Vind stukadoors in Nispen

Op zoek naar stukadoors in Nispen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Nispen

 • Riim Onderhoudswerken
  Riim Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Veel ervaring in de bouw, waaronder schilder- en voegwerk, stukadoor en onderhoudswerk.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Helaas niet strak en niet recht
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85193 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel en vakkundig muur gerepareerd.
 • Stukadoor J . Wijnicx
  Stukadoor J . Wijnicx
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Ik ben net als zelfstandig ondernemer begonnen heb al geruim meer als 10 jaar ervaring als stucador. Zowel binnen als buiten stucwerk. Werk word netjes opgeleverd en ga pas weg als het schoon is en de klant tevreden.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heel tevreden, vriendelijk en doet zijn werk goed
 • Ray's bouw
  Ray's bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Goede dag , Ik heet Raymond Heesterman en ik ben in 2016 mijn timmer/klus bedrijf begonnen genaamd "Ray's bouw". Ik heb voor timmerman geleerd en mijn diploma's heb ik in bezit. Ik wist als kind al wat ik wou doen , en dat is dingen bouwen. Na het behalen van mijn opleiding (1997) ben ik bij verschillende bouwbedrijven in dienst gegaan en heb met heel veel plezier mijn werk kunnen uitoefenen. Maar ik zat altijd te dromen om een eigen baas te zijn en daar heb ik toen voor gekozen. Ik heb vrijstaande huizen mogen bouwen. Oplossen van problemen bij een project van een aannemer. Onderhoud in woningbouw,(zakelijk/particulier),bedrijven, Ziekenhuizen , scholen en zelfs de industrie . De afgelopen jaren als zzp zijn me goed bevallen en ik ben nog lang van plan om dit te doen. Ik heb een kleine werkloods waar ik dingen kan voorbereiden voor een bepaalde klus. Voor mij is dit een wens geweest die is uitgekomen. Ik vind het fijn om mensen te helpen met klussen waar ze weinig tijd of verstand van hebben. Hopelijk kan ik ook u helpen met klussen in en rond het huis. Ik denk dat ik wel wat over mezelf heb kunnen uitleggen. Dus heb je als opdrachtgever nog een mooie klus voor mij , dan kom ik met heel veel passie en plezier naar u toe! Tot snel! Raymond Heesterman . Ray's bouw.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Vakkundige timmerman. Reageert snel en levert goed werk af
 • Stukadoorsbedrijf de Wolf
  Stukadoorsbedrijf de Wolf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Stukadoorsbedrijf De Wolf Roosendaal Gespecialiseerd in waterschades Latex spuiten -Wandwerk +plafonds gladde strakke afwerking -Spauchtelputz -Beton cire -Latex spuiten -Kortom alles wat met stukadoren te maken heeft. Bekijk mijn projecten!!

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  prima gegaan, goede communicatie en alles netjes schoon achter gelaten
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mooi werk geleverd door twee man. En heel snel ingepland , óók toen het werk een vervolg kreeg stonden ze er een dag later weer zodat het project verder kon. Bedankt en zeker aan te raden.
 • Rw stukadoors
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Rw stukadoors start per 01-02-2024 .na 25 jaar in loondienst en ervaring te hebben opgedaan begin in mijn eigen bedrijf ik kan je helpen met je Schilder, Stukadoor,latex spuiten sauswerk beton cireSloopbedrijf klus in Oudenbosch, North Brabant en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Rw stukadoors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel en netjes
 • Alhuseyin Schilder & Stucadoor Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Nispen

  Alhuseyin Schilder & Stucadoor Bouw is je ideale partner als je een Stukadoor nodig hebt in Bergen op Zoom en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden! Snel gereageerd, erg vakkundig, vriendelijk en zeer betaalbaar! Ik zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van deze Stucadoor.
 • Stucadoorsbedrijf van der Veen
  Stucadoorsbedrijf van der Veen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Stukadoor in Nispen

  Allround stukadoor met 23 jaar ervaring met traditioneel stukwerk en sierpleister.Tevens ook gespecialiseerd in buiten gevelisolatie en leemstukwerk.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne gezellige stucadoor die zijn vak begrijpt, goed werk geleverd voor een nette prijs
 • T.J. Willemsen Afbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Stukadoor in Nispen

  Hi, ik ben Jorrit Willemsen! Ik ben een professional die oplossingsgericht is, multidisciplinair ingesteld en altijd bezig met opleveren van een mooi resultaat. T. J. Willemsen Afbouw (TJWA) ben ik in 2020 gestart. In de afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met interieurbouw/afbouw in de breedste zin. Alles vanaf het moment van ruwbouw oplevering tot afwerking in details. Houtbewerking is één van mijn grote passies, dus ook zaken die hiermee te maken hebben, zoals het maken van (klein) meubilair, zijn klussen waar ik graag mee bezig ben. Omdat ik iemand ben die zich bezighoud met alle aspecten van een project, kun je mij inzetten om een klus van begin tot eind aan te pakken. Ook als er veel verschillende facetten bij komen kijken. Voor grotere klussen neem ik iemand mee om te helpen, dus voor ons is zelfs de transformatie van grote interieurs geen probleem!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Kwam eerst niet, was het vergeten, toen kwam die en zou een prijs maken en de week erop starten. Diverse berichten gestuurd en geappt geen reactie meer……

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Nispen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 639 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Nispen

Andere vakmensen in Nispen

Vind vakmensen bij jou in de buurt