Vind sloopbedrijven in Nispen

Op zoek naar sloopbedrijven in Nispen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Nispen

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • Klusbedrijf JMR
  Klusbedrijf JMR
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  Klusbedrijf jmr is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd is in het slopen van badkamers en keukens. Wij bieden een betaalbare en klantgerichte volgens een vakkundige werkwijze. Ook doen wij boor en freeswerk, verwijderen van vloer en wandbekledingen. Voor kluswerkzaamheden draaien wij ons hand niet om.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Een heel vriendelijke meneer Komt op tijd en werkt heel netjes!! Is snel en ruimt ook alles op ZEER AANTEBEVELEN!!! geen verassing met de prijs gewoon zoals afgesproken! Kortom een betrouwbaar klus bedrijf Fam. Knetemann.
 • Klusbedrijf MDT
  Klusbedrijf MDT
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Roosendaal of omgeving? Klusbedrijf MDT kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Super snelle communicatie, erg nette uitvoering (ophangen 6 gordijnrailsen). Denken mee wanneer niet alle juiste schroeven en pluggen voorhanden blijken te zijn. En niet onbelangrijk, fijne mensen om in huis te hebben v.w.b. klussen.
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Verwijderen van 2 betonplaten en aanvullen met grond. Stefan werkt zoals afgesproken en denkt goed mee.
 • C. Stander Timmerwerken
  C. Stander Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede afspraak gemaakt en heeft alles vakkundig opgeruimd en afgevoerd, zelfs netjes de vloer aangeveegd.. helemaal top en zeer vriendelijke mensen! Absoluut een aanrader!
 • Bakx Projecten
  Bakx Projecten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Sloopbedrijf in Nispen

  wij zijn een jong en innoverend bedrijf wat actief is in grond en straatwerk, hoveniers werk en bouw en sloopwerk. zowel projecten groot en klein is voor ons geen probleem. Met wensen van de klant aan de ene kant en onze ervaring en deskundigheid aan de andere kant Streven we samen naar een perfect eindresultaat

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Martijn denkt goed mee en doet niet moeilijk. Met zijn kleine graafmachine heeft hij een grote stronk verwijderd, verder een nieuw terras en pad aangelegd en een nieuw grasveld. Zeker aan te bevelen!
 • T.J. Willemsen Afbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Sloopbedrijf in Nispen

  Hi, ik ben Jorrit Willemsen! Ik ben een professional die oplossingsgericht is, multidisciplinair ingesteld en altijd bezig met opleveren van een mooi resultaat. T. J. Willemsen Afbouw (TJWA) ben ik in 2020 gestart. In de afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met interieurbouw/afbouw in de breedste zin. Alles vanaf het moment van ruwbouw oplevering tot afwerking in details. Houtbewerking is één van mijn grote passies, dus ook zaken die hiermee te maken hebben, zoals het maken van (klein) meubilair, zijn klussen waar ik graag mee bezig ben. Omdat ik iemand ben die zich bezighoud met alle aspecten van een project, kun je mij inzetten om een klus van begin tot eind aan te pakken. Ook als er veel verschillende facetten bij komen kijken. Voor grotere klussen neem ik iemand mee om te helpen, dus voor ons is zelfs de transformatie van grote interieurs geen probleem!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Kwam eerst niet, was het vergeten, toen kwam die en zou een prijs maken en de week erop starten. Diverse berichten gestuurd en geappt geen reactie meer……
 • Klusbedrijf jenslodewijks
  Klusbedrijf jenslodewijks

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nispen

  Voor al u stucwerk tegelwerk en overkappingen

 • Zoeyzo Services

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nispen

  Tbc

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Nispen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 238 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Nispen

Andere vakmensen in Nispen

Vind vakmensen bij jou in de buurt