Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Gennep

 • JT Dak
  JT Dak
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Ervaren dakdekker werkzaam in heel Nederland. Jong ondernemerschap met meer dan 10 jaar ervaring heeft in het dak-vakgebied. Onze werkzaamheden: Hellende daken Platte daken Nieuwbouw Renovatie Dakvensters Zink-maatwerk

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  We hebben een goede ervaring met JT dak. De communicatie verliep heel vlot via whatsapp en de offertes kregen we via de mail. Hij is erg behulpzaam en duidelijk. Hij heeft voor ons een VELUX dakraam besteld en bij ons laten bezorgen. Vervolgens hadden we een datum afgesproken voor de plaatsing van het dakraam op onze zolder. De dag vóór en op de dag zelf was er code geel voorspelt en waaide het dus ook enorm hard. Waarop wij er vanuit gingen dat het dakraam niet geplaatst kon worden. Toch kwam hij langs en heeft hij ongeveer 5 min naar de zolder gekeken en een nieuwe dag ingepland omdat het natuurlijk niet mogelijk was. Vervolgens ging hij door naar een andere klus. Een week later. Op de nieuwe geplande dag heeft hij het dakraam super snel en netjes geplaatst. Aangezien wij nog moeten isoleren plannen wij later een nieuwe afspraak in voor de aftimmering. We zullen JT dak dus opnieuw inhuren voor toekomstige klussen. Dankjewel! *De pur op de foto hebben we zelf gedaan.
 • De Dakvensterspecialist
  De Dakvensterspecialist
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Mijn naam is Derkjan Eefting. Oprichter van de Dakvensterspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen. Na een x aantal jaren ervaring te hebben opgebouwd en trainingen gevolgd te hebben is nu het moment aangebroken om voor mijzelf te beginnen. Wij zijn gemotiveerd en gedreven om het doel voor de klant te behalen in welke vorm dan ook. Tevens zijn wij gemotiveerd en gedreven om vakmanschap hoog in te zetten en in het vaandel te houden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  De heren werken netjes en snel, met als resultaat een prachtig dakraam op zolder. Na montage is de werking van het dakraam keurig uitgelegd en is er nog een tip gegeven voor het onderhoud. Wij zijn helemaal tevreden, Bedankt heren!
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55599 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk verricht
 • FvE Dak- en Timmerwerken
  FvE Dak- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Beste Klant, Mijn naam is Ferdinand van Embden. Eigenaar van bedrijven: FvE Dak/Gevel - en Timmerwerken. Gespecialiseerd in: - Renovatie/Nieuwbouw, Schoonmaak/Ontmossen , hellende daken. - Betummen/ EPDM daken - Schoorsteen reinigen/restauratie - Lood vervangen schoorsteen/ Schoorsteen renovatie - Gevel renovatie/ restauratie - Gevel impregneren - Gevel reinigen - Timmerwerk - Laminaat/ PVC vloeren En nog veel meer! Hulp nodig? Vraag om vrijblijvend advies! en u krijgt een vrijblijvende offerte! Alvast bedankt.

  Laatste review:
  Niet de duurste, niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar en mijn tuinmuur kan er weer jaren tegen :)
 • klusbedrijf daktü
  klusbedrijf daktü
  Beoordeling: 4.7 van 54.75273 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Wij zijn te bescheiden om het van de daken te schreeuwen: maar als u toe bent aan een nieuw dak voor uw woning of bedrijf, voor een waterdicht advies. daktu !Een gedreven ondernemer en dakenspecialist met een jarenlange ervaring. Met Daktü richtte hij een klein maar flexibel bedrijf op dat snel, betrouwbaar en vakkundig te werk gaat. gr william

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele pannendak (uit 1940) vernieuwd door dakplaten en panlatten te vervangen. Ook een ‘overstek’ getimmerd aan de voor- en achterkant van het huis. Zinken dakgoot vervangen. Netjes gewerkt, alles opgeruimd, en veel moeite genomen om het dak netjes en recht op het oude huis te krijgen.
 • Asfaltverwerking P.P.

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Gennep

  hallo ,ik ben al ruim 16 jaar werkzaam in de wegenbouw van bestrating tot rioolering,dus durf met gerust hart te zeggen ervaren en bekwaam. mijn bedrijf bestaat nu ruim 9 jaar ,en werk voor alle groote bouw bedrijfen van nl (BAM,Ballast nedam,KWS,Ooms,Heijmans,etc etc). Ook ben ik in bezit van alle mogelijke rijbewijsen en papieren om u transport snel goedkoop en vakbekwaam uit te voeren. Hoo hiermee voldoende informatie te hebben achter gelaten zo niet vraag gerust naar de mogelijkheden. BVD P.P

 • Bleyleven Timmerwerken
  Bleyleven Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Gennep
 • Matechnius

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Gennep

  Ons bedrijf is een professioneel multi-industrieel bedrijf dat gespecialiseerd is in drie hoofdgebieden: loodgieterswerk, schilderwerk en schoonmaak. Wij hebben al enkele jaren ervaring op de markt en kennen de behoeften van onze klanten perfect. Op het gebied van loodgieterswerk bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van water-, riolering-, verwarming- en gasinstallaties. Ons bedrijf garandeert een hoge kwaliteit van de geleverde diensten. Dankzij onze ervaring en professionele aanpak zijn wij in staat om elk loodgietersfoutje snel en efficiënt te herstellen. Op het gebied van schilderwerk bieden wij binnen- en buitenschilderwerk aan. Wij beschikken over technische kennis van diverse schildertechnieken. Dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit verven en schildermaterialen zijn onze werken duurzaam en esthetisch. Daarnaast bieden wij ook schoonmaakdiensten aan voor bedrijven en particulieren. Ons schoonmaakteam is grondig en betrouwbaar en onze dienstverlening is uitgebreid en afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Wij zorgen voor elk detail om netheid en orde voor onze klanten te garanderen. Ons bedrijf is een betrouwbare partner die hoogwaardige diensten levert op het gebied van loodgieterswerk, schilderwerk en schoonmaak. Dankzij onze ervaring en professionele aanpak hebben wij het vertrouwen van klanten op de markt gewonnen. Wij zijn trots op ons werk en streven altijd naar uitmuntendheid.

 • AMAB
  AMAB

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Gennep

  -Brandveiligheid -Sloop werkzaamheden -Allroundklusser

 • K. van Elst Bouw- & Timmerwerk
  K. van Elst Bouw- & Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Gennep

  Goedendag, mijn naam is Kay van Elst. Ik ben 32 jaar en werkzaam als allround timmerman en tegelzetter. Ik heb tien jaar ervaring als timmerman bij een aannemersbedrijf en werk sinds 3 jaar voor mezelf als zzp’er. Ik ben werkzaam in de gebieden noord- Limburg, Gelderland en noord- Brabant. Mijn werkzaamheden bestaan uit ver- en aanbouwingen/renovatie, zoals o.a.: overkappingen, schuren, dakkapel plaatsen, carport, fundering/plafonden, aftimmerwerk, kasten/meubels op maat maken en wanden/vloeren betegelen. Voor voorbeelden bekijk mijn facebookpagina op K. van Elst Bouw- & Timmerwerk

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Super werk geleverd!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Gennep, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1265 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Gennep

Populaire diensten

Andere vakmensen in Gennep

Vind vakmensen bij jou in de buurt