Vind Laadpaal installateurs in Tienhoven aan de Lek

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Tienhoven aan de Lek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Tienhoven aan de Lek

 • Laadpaal&co
  Laadpaal&co
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Laadpaal & co is gespecialiseerd in laadpalen en groepenkasten. Gecertificeerd NEN3140VP en VCA voor veilig werken.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Laadpaal Ratio Solar geïnstalleerd. Vriendelijke monteur, snel gewerkt en scherpe prijs.
 • A+ Elektrotechniek
  A+ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht en omstreken om stroomstoringen of kortsluitingen op te lossen? Wil je een nieuwe groepenkast laten installeren of je huidige systeem uitbreiden? Misschien is het tijd voor een volledige elektrische renovatie van je huis? Bij A+ Elektrotechniek ben je aan het juiste adres. We zijn toegewijd aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en tevredenheid bij elke klus die we uitvoeren. Met onze aandacht voor detail en focus op kwaliteit lossen we jouw elektrische problemen snel en professioneel op, van het installeren van stopcontacten en lichtpunten tot complete elektrotechnische vernieuwingen. Wat ons onderscheidt: - Flexibiliteit en meedenken - Geen voorrijkosten binnen een straal van 30 km - Meer dan 25 jaar ervaring in Hoog Catharijne en omgeving - Erkend en gecertificeerd installateur - Wij gaan pas wag als je tevreden bent Bel A+ Elektrotechniek en laat ons jouw klus klaren!

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Mijn ervaring is dat de communicatie en informatie tijdens het offertetraject en over de werkzaamheden, uitermate goed is geweest. De werkzaamheden werden op tijd en perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen!!
 • Laadpoint
  Laadpoint
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Montage van laadpunten, graafwerkzaamheden, boringen, aansluiten.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Flexibel en professioneel
 • F. Yaagoubi

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  ik ben elektro monteur technicus niveau 4. hou me veel bezig met service en onderhoud. ik doe dit al 8 jaar in de elektro techniek. zoals huizen renoveren, verbouwen of helemaal nieuw opbouwen

 • VDA installatie en dienstverlening
  VDA installatie en dienstverlening

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist? Dan kun je in Lopik bij VDA installatie en dienstverlening terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Bart van der Kooij t.h.o.d.n.De Klussenier
  Bart van der Kooij t.h.o.d.n.De Klussenier

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Bart van der Kooij t.h.o.d.n.De Klussenier kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Meerkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bart van der Kooij t.h.o.d.n.De Klussenier om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Data Power B.V.
  Data Power B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95493 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met internet en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen uw bedrijfspand met netwerkbekabeling Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP of FTP en eventueel glasvezel kabel. Het aanleggen of verplaatsen van uw glasvezel aansluiting binnen uw bedrijfspand of woning kunnen wij geheel voor u uitvoeren. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van uw groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Jaco is een aanrader! Hij reageert snel op berichtjes, is aardig, komt afspraken na en neemt de tijd om de werkzaamheden duidelijk uit te leggen en geeft ook goed advies naar de mogelijkheden/opties.
 • Maatwerk Elektra
  Maatwerk Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Elektricien in Utrecht en omgeving nodig? Bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen of heeft u storing in uw woning of bedrijfspand. Maatwerk Elektra uw betrouwbare en GECERTIFICEERDE elektro partner. Wij schieten u snel en vakkundig te hulp. Maatwerk Elektra helpt met onder andere: het aanleggen van groepen, het aanleggen en of verbeteren van het inpandig elektriciteitsnetwerk en of het vakkundig verhelpen van stroomstoringen. Heeft u stroom storing en heeft u met spoed een elektricien nodig? We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Onze werkzaamheden: *laadpaal aanleggen, *Storingzoeken, *Kookplaat aansluiten, *Elektraleiding aanleggen, *Kookgroep aanleggen, *Aardlekschakelaar installeren/ vervangen, *Tuinelektra aanleggen. *Schakelmateriaal verplaatsen, *Groepenkast vervangen of uitbreiden, *Groepenkast voorbereiden voor een 3 fasen aansluiting. Met vriendelijke groet Maatwerk Elektra uw betrouwbare elektricien.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Super amazing. Very knowledgeable and always coming out with good ideas, never giving up. Was a hard task to remove the charging point from old location and then install in the new house. Highly recommended
 • Verweij Agri-Techniek
  Verweij Agri-Techniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Verweij Agri-Techniek is een beginnend bedrijf. Overdag werk ik als zzp’er bij verschillende bedrijven die elektra gerelateerd zijn. Vaak heb ik nog wel een gaatje over. Ook ben ik in de avonden beschikbaar voor kleinere klussen en eventuele storingen en defecten. Neem gerust contact met mij op

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  fijne communicatie en voert zijn werk goed uit !
 • MEL Electrotechniek
  MEL Electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Tienhoven aan de Lek

  Al ruim 25 jaar werkzaam in de elektrotechniek. Gecertificeerd en zegelrecht. Veel ervaring in leidingwerk aanpassen / aanleggen, groepen aanleggen, groepenkasten uitbreiden / vervangen. Deels werkzaam voor energie leverancier Stedin. Werkzaam voor diverse keuken bedrijven zoals Mandenmakers, Keukenkampioen, Brugman, Tulp, Woning, Keukenconcurrent. Ook voor diverse aannemers werkzaam t.b.v. nieuwbouw / aanbouw / verbouwingen etc. Veel ervaring in het totale keukenwerk. Keukens demonteren en afvoeren, wandtegels verwijderen, leidingwerk verplaatsen (in samenwerking met eigen loodgieter), het maken van een koof t.b.v. afzuiging naar buiten, eigen stucadoor. U koopt een keuken en spreekt een plaatsingsdatum af, de rest kunnen wij voor u verzorgen. Ik heb totaal nog geen ervaring met werkspot, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snelle reactie goede prijs en mooi wek afgeleverd.

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Tienhoven aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Tienhoven aan de Lek

Andere vakmensen in Tienhoven aan de Lek

Vind vakmensen bij jou in de buurt