Vind dakspecialisten in Tienhoven aan de Lek

Op zoek naar dakspecialisten in Tienhoven aan de Lek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Tienhoven aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 889 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Tienhoven aan de Lek

 • Coolwijk Onderhoud

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  De heren van Coolwijk Onderhoud hebben ons heel fijn geholpen! Alle werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Onderhoud aan drie platte daken en nieuwe opbouwen van keukendakje. Tevens nog aantal tips gegeven omtrent toekomstig onderhoud. Heel fijn om mee te werken en ik raad ze graag aan! Tot de volgende klus heren!
 • Dakbeheer DB

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Tot laat in de avond zijn ze door gegaan om de afspraak na te komen. Vandaag met de regen is gelukkig mijn dak weer waterdicht. Nette mensen, komen afspraken na en houden je goed op de hoogte omtrent de voortgang van de klus. Dank mannen!
 • Pareen Dakwerken

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews

  Dakwerkzaamheden Alles voor uw dak

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Perfect. Kom alle beloftes na, goede prijs, snel beschikbaar.
 • BB dakonderhoud

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5539 reviews

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Laat ik voorop stellen dat ik zelden 5 sterren geef. Dan moet het werk echt heel goed zijn. Maar op de dag van de klus nog spullen moeten kopen en daarbij vertraging oplopen en dan niet even bellen, dat je 1,5 uur later komt. Da's nou jammer. Verder prima werk, vriendelijke mensen. En factuur conform offerte.
 • Heda Daktotaal Onderhoud

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.3 van 54.3531 reviews

  Goedendag, wij van HEDA dak totaal onderhoud & renovatie richten ons al tientallen jaren op het realiseren van uw project. Of dit nu een spoed lekkage, geplande renovatie of nodig onderhoud betreft, wij van HEDA zijn uw specialist op het gebied van platte daken, pannen daken, kunstof daken en lood en zink werk. Wij van HEDA dak nemen al uw zorgen over betreft dakwerken, neem gerust contact op voor vrijblijvend advies. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. In eerste instantie heeft men nog alle tijd voor de werkbespreking en komen ze met tweeën. Dan vragen ze of ik het bedrag (geheel of gedeeltelijk) kan voorschieten ivm inkoop....?? Dit heb ik niet gedaan. Tijdens de werkzaamheden zag ik dat de overlap naar de dakgoot tekort zou worden. Bij mijn opmerking daarover wordt gezegd dat dit zelfs nog lang is (2 cm)!! Om er later achter te komen, dat de afwatering nu tussen het dak en de dakgoot loopt. Verschillende afspraken zijn gemaakt om het te fixen en niet 1 is nagekomen. Nu, na ruim 3 mnd, ben ik er helemaal klaar mee en ga het zelf verzorgen. Dit bedrijf komt er bij mij niet meer in en mijn advies is dan ook: - ga NIET in zee met dit bedrijf - betaal anders zeker NIET vooruit - betaal pas achteraf als je helemaal tevreden bent Als je eenmaal betaald hebt, komen ze geen afspraken meer na, want van service hebben ze nog nooit gehoord (zgn te druk). Wat denk je dat hun garantie inhoudt?
 • Daklekkageoplossen.nl

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews

  Bij daklekkagoplossen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en -renovaties. Is er sprake van een schade, dan zijn we de aangewezen partij om dit op te lossen. Dankzij de vele jaren ervaring weten we ieder probleem snel op te sporen waarna we u direct van een vrijblijvend advies voorzien. Is uw dak niet kapot, maar wel aan renovatie toe? Ook daarvoor bent u bij ons in goede handen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel en direct, super
 • Fa-ya Montagebedrijf

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.6 van 54.65259 reviews

  Faya montagebedrijf is inmiddels een oud familiebedrijf. Wij mogen na al die jaren wel zeggen dat wij een ervaren bedrijf zijn met uitstekende vakmannen. Wij bieden voor al uw klussen en problemen een vakkundige oplossing. Wij gaan zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook onze motto. Wij hopen op een spoedige en fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Faya montagebedrijf

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijk en accuraat. Goed werk geleverd.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7590 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima en snel werk geleveerd. Erg tevreden met het werk. Safe dakonderhoud is een aanrader voor je dakwerken!
 • JAVO bouwservice

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews

  JAVO Bouwservice is een allround klusbedrijf dat zich heeft toegelegd op demontage /sloop werk. Javo Bouwservice is tevens het adres om oudijzer in te leveren. Oud ijzer,electrakabel,installaties en oude machines worden door ons ingekocht tegen dagprijzen. Ook kan het ijzer worden opgehaald. Alles word op een nette manier gericyceld.

  Laatste review:

  Zonneboiler installeren of vervangen -

  Een zonneboiler en ingelegde collectoren verwijderd + dak weer dichtgelegd. Ben zeer te spreken over deze vakman. Van het maken van nieuwe panlatten voor de dakpannen tot het weer netjes aansluiten van de koperen leidingen. Ook communicatie erg fijn. Aanrader!
 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Tienhoven aan de Lek

  Beoordeling: 4.1 van 54.15155 reviews

  Welkom op het profiel van: Dak en klusbedrijf de lelie Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties . Diensten o.a: - Isolatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een offerte of dakinspectie.ook zijn wij te vinden op google mvg de lelie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  The best work ever ! Very professional and fast work. Thank you! Robert Cimpoca

Populaire lokale dakspecialisten in Tienhoven aan de Lek

Andere vakmensen in Tienhoven aan de Lek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur