Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakspecialisten in Lopik

Op zoek naar dakspecialisten in Lopik? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Lopik

 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Alles volgens afspraak behandeld
 • Richard Casteleijn

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.8 van 54.85146 reviews

  Richard Casteleijn is een goed opgeleide timmerman met 15 jaar ervaring in het vak.. Mijn klussen zijn vooral complete zolderverbouwingen/vlieringen, dakramen plaatsen, wanden en plafonds plaatsen, aftimmeren en kozijnen en deuren plaatsen. Met mijn gemotiveerde mensen streef ik erna om de klus in 1 x achter elkaar af te maken. Voor inlichtingen en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen. Richard Casteleijn

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Richard en collega’s hebben een prima klus gedaan. Ik ben bijzonder tevreden. Naast het plaatsen van dakramen, hebben ze ook de zolder geïsoleerd. En alles in een kortere periode dan vooraf overeen gekomen. Mijn bergzolder is nu een prachtige logeerkamer. De communicatie was eenvoudig en doeltreffend.
 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.2 van 54.2584 reviews

  Wij zijn een dak en klussenbedrijf werken door het hele land hebben 24 uurs service wij repareren en renoveren alles rond om u woning vervangen daken met pannen betume epdm .ook kunnen wij u bij staan bij reparatie's aan dakgoten kleine lekkage's enz wij werken met de nieuwste en beste matrialen voor klussen groot of klein moet u bij dak en klusbedrijf de lelie zijn vraag na onze mogelijk heden ons streven is binnen 2 uur te reageren graag reageren bij serieuze interessen ivm leadprijzen en wij dan onnodige kosten moeten afdragen graag tot ziens met vriendelijke groet de lelie

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De klus werd snel aangepakt en netjes afgeleverd. Aardige mensen.
 • Verhoef Onderhoud

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.9 van 54.9569 reviews

  Ik ben zelfstandig ondernemer die veelal met dak en licht bezig is. Ik doe hoofdzakelijk dakramen, lichtkoepels en dakkapellen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Als je nieuwe dakramen wil. Zoek dan niet verder! Goede prijs, snel, communicatie was perfect en ondanks de kromming in het dak zitten de ramen er perfect in. Ik heb voor andere werkzaamheden vele aannemers over de vloer gehad en in de meeste gevallen is de communicatie en bouw kwaliteit om te janken. Het lijkt alsof er geen eerlijke en vaardige vakmensen meer bestaan! Verhoef is hierop echt een uitzondering en ik wou dat hij ook meer werkzaamheden aan mijn huis kon verrichten.
 • van Zoelen Loodgieter

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews

  Van Zoelen is een gecertificeerd dakdekkers en loodgietersbedrijf,voor het betere dak ,zinkwerk en installatie van cv en sanitair . - Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor gespecificeerde offerte. - wij denken graag samen met u na over de meest duurzame en economische aanpassingen of oplossingen, ( alles vervangen is lang niet altijd nodig ). - indien nodig voeren we direct een noodreparatie uit om verdere schade te beperken , uiteraard in overleg met u als opdrachtgever . - Een lek of ander ongemak is al vervelend genoeg ,daarom houden wij ons altijd aan onze afspraak. Uw zorg is ons werk. - eventueel klein meerwerk nemen wij kosteloos mee. - Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en bieden daarom 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden Wij horen graag van u !

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Mbt de dakrenovatie ben ik professioneel geholpen. Afspraken werden nagekomen. Een goede kwaliteit-prijs verhouding. Ik zou ze zo weer uitnodigen!
 • Bouwbedrijf de Jong Lopik

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews

  Hallo, mijn naam is Dirk de Jong en ik heb mijn eigen bouwbedrijf. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest bij een aannemer, eerst als timmerman en daarna 8 jaar als uitvoerder en werk sinds oktober 2015 als zelfstandige. Mijn specialisme is aanbouw, verbouw, nieuwbouw. Ik ben gewend om met de beste materialen ( naar wens van de klant ) te werken! Mijn bedrijf staat er voor om de kwaliteit te leveren die door de opdrachtgever gevraagd word, daarbij kan ik alles van A tot Z voor u regelen.

  Laatste review:

  Timmerwerken overige -

  Levert keurig werk af voor een nette prijs. Luistert goed naar de wensen en is zeer precies in de afwerking. Ik had een klus in een "lastige" serre omdat er geen handje recht was en er met diverse verstekken gezaagd en gewerkt moest worden en hij heeft het keurig uitgevoerd.
 • 3dv dakbedekkingen

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.7 van 54.75222 reviews

  Van goed werk komt nieuw werk 3DV dakbedekkingen is een bedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende dakwerkzaamheden met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij wel zeggen dat wij ons plekje in dakdekkend nederland verdiend hebben Dat wij goed bezig zijn blijkt wel uit het fijt dat we vaak gebeld worden door collega dakdekkers ,hoe wij het voor elkaar krijgen om voor een betaalbare prijs een mooi goed en nieuw dak kunnen aanbrengen Daarom zeggen wij nu ook Van goed werk komt nieuw werk Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden -BITUMEN DAKBEDEKKING -EPDM DAKBEDEKKING -WITTE DAKBEDEKKING -DAKTERASSEN Met Vriendelijke groet Marcel

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goed werk geleverd!
 • Villabies Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 4.4 van 54.4599 reviews

  Mijn naam is Ronald van der Biezen en ik ben gespecialiseerd in dak, lood, koper, zink, badkamers, cv, rioleringen, wc, elektra en diverse kleine verbouwingen. Hier heb ik al 20 jaar ervaring mee. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Snel gereageerd en snel uitgevoerd. Reageert ook snel op aanpassingen.
 • Holland Connected B.V.

  Dakspecialist in Lopik

  Nog geen reviews

  Holland Connected BV heeft als missie u de komende 35 jaar een kwalitatief hoogwaardig zonne-energie systeem te leveren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw zonne-energiesysteem. Zonne-energie systemen hebben een hoog investeringsrendement omdat ze 25 jaar en langer op een voorspelbare manier energie produceren. Investeren in kwaliteit is een voorwaarde om het maximale rendement uit u investering te halen. Met een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar, heeft u immers nog 28 jaar de tijd om te genieten van gratis zonnestroom. Beslissingen die bij aanschaf van een zonne-energie systeem worden genomen hebben veel invloed op het financiële resultaat op lange termijn. Vooraf dient men te bepalen welke gevolgen de technologiekeuzes hebben voor de energieproductie, de gebruikskosten tijdens de levensduur van het systeem en de aanvangsinvestering. De combinatie van zonnepanelen en omvormer(s) bepalen de productiecapaciteit in kWh-en van het gehele zonne-energie systeem. Enerzijds heeft dit te maken met de snelheid waarmee een zonnepaneel in vermogen achteruit gaat, anderzijds met de efficiëntie waarmee de gebruikte omvormer de energie uit de zonnepanelen kan omzetten in bruikbare energie voor eigen gebruik of teruglevering aan het net. De combinatie van Luxor Solar glas-glas zonnepanelen en Enphase micro omvormers is een “killer” combinatie en garandeert u maximaal financieel rendement gedurende het leven van de installatie. Na het aanbrengen van deze producten op uw dak, kunt u de komende 35 jaar vooruit, zonder dat u zich druk hoeft te maken over slecht renderende Aziatische zonnepanelen of een centrale stringomvormer die na max 15 jaar defect gaat en moet worden vervangen. Luxor Solar biedt een unieke productgarantie van 35 jaar en een vermogensgarantie van 35 jaar op haar nagenoeg onverwoestbare glas-glas zonnepanelen. Een Luxor Solar glas-glas zonnepaneel levert na 35 jaar nog 88,5% van zijn oorspronkelijke vermogen, terwijl glas-folie panelen op deze leeftijd al lang de geest hebben gegeven. Achter ieder zonnepaneel wordt één Enphase micro-omvormer geplaatst. Micro-omvormers zijn echte werkpaarden, die het maximale vermogen uit ieder zonnepaneel halen. Niet alleen zijn de micro-omvormers ’s ochtends al energie aan het produceren, terwijl een centrale stringomvormer van concurrenten nog wakker moeten worden, maar gaan de micro-omvormers ’s avonds ook langer door. Onder alle weerscondities leveren micro-omvormers meer energie dan een centrale stringomvormer, maar bij slecht weer is dit zelfs extreem veel meer. Gemiddeld halen microomvormers tot 20% meer energie uit hetzelfde vermogen aan zonnepanelen. De oprichters van het Amerikaanse Enphase vinden hun historie in de telecom industrie, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en beschikbaarheid zeer belangrijk zijn. Dit gedachtengoed hebben zij ook in hun micro-omvormers weten te krijgen, waardoor zij een productgarantie kunnen bieden van 20 jaar en een verwachte levensduur van 35 jaar hebben afgegeven. Bent u op zoek naar het beste zonne-energiesysteem, voor een nette prijs, van een erkende specialist? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en u te enthousiasmeren waarom zonne-energie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn van harte welkom.

 • Klusmanschap

  Dakspecialist in Lopik

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  A

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Kwam op tijd, werkt netjes en snel. Laat geen rommel achter. Aanrader

Populaire lokale dakspecialisten in Lopik

Andere vakmensen in Lopik

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur