populaire lokale ontwerpers in Vierlingsbeek

Andere vakmensen in Vierlingsbeek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur