Vind dakdekkers in Nispen

Op zoek naar dakdekkers in Nispen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nispen

 • SQM Bouwmanagement
  SQM Bouwmanagement
  Beoordeling: 4.6 van 54.65204 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Sinds 2000 verzorgen wij uw reparatie / onderhoud en inspecties mbt uw woning, daken, gevels, schoorstenen, balkon etc. * loodwerken * dakbedekkingen: bitumen, PVC en EPDM * schilderwerken en houtrot reparaties * keralit gevel- en dakrand bekleding * lekkage detectie in daken en gevels dmv thermografie, videoscopie, kleur vloeistoffen, voor uw verzekering Wij garanderen een geheel vrijblijvende, realistische offerte te bieden, zonder meerwerk achteraf ! Bouwkundige keuring nodig ? Conditiemetingen volgens NEN 2767 * aan- en verkoop keuringen * 0-keuringen bij nieuwbouw en renovatie * second-opinion ( bij schade en geschil )

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  prima werk geleverd mocht ik weer een klus hebben bel ik hem gelijk weer op
 • R.V.O.
  R.V.O.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5571 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Wij zijn 14 jaar werkzaam in dak renovaties het vervangen van dakgoten en de hemelwaterafvoer. leggen van epdm en dak leer. Heeft u een nieuwe dakbedekking nodig? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel een ervaren dakdekker in om alle problemen te verhelpen. Voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dakwerkzaamheden bent u bij R.V.O Dak Werken aan het goede adres. Wij repareren, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van: Halsteren Zeeland Bergen op Zoom Belgie Huijbergen Woensdrecht Steenbergen Roosendaal Dordrecht Brabant Zuid Holland Breda Natuurlijk gebeurt dit altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Ronald is een vriendelijke vakman. Hij heeft bij ons de dakgoten vervangen. Nette manier van communiceren.
 • Daglicht Techniek B.V.
  Daglicht Techniek B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Geachte toekomstige opdrachtgever, Even vooraf: * Wij leveren géén dakramen. * Wij leveren geen carports en overkappingen met een houten draagstructuur. * Wij leveren géén volledige aanbouw. * Wij leveren geen beton-/draadschuttingen en/of beton-/draad- houtschuttingen. * Wij leveren en plaatsen uitsluitend eigen geleverde producten. * Voor al onze producten, prestaties en mogelijkheden zie onderstaand genoemde producten of zie de website van Daglicht Techniek B.V.. Geachte dame/heer, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw aanvraag/opdracht op Werkspot. Mijn naam is Martin Taks, vertegenwoordiger bij Daglicht Techniek B.V. onderdeel van Helico bvba uit Haacht(België). Graag stel ik Daglicht Techniek B.V. aan u voor. Wij leveren en plaatsen uitsluitend eigen producten. Een Daglicht Techniek B.V./Helico bvba constructie wordt op maat gemaakt en geplaatst door eigen ervaren monteurs. Wij leveren u een nagenoeg onderhoudsvrije duurzame constructie(periodieke reiniging volstaat) waarbij wij enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gebruiken. Samen met onze meer dan 30 jarige ervaring in het vakgebied van daglicht- en metaalconstructies betekent dit een jarenlange waarborg waarop u kan vertrouwen. Wij leveren en plaatsen onze duurzame producten door geheel Europa. Daglicht Techniek B.V. biedt met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van daglicht- en metaalconstructies vrijblijvend en kosteloos aan: carports, overkappingen, veranda´s, pergola´s, lichtstraten, lichtkoepels, glasdakkoepels, daklichten, serre- en glas daken(lessenaars-, zadel- en piramide daken, (deur)luifels, tuinkamers, esthetische en industriële daglichtoplossingen, rook- en warmte afvoer, zonwering, glas(pui en schuif)wanden, dak- en gevelpanelen enzovoort en een ruime ervaring met het ecologisch renoveren van lichtstraten, overkappingen en overige daglichtoplossingen. Ook voor expertise van storm- en hagelschade. Bij Daglicht Techniek B.V. leverancier van daglicht- en metaalconstructies werken we met eigen mensen en materialen aan uw daglichtoplossing op maat of u maakt een keuze uit onze standaardmodellen. Ontdek de talrijke Daglicht Techniek B.V. realisaties. Stuk voor stuk bewijs van onze expertise in daglicht- en metaaloplossingen. Wij realiseren geen volledige aan- of uitbouwen en plaatsen geen dakvensters/dakramen in pannendaken. Wij leveren en installeren geen beton-houtschuttingen. Onze schuttingen bestaan uit staal- of aluminium profielen voorzien van stalen of aluminium sandwichpanelen/planken of voorzien van duurzame houtsoorten zoals ThermWood, Padouk, Ayous, Cederhout, Afromoza etc.. Daglicht- en metaalconstructies om het verblijf in ruimtes en in de open lucht aangenamer te maken en beschermen van uw bezit = DAGLICHT TECHNIEK.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Fijne communicatie, duidelijke offerte, prima uitvoering van de klus. Enige puntje van kritiek: bij wat langere levertijden of uitstel van de klus de klant iets beter op de hoogte houden van de situatie.
 • Zuidwesthoek Dakwerken
  Zuidwesthoek Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Zuidwesthoek Dakwerken kan je helpen met je Kozijnspecialist, Dakspecialist klus in Ossendrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Schoorsteenvegen te beantwoorden. Neem direct contact op met Zuidwesthoek Dakwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle reacties in de communicatie. Betrouwbaar in afspraken. Denkt mee, geeft advies. Prima ervaring
 • klusbedrijf van Dijk
  klusbedrijf van Dijk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Mijn naam is Jack van Dijk (60) en samen met mijn zoon Rick (35) zijn wij eind 2019 voor ons zelf begonnen. We zijn een jong bedrijf met velen jaren ervaring. Met twee generaties bij elkaar zo'n 60 jaar ervaring. Mijn zoon is van origine stukadoor en schilder en ik timmerman en metselaar. Ik heb ruim 40 jaar als uitvoerder voor de BAM gewerkt en daarna als projectleider. Ik wilde graag weer met mijn handen werken. We hebben ervaring in zowel kleine als grote opdrachten. En werken voor zowel particulier als zakelijke klanten.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  prima werk leuke mensen
 • Van Isselt Dakwerken
  Van Isselt Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Nispen

  Uw dakdekkersbedrijf in regio Zuid-West. Werkzaam op hellende daken en gespecialiseerd in o.a. voegwerk, onderhoud & montage dakgoten, loodafwerking en kleine dakwerkzaamheden. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Elke klus zal zo snel mogelijk naar de wensen van de klant worden uitgevoerd met de hoogst haalbare kwaliteit! Ook werkzaam in de weekenden. Neemt u eens een kijkje in mijn portfolio voor een van mijn afgeronde projecten.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  De renovatie van mijn schoorsteen is goed uitgevoerd. Guus heeft goed werk geleverd en heeft de boel netjes achter gelaten. Hij heeft ook nog mijn nokvorsten aangesmeerd en enkele kapotte dakpannen vervangen.
 • T.J. Willemsen Afbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Dakdekker in Nispen

  Hi, ik ben Jorrit Willemsen! Ik ben een professional die oplossingsgericht is, multidisciplinair ingesteld en altijd bezig met opleveren van een mooi resultaat. T. J. Willemsen Afbouw (TJWA) ben ik in 2020 gestart. In de afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met interieurbouw/afbouw in de breedste zin. Alles vanaf het moment van ruwbouw oplevering tot afwerking in details. Houtbewerking is één van mijn grote passies, dus ook zaken die hiermee te maken hebben, zoals het maken van (klein) meubilair, zijn klussen waar ik graag mee bezig ben. Omdat ik iemand ben die zich bezighoud met alle aspecten van een project, kun je mij inzetten om een klus van begin tot eind aan te pakken. Ook als er veel verschillende facetten bij komen kijken. Voor grotere klussen neem ik iemand mee om te helpen, dus voor ons is zelfs de transformatie van grote interieurs geen probleem!

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Kwam eerst niet, was het vergeten, toen kwam die en zou een prijs maken en de week erop starten. Diverse berichten gestuurd en geappt geen reactie meer……
 • Roofsolution
  Roofsolution
  Beoordeling: 4.3 van 54.3548 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Roofsolutions is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in pannendak, goot/lood en schoorsteen reparatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in dak cleaning/hydroferen WIj hebben 25 jaar ervaring in deze werkzaamheden, denken graag mee met de klant, er is altijd een oplossing voor uw probleem.. Klantgericht.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goed werk geleverd
 • Verhof Dakbedekkingen B.V.
  Verhof Dakbedekkingen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Dakdekker in Nispen

  Geachte Heer /Mevrouw, Korte samenvatting ik ben 18jaar gespecialiseerd in alle dakbedekkingen. Ook werken wij volgens afspraak en geven garantie voor al onze werkzaamheden . Heeft u last van lekkages of is u dak aan vernieuwing toe. Dan zijn wij de juiste personen voor u. We zijn nog niet zolang actief op werkspot maar de revieuws zeggen genoeg. Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/Verhofdakbedekkingenbv/ Mvg, Mverhof

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Begon oorspronkelijk met 1000m2 om te kijken hoe het ging. is uiteindelijk bijna 3000m2 geworden De jongens van Verhof werken keurig netjes, snel en volgens afspraak. Reageert snel op de mail en app. Al met al zeer tevreden. Bedankt.
 • Ridders Montage Groep B.V.

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Nispen

  RiddersMontage heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en montage van velux dakramen en Velux dakserre Dit doen wij snel vakkundig en voordelig. Op ons YouTube kanaal RiddersMontage kunt u zien hoe we te werk gaan bij enkele opgeleverde projecten. Wilt u meer informatie bel of mail ons dan even, dan nemen wij de tijd voor uw specifieke wens. Met vriendelijke groet R Ridders RiddersMontage

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nispen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nispen

Andere vakmensen in Nispen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur